User Tag List

Sayfa 407/969 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
18400 sonuçtan 7.715 ile 7.733 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sondaki açıklamayı okuyunca bende tuhaf buldım. sana ne milletin kime ne verdiği. sen sattığın mala bak. senin sattığın arabayı mı kıstas alıp iş yapacak insanlar.

Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol on camurluk degismis. Cok tohafda bir sahibi var fiyatida 25 e cekmis almaya degmez bosver sirf sahibi yuzunden vazgctm ben

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    techturkeyi okuyup böyle şeyler yazıyorlar bırakın ellerinde patlasın

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar fazla değil 3 ay kımseye dokunmayın bakın nasıl satılıyor 17 18 bin tl .
    DRİLL
    Dr.Ecu

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş 25 500 yapmış telefonda 21 500e iniyordu ne kullanıyo bu millet

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay arkadaş 25 500 yapmış telefonda 21 500e iniyordu ne kullanıyo bu millet
    belki senin gibi onlarca insan telefonda pazarlık yapıp aracı görmeye gelmediği için bozulup fiyatı yükseltmiştir..tepki gibi düşün..

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 5500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedir ne değildir bilmiyorumda, sürekli fiyat değiştirip ilanı yeniden ekliyor.

22 lira oldu 22.500 oldu şimdide 25.500 yapmış
    22 ye satılmayınca bide 25den denıyo olabılır, bızım mıllette cunku pahalı olunca duzgun araba havasına kapılıyo

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 22.561 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 75525288 kuzenime almayı dusunuyoruz bu aracı geçmiş sayfalarda bi kişi sorgulatmıs fakat gözden kaçtı heralde kımse cevaplamamış geçmişini bilen varmı arkadaşlar bu aracın?
    Sol ön çamurluk değişik, sağ ön çamurluk, panel ucunda ve yarım podyada işlem var. Bel altı boyalı. Kasa olarak düzgün. Km'si orj. mi bilmiyorum, yürürü hakkındada bilgim yok. Diğer verileri, geçen hafta bi arkadaşım gitti arabaya bakmaya o arayıp söyledi aracın yanındayken ordan biliyorum. 22'ye veriyordu bizim arkadaşlara fakat beğenmediler.

Aracı canlı görmek lazım, fotoğraflardan gayet diri ve düzgün duruyor.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki senin gibi onlarca insan telefonda pazarlık yapıp aracı görmeye gelmediği için bozulup fiyatı yükseltmiştir..tepki gibi düşün..
    arayıp son fıyat ıstemedık arac hakkında bılgı ıstedık o laf arasında en son suna bırakıcam dedi

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugr_kskn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 65675869

Arkadaşlar bu araç hakkında detaylı bilgisi olan var mı neten bende kabaca bir şeyler biliyorum ama detayını bilmiyorum geçmiş konularda göremedim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler...
    Eski EZ vti.
    Çok düzgün bi araç değil.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol ön çamurluk değişik, sağ ön çamurluk, panel ucunda ve yarım podyada işlem var. Bel altı boyalı. Kasa olarak düzgün. Km'si orj. mi bilmiyorum, yürürü hakkındada bilgim yok. Diğer verileri, geçen hafta bi arkadaşım gitti arabaya bakmaya o arayıp söyledi aracın yanındayken ordan biliyorum. 22'ye veriyordu bizim arkadaşlara fakat beğenmediler.

Aracı canlı görmek lazım, fotoğraflardan gayet diri ve düzgün duruyor.
    Dostum çok teşekkürler verdiğin bilgiler için ama bakıyorum 21bucuk 22 gibi rakamlara bunun kadar diri duranı yok gibi duruyor gerci fiyatı yukseltti arkadaş ama yine düşer diye tahmin ediyorum.. Senin arkadaşlar podyada işlem var diyemi açaba vazgeçtiler yoksa başka sebebimi var?

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah yürek yemiş öğlen fiyata zam yapmış bu senede bitsin honda modasıda defteride kapanır ne sağlam nede uçuk fiyata vti kalmaz buda 1.6 ies lerin işine yarar onlar bu sayede baya pirim yaptı ciğeri sökülmüş vti alıcağıma güvenlik paketli 1.6 almak daha mantıklı olucak artık biri 160 hp biri 120 ciğeri sökülünce zaten 120 hp oluyo en azından temiz olsun benim olsun mantığıyla ilerlicek bence herkez
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GNR.family Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah yürek yemiş öğlen fiyata zam yapmış bu senede bitsin honda modasıda defteride kapanır ne sağlam nede uçuk fiyata vti kalmaz buda 1.6 ies lerin işine yarar onlar bu sayede baya pirim yaptı ciğeri sökülmüş vti alıcağıma güvenlik paketli 1.6 almak daha mantıklı olucak artık biri 160 hp biri 120 ciğeri sökülünce zaten 120 hp oluyo en azından temiz olsun benim olsun mantığıyla ilerlicek bence herkez
    bence iesler , 1.4ler 17-18den satılmaya başlayınca pirim yaptı..iesi.vti ile kıyaslayan insan zaten alsın iese binsin hiç gerek yok vti falan kasmasın hiç kendini...

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence iesler , 1.4ler 17-18den satılmaya başlayınca pirim yaptı..iesi.vti ile kıyaslayan insan zaten alsın iese binsin hiç gerek yok vti falan kasmasın hiç kendini...
    Bencede aynen katılıyorum aylardır diyorum ama herkes vtec lere kafayı takmış fiyat yüksek yok öle böyle alamıyorsanız ya da fiyatı yüksek bulduğunuz için almadığınız arabalarla uğraşmak ne kadar doğru önce 1.4 lerin 1.6 ies lerin fiyatı düşsün vtecler zaten düşer beyaz 2000 model full bir 1.6 ies 20 lere gittiğini defalarca şahit oldum bu durum böyle iken vtec lerin fiyatı 25 ten aşağıya olamamlı bence ... 1 sene önce kırmızı hecbek manuel sunrof klimalı 12 ye aldığımız arabam şimdi aynı tipteki araçlar 15-16 lara gidiyo insaf artık yanı bence vtecin hurdasıda çöpü de vtectir her zaman değerlidir. (kimse yanlış anlamasın beni arkadaşlar 1.4 de bindim vtece de bindim sonuç olarak )

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugr_kskn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede aynen katılıyorum aylardır diyorum ama herkes vtec lere kafayı takmış fiyat yüksek yok öle böyle alamıyorsanız ya da fiyatı yüksek bulduğunuz için almadığınız arabalarla uğraşmak ne kadar doğru önce 1.4 lerin 1.6 ies lerin fiyatı düşsün vtecler zaten düşer beyaz 2000 model full bir 1.6 ies 20 lere gittiğini defalarca şahit oldum bu durum böyle iken vtec lerin fiyatı 25 ten aşağıya olamamlı bence ... 1 sene önce kırmızı hecbek manuel sunrof klimalı 12 ye aldığımız arabam şimdi aynı tipteki araçlar 15-16 lara gidiyo insaf artık yanı bence vtecin hurdasıda çöpü de vtectir her zaman değerlidir. (kimse yanlış anlamasın beni arkadaşlar 1.4 de bindim vtece de bindim sonuç olarak )
    laa ugur, kırmızı hb yı 12ye aldında kaca sattın olm

benımkı yag yakıyodu 15e verdım

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol on camurluk degismis. Cok tohafda bir sahibi var fiyatida 25 e cekmis almaya degmez bosver sirf sahibi yuzunden vazgctm ben
    Not: Vti almaktan korkupta 1.4lere 1,6ies'lere 22-23 bin lira para verip binen türk halkı...Bitanesiiniz =) yazmış adam demekki düşük teklifler geldi kaldıramamıştır

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPhan japan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Not: Vti almaktan korkupta 1.4lere 1,6ies'lere 22-23 bin lira para verip binen türk halkı...Bitanesiiniz =) yazmış adam demekki düşük teklifler geldi kaldıramamıştır
    şase numarası istedimde veremem ugrasamam diyip suratıma kapattı teli o adamdan arabamı alırım ben
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şase numarası istedimde veremem ugrasamam diyip suratıma kapattı teli o adamdan arabamı alırım ben
    kardeşim sen şimdi burda böyle konuşuyosun ama bendende şase nosu istedin gönderdim..sonra gittin takasta fiyatı öldürdün anlaşamadık..şuan bahsettiğin aracın sahibide yanımdaydı seninle telde konuşurken...belki gerek duymamıştır şase nosu vermeye.madem cebindeki para kısıtlı.günlerce meşgul edip şase nosu osu busu deyip sonra 3 liram var 5 liram var düşünürsen demek yerine önce fiyatı konuş..uygun gelirse araştırmaya girersin..

alıcı olarak satan kişilerle sorun yaşıyo olabilirsinizde o satan kişilerde kaç tane alıcı görünümlü boş muhabbetçiyle uğraşıyo onuda düşünmek lazım..benim aracımda satılıkta şuan..arayan 100 kişi oldu rahat ama ciddi ciddi araç almayı düşünen bikaç kişi..onun dışındakileri anlamak mümkün bile değil...

o fiyat yükseltmesinin sebebide tabiiki fiyat öldürenler...sinirden yapılmış bi harekettir büyük ihtimal..20 yazınca 15 veriyolar..belki böyle 25 yazınca gerçek fiyatına satılabilir.

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)