yazıklar olsun patlata patlata piyasada vti bırakmadılar beiki elin parmaklarının gecmez heralde değişensiz vti lar
![]()
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 66411623
arkadaşlar rica etsem şu arac hakkında bilgisi olan ?
aranıyor...
Alacak olsam Mertcanın Vti'ı almak isterim kocası belli zira sadece Mertcanve a'dan z'ye her şeyiyle burda gözümüzün önünde yapıldı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
piyasa karıştııne arabalar gelmiş geçmiş şuan hala gazlıyorr
soğudum vti'den yazık yaa
![]()
Peugeot Sport
motor yeni radarda yapıldı motor yürüyen acısından bi sıkıntısı olucagını sanmıyorum zira ben yıllardır orayla calısıyorum allaha sükür tüm arabalarım yürüdü halada yürüyor....bu aracın arkadan bir kazası oldugunu biliyorum ama ne seviyede bir kaza okadar ayrıntılı bilgim yok...
http://www.techturkey.com/forum/otom...i-satilik.html
Siteden satılık ama içimde kalıcağına sorguluyayım dedim. varmı aracın geçmişini bilen kaza-boya-mekanik durumlarını ? önceki sahibi forumdandı diye hatırlıyorum.
Neticede o kadar para bağlıyoruz kolay kazanmıyoruz malesef... Şimdiden teşekkürler bilgi sahibi olanlar p.m atarsa memnun olurum.
Bende Allah nasip ederse yaza doğru satmayı düşünüyorum yada type-r la takas
Yanlız piyasa fenalarda bakalım yaza direckt type-rla takaslarız böle giderse![]()
PSN:dohcvtec99
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)