Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu araca yakından gidip bakan oldumu geçtiğimiz günlerde benim 1.4is ile takas düşünüyorum bana bi bilgi verebilirmisiniz
Söylediğiniz araç hakkında kaç kez yorum yaptık önceki sayfalarda Genede izzah edeyim
önden çok büyük kazası var airbag takımı değiştimi bilmiyorum kaputun şekli hala bozuk yanlarda sürtmeler ve bir kaç ufak tefek şeyi daha var araç 110 binde gösteriyor ki 110 binde olması imkansız
bana göre yapılan yorumların çoğu gereksiz...herkesin malı kendine kıymetli..araba önceden pertde olmuş olabilir.biliyoruzkitrde gezen araçların hemen hemen %10 yakını pertten çıkmakaldıki japonları tsunami bile egale edemedi
doğru ellerde 3 -4 ay sonra ne vtec fena gidio kaçio falan denebilir arkasından...bence bu fiyata bedava....güzel bi yüklemeyle uçar gider herkes arkasından bakar
ben kesinlikle tanımıyorum..ama 12ye adamlar şahin satıor gerçekçi olaun biraz....
tamam motor halledilir onda bi problem yokta sonuçta bu binek araba kasanın durumu döşemelerin durumu motordan daha önemli bence.piyasada imrenerek baktığım bikaç vtec var 300binlerden geri çekilmiş motor yapılmış ama kasasında tek parça macun yok ve değerinin çok çok üstünde paralara alınıp satılıyo.
bence bu arabalarda fiyat uygunsa eğer motordan önce kasasının temizliğine bakılmalı.motor hertürlü yapılır ama kasa bi bozuldumu bide zor yerine gelir![]()
Faruk Kartal
o arabayı alıp soyup yukleyeıp gazlıcam diyosanız dogru ama toplama olayı hıkaye bi vti parası daha harcamaya gerek varmı ?
İlker G.
sen detaya inmişsin benimde demek istediğim oydu aslında.misal bagaj kapağında plakalık iptali var onu umursamayıp döşemeleri tamponları vs. umursamayıp motora swap yapılması yürüyeninin güçlendirilmesi fren sisteminin güçlendirilmesi gibi.kasaya değilde motora masraf yapılması![]()
Faruk Kartal
yaptıgım hangı yorum gereksız anlamadım walla arkdsm
bız 4 ay once arabaya baktıgımzdakı halıne gore konustum, kaporta resmen sıfırdı.
daha önce sayısı bellı olmayan kazasınımı soylıyım, taklasınımı soylıyım.
rengekten renge gırmesınımı soylyım. bu arabanın övülcek- önerilcek bı yanı yok yanı arkdsm.
tmm herkseın arabası kendıne kıymetlı ama burda mıllet şu vtı nasıl bu nasıl dıe soruyo, patlak arabaya ooo 10 numara mı diyelim?
içindekı plastık aksamlar bile ben nerdeyım dıyo.
12-13 sana gore bedava olabılır ama 16-17 de bundan cok daha iyi olanları war.
cunku bu arabayı aldıgınızda eger kı bınmek ıstersenız EN AZ 5-6 bın harcamak lazım. oldumu sana 18-19bın. gereksızz..
kaportayı gectım motor kımbılır ne haldedir 160bın km de diyo- sence bunun km si orjınalmı ?
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 17.950 TL Galeriden satılık ikinci el
LiL Auto Da şu kurmızı vti yi bi satmadı gitti herhalde çok sorunlu bilgisi olan ?
aynen kim toplamışsa iyi toplamış arabayı veya dıştan bişey yok yürüyen ve motor gidik
Akıl Sır Ermiyor Şu Şeytan İcadına ...
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)