User Tag List

Sayfa 149/969 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
18400 sonuçtan 2.813 ile 2.831 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +207 bencede.
    10 liraya kız gibi doğan alırım temiz arabanın tadını çıkarırım.
    Bendeki mantık hep budur. Yüksek model turşu araba alıcağıma düşük modelli temiz araba alırım.. Yani sadece model yılı değil anlatmak istediğim pek anlatamadım kendimi gecenin bu saatinde
    Ağzına Gurbaaaaaannnnn !!!! ++++++++++++++

VTİ1035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +207 bencede.
    10 liraya kız gibi doğan alırım temiz arabanın tadını çıkarırım.
    Bendeki mantık hep budur. Yüksek model turşu araba alıcağıma düşük modelli temiz araba alırım.. Yani sadece model yılı değil anlatmak istediğim pek anlatamadım kendimi gecenin bu saatinde
    +5500 benim mantığımda öyledir gidip 22-23bin liraya reno sümbül alıcağma şirket arabası , 94-95 w124 mercedes e200 çakarım yeşil motor bakarım keyfime

yeni olup kalitesiz olucağna eski olsun kaliteli olsun
    Faruk Kartal

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

bu araca yakından gidip bakan oldumu geçtiğimiz günlerde benim 1.4is ile takas düşünüyorum bana bi bilgi verebilirmisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

bu araca yakından gidip bakan oldumu geçtiğimiz günlerde benim 1.4is ile takas düşünüyorum bana bi bilgi verebilirmisiniz
    Söylediğiniz araç hakkında kaç kez yorum yaptık önceki sayfalarda Genede izzah edeyim

önden çok büyük kazası var airbag takımı değiştimi bilmiyorum kaputun şekli hala bozuk yanlarda sürtmeler ve bir kaç ufak tefek şeyi daha var araç 110 binde gösteriyor ki 110 binde olması imkansız

esmerserseriler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

umutsuz..

Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdsm ab vtec olduguna emınmısın?
    gercı bende tam cıkartamadım ama eger AB ise baya toplanmıs bu
    cunku ab mat sıyah gıbıydı, bu normal sıyah eger yıne komple boyanmadıysa.
    sunroof kırıktı ve calısmıyordu. resımlerde sunroof acık calısır durumda.

hatırlayabılıyomusun pekı bu aracın ıcnde kaputu acınca sagda solda pembe ve mavı rengler warmıydı ?

cunku ab daha önce orj rengı sıyah-daha sonradan pembe, daha sonra mavi- daha sonra mat sıyahtı.kaputu acınca baya bi cümbüş gıbıydı

son olarak dedgıın gıbı yaklasık 3-4 ay once ab satılıktı ama bız bakmaya gıttıgımızde yıkamacıda degıl,sanayıde bı motor ustası genc bı arkdsta idi,fıyatta 8 bin gibi bi fıyata bırakmıstı.
    resmen defalarca tecavuze ugramıs tmm o paraya tabiki oyle olcak ama resmen grup yapmıslar arabaya
    daha sonra otrdgm semtten bı arkds aldı 1-2 ay kullanıp o da 12 cıvarına sattı.
    ama bu arac AB mı degılmı anlayamadım..
    bana göre yapılan yorumların çoğu gereksiz...herkesin malı kendine kıymetli..araba önceden pertde olmuş olabilir.biliyoruzkitrde gezen araçların hemen hemen %10 yakını pertten çıkmakaldıki japonları tsunami bile egale edemedidoğru ellerde 3 -4 ay sonra ne vtec fena gidio kaçio falan denebilir arkasından...bence bu fiyata bedava....güzel bi yüklemeyle uçar gider herkes arkasından bakarben kesinlikle tanımıyorum..ama 12ye adamlar şahin satıor gerçekçi olaun biraz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam motor halledilir onda bi problem yokta sonuçta bu binek araba kasanın durumu döşemelerin durumu motordan daha önemli bence.piyasada imrenerek baktığım bikaç vtec var 300binlerden geri çekilmiş motor yapılmış ama kasasında tek parça macun yok ve değerinin çok çok üstünde paralara alınıp satılıyo.
    bence bu arabalarda fiyat uygunsa eğer motordan önce kasasının temizliğine bakılmalı.motor hertürlü yapılır ama kasa bi bozuldumu bide zor yerine gelir
    Faruk Kartal

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o arabayı alıp soyup yukleyeıp gazlıcam diyosanız dogru ama toplama olayı hıkaye bi vti parası daha harcamaya gerek varmı ?

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arabayı alıp soyup yukleyeıp gazlıcam diyosanız dogru ama toplama olayı hıkaye bi vti parası daha harcamaya gerek varmı ?
    maceraya hiç gerek yok.yapılan masrafla zaten temiz vtec alınır.ha yürütcem deniyosa ayrı konu seninde dediğin gibi komple soyulup çakarsın bi k20 saplamacılık oynarsın
    Faruk Kartal

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha yürütcem deniyosa ayrı konu seninde dediğin gibi komple soyulup çakarsın bi k20 saplamacılık oynarsın
    Faruk k20 değil, D14a4 takmak lazım ona. Hızlı bir arabanın kasası, yürüyeni olabildiğinin en iyisi olmalı. Yolda duramadıktan sonra bir anlamı kalmıyor swap yapmanın
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen detaya inmişsin benimde demek istediğim oydu aslında.misal bagaj kapağında plakalık iptali var onu umursamayıp döşemeleri tamponları vs. umursamayıp motora swap yapılması yürüyeninin güçlendirilmesi fren sisteminin güçlendirilmesi gibi.kasaya değilde motora masraf yapılması
    Faruk Kartal

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esmerserseriler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre yapılan yorumların çoğu gereksiz...herkesin malı kendine kıymetli..araba önceden pertde olmuş olabilir.biliyoruzkitrde gezen araçların hemen hemen %10 yakını pertten çıkmakaldıki japonları tsunami bile egale edemedidoğru ellerde 3 -4 ay sonra ne vtec fena gidio kaçio falan denebilir arkasından...bence bu fiyata bedava....güzel bi yüklemeyle uçar gider herkes arkasından bakarben kesinlikle tanımıyorum..ama 12ye adamlar şahin satıor gerçekçi olaun biraz....
    yaptıgım hangı yorum gereksız anlamadım walla arkdsm

bız 4 ay once arabaya baktıgımzdakı halıne gore konustum, kaporta resmen sıfırdı.
    daha önce sayısı bellı olmayan kazasınımı soylıyım, taklasınımı soylıyım.
    rengekten renge gırmesınımı soylyım. bu arabanın övülcek- önerilcek bı yanı yok yanı arkdsm.
    tmm herkseın arabası kendıne kıymetlı ama burda mıllet şu vtı nasıl bu nasıl dıe soruyo, patlak arabaya ooo 10 numara mı diyelim?
    içindekı plastık aksamlar bile ben nerdeyım dıyo.

12-13 sana gore bedava olabılır ama 16-17 de bundan cok daha iyi olanları war.
    cunku bu arabayı aldıgınızda eger kı bınmek ıstersenız EN AZ 5-6 bın harcamak lazım. oldumu sana 18-19bın. gereksızz..

kaportayı gectım motor kımbılır ne haldedir 160bın km de diyo- sence bunun km si orjınalmı ?

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen detaya inmişsin benimde demek istediğim oydu aslında.misal bagaj kapağında plakalık iptali var onu umursamayıp döşemeleri tamponları vs. umursamayıp motora swap yapılması yürüyeninin güçlendirilmesi fren sisteminin güçlendirilmesi gibi.kasaya değilde motora masraf yapılması
    Ya ona bişey demiyorum, Sağlam kazaları varsa yolda durmuyodur diyorum, Şase vs. kayıksa kıçı başı oynuyosa anlamında
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptıgım hangı yorum gereksız anlamadım walla arkdsm

bız 4 ay once arabaya baktıgımzdakı halıne gore konustum, kaporta resmen sıfırdı.
    daha önce sayısı bellı olmayan kazasınımı soylıyım, taklasınımı soylıyım.
    rengekten renge gırmesınımı soylyım. bu arabanın övülcek- önerilcek bı yanı yok yanı arkdsm.
    tmm herkseın arabası kendıne kıymetlı ama burda mıllet şu vtı nasıl bu nasıl dıe soruyo, patlak arabaya ooo 10 numara mı diyelim?
    içindekı plastık aksamlar bile ben nerdeyım dıyo.

12-13 sana gore bedava olabılır ama 16-17 de bundan cok daha iyi olanları war.
    cunku bu arabayı aldıgınızda eger kı bınmek ıstersenız EN AZ 5-6 bın harcamak lazım. oldumu sana 18-19bın. gereksızz..

kaportayı gectım motor kımbılır ne haldedir 160bın km de diyo- sence bunun km si orjınalmı ?
    En Son yıl 2000 de haber alındığında 160 bindeydi

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam motor halledilir onda bi problem yokta sonuçta bu binek araba kasanın durumu döşemelerin durumu motordan daha önemli bence.piyasada imrenerek baktığım bikaç vtec var 300binlerden geri çekilmiş motor yapılmış ama kasasında tek parça macun yok ve değerinin çok çok üstünde paralara alınıp satılıyo.
    bence bu arabalarda fiyat uygunsa eğer motordan önce kasasının temizliğine bakılmalı.motor hertürlü yapılır ama kasa bi bozuldumu bide zor yerine gelir
    abi iyi güzel demişsinde hatasız bir kasa felan hatasız kasası olupta yürümeyen bi vti da saçma motor yürüyen bnm görüşüme göre daha ön planda sizin içinde kasa herkesin fikirleri farklı aslında
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.950 TL Galeriden satılık ikinci el

LiL Auto Da şu kurmızı vti yi bi satmadı gitti herhalde çok sorunlu bilgisi olan ?

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel duruyo ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kim toplamışsa iyi toplamış arabayı veya dıştan bişey yok yürüyen ve motor gidik

Akıl Sır Ermiyor Şu Şeytan İcadına ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi iyi güzel demişsinde hatasız bir kasa felan hatasız kasası olupta yürümeyen bi vti da saçma motor yürüyen bnm görüşüme göre daha ön planda sizin içinde kasa herkesin fikirleri farklı aslında
    aynen öyle kanka benim için kasasının düzgün olması çok daha önemli motora bi segman piston attımmı tamamdır
    Faruk Kartal

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yesil kendı rengı
    daha koyu bı yesıldı bu renge boyadılar

sonra pembe oldu

sonra sıyah oldu

sonra ne oldu bılınmez
    bence 10 lıraya verseler alınmaz bu araba

benimle kapışırken kucukyalı sahilde sağa kaldırımlara patladı alt takım dağılmıştı
    o zaman body kit üzerinde değildi..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)