Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 63369446
Bi araba 37 bın e satıldııysa neden 22 bınden ılan acılırkı?
Ben bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum artık ben arabamı satarken olan olamayan hersey söylendi olan seyler abartıldı olmayanlar ortaya çıktı niye çunkü bu sıtede arkadasım yoktu hatta bı kapora mevzusu vardı kımse gercegı bılmeden arkamdan attı tuttu kufur ettıler durumumu belırtmeme ragmen ayrıcaa o konuyu acan arkdaasa destek verdı herkes kımse benı dınlemedı nıye bu sıtede arkdasım yoktu... Parasını yatırdım sesı solugu kesıldıadam onu 1.4 arkası vti sattı kımse agzını acmadı satılık konusu actı herkes pohpohladı nette prım yaptı nıye cunku sıtede arkadaslrı vrdı... Elınızı vıcdanınıza koyun artık be..
Gecenlerde sattıgımız gti ıcın sorgulama yapıldı arabayı samanlıktan cıkardık o dereceydı ama bırılerı attı tuttuherkes burda ya fotoya gore yorum yapıyor yada bır oncekının yorumuna gore devam edıyor...kendı aracları kotulendıgı zaman 1 sayfa yazı yazıyorlar
neyse ıcımı dokeyım dedım
millet turbovtec'i satamıyor O fiyatlara![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
buradaki sorgulamalar fikir.. ne burada destek verenin ağzı ile nede köstek olanın dili ile iş yaparım. bir araç beğendiysem ve belirli şartlarda bana uyuyorsa gider kendim bakarım ve alırım. kafaya koyan adam ufak bir araştırma yapar çok çok yakın arkadaş ve güvendiğim adamlar dışında gerisini takmam zaten.. hikayeden sorgulatan çok oluyor, sorgularda boş fikir ve yorum yazanda çok oluyor maalesef.. tanımasada ufaktan bişiler söylüyor kendi çapında..
adam 30 araç sorguluyor içlerinden 5 tanesine gidip baksa ekspertiz yaptırsa alır zaten, kendi kendini tatmin edenler ayrı bir olay..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
valla arkadaşım ben 30 bin bi vtı vermem etmez yazık gunah yaaa o araca 25 ederi hakkı fazlası ucurum be yazık ben sedan vtı arıytorum sokaklarda heryerde ama bulamıyorum en sonunda motru bitik alıcam kafama göre yukleyerek toplıcam aynı paralara denk gelr 0 motor artı atmosferik
ben bi gece çıktım salacaktta sokak sokak gezdim bulamaım girebildigim butun garajlara gzli girdim gene yok zd290 kapalı garajda ertesi gun baglarbaında gördum ben bunu satarsam mercedes binerimdiyo onada ustune koycak param yok dyo 4 sene önce cevirip konustuk sahilde o zman 25 verrm deişti 68 binde idi o zmanda para yoktu ozman 1 6 iesler en kralı 16 bndi şimdi 20 21 diyolar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)