User Tag List

Sayfa 450/969 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
18400 sonuçtan 8.532 ile 8.550 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne denirki buna artıkk bu kadar da olmaz yani
    Banami bisiler anlatmaya mi yoksa yeni sahibinemi diyosunuz anlamadim
    powered by İMAN GÜCÜ

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasa olmuş kurtlar sofrası herkes bişiler tutturup kar etme çabasında. Üzülüyorum böyle olmasına. İnsanlıktan çıkasım geliyor.
    Aç bi 30 liralık ilan abi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşeyi çok merak etmişimdir, şu vtec sahipleri arabalarına 27,28,29, hatta 30 isteyen vtec sahipleri, hanginiz bu paraları veripte alırsınız vtec?

kimse sattığı rakama arabasını geri almaz bırak geri almayı dönüp arkasına bile bakmaz

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birşeyi çok merak etmişimdir, şu vtec sahipleri arabalarına 27,28,29, hatta 30 isteyen vtec sahipleri, hanginiz bu paraları veripte alırsınız vtec?

kimse sattığı rakama arabasını geri almaz bırak geri almayı dönüp arkasına bile bakmaz

Birde 29 a 30 a araba alan adam ne içiyor acabaa bizede soylesin
    .

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skyserhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banami bisiler anlatmaya mi yoksa yeni sahibinemi diyosunuz anlamadim
    sana degl kardeşm magdur olan sensin burda zaten şuan satan için dedim kardeşm
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

valla kardeşm ben iyi para verdim hatta 13 tane ek kasa arabaya bindim ilk defa bi arabaya bu kadar çok para verdim benm kımseden gizlim saklım yok 25 lira aldım geldim bana suana kadar ızıvır zıvır derken 27500 mal oldu arabam şimdi millet 22 liraya 1.6i es satarken 26 27 28 normal oldu artık vtec piyasasını yukselten hb 1.4 ler 18 19 görurken 1.6 iesler 22 ye kdar göruruken kmse duzgun vtec ini vermez dusuk paralara biz ne kdar konuşursak konuşalım bu honda altın gibi araba ek kasa özellikle herkes dusucek diye beklerken bu arabalar dahada artar dusmez yalanım varsa siz duzeldin
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

ercan arseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardeşm ben iyi para verdim hatta 13 tane ek kasa arabaya bindim ilk defa bi arabaya bu kadar çok para verdim benm kımseden gizlim saklım yok 25 lira aldım geldim bana suana kadar ızıvır zıvır derken 27500 mal oldu arabam şimdi millet 22 liraya 1.6i es satarken 26 27 28 normal oldu artık vtec piyasasını yukselten hb 1.4 ler 18 19 görurken 1.6 iesler 22 ye kdar göruruken kmse duzgun vtec ini vermez dusuk paralara biz ne kdar konuşursak konuşalım bu honda altın gibi araba ek kasa özellikle herkes dusucek diye beklerken bu arabalar dahada artar dusmez yalanım varsa siz duzeldin
    SONGÜR GARAGE TEAM

98 POLO..
    94 CİVİC Sİ SEDAN..
    98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
    93 CİVİC EG HATC..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fjk ızmıre gelmiş
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıstanbulda bnm eskı arac gezıor sıyah 98 hb 99 stoplu fume konıg daylıght jantlı 07 KC 365 plakası arkadasın telını kaybettım goren duyan tanıyan war mı semt olarakta solemıstıde unuttum sımdı..
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kanka kimse sattigi rakama almaz deme,
    bugun eleman ben borcumu odeyemiyorum arabayi geri al desin alirim yavru
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondanin tum modelleri kar amacli aliniyor ve de satiliyor kimse zarar etmiyor ve boylece surekli yukseliyor. Hikaye hic bitmiyor )
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm anlamadıgım neden bu kadar vtı lere takıldı herkez nye kmse bu 1.4 ler 1.6 lar bu kdar çok pahalı demıyolar vtı ler pahalı oluyo bide adamlar 21 22 ye 1.6 iesni satıp 23 24 de 4 4 luk vtec bakıyolar adaletmı bu bana bunu bi soleyın bu vtı piyasası dusun diyen çogu kişi herkes dahil degl tabiki bi araba kesitmiştir gozune veya vtı almak istedigi için belki bi ihtimal fiyat iner dıye dusunuyuyolar bence
    Bismillahirrahmanirrahim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar. Ben eski VTI fanatiklerinden Can. Şimdi benim takıldığım nokta VTI'ın ürettiği düşük torklu 160 beygirin günümüzde bir çok dizel aracın ya da illa benzinli araçla kıyaslayacaksak özellikle VW'nin çıkardığı 1.4 turbo araçların bile artık gerisinde kalabildiği gerçeği neden fiyatlara da yansımıyor acaba? B16A2 gerçekten çok güzel makinaydı ancak artık hala bu paralar etmemeli diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canisgen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar. Ben eski VTI fanatiklerinden Can. Şimdi benim takıldığım nokta VTI'ın ürettiği düşük torklu 160 beygirin günümüzde bir çok dizel aracın ya da illa benzinli araçla kıyaslayacaksak özellikle VW'nin çıkardığı 1.4 turbo araçların bile artık gerisinde kalabildiği gerçeği neden fiyatlara da yansımıyor acaba? B16A2 gerçekten çok güzel makinaydı ancak artık hala bu paralar etmemeli diye düşünüyorum.
    o tercih meselesi isteyen istediği aracı alır kımse kımseye zorla arac satmıyo bu arada yeni uye olmuşşsun hoşgeldin girer girmez vtı kötulemeyemi geldin hayırdr şirkett var sanırım
    Bismillahirrahmanirrahim

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz 2005 de yatırımı yanlış modele yapmışız, zira cr-v piyasasında herhangi bir oynama yok
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o tercih meselesi isteyen istediği aracı alır kımse kımseye zorla arac satmıyo bu arada yeni uye olmuşşsun hoşgeldin girer girmez vtı kötulemeyemi geldin hayırdr şirkett var sanırım
    Hoşbulduk. Ne kötülemesi tam tersi fanatiği olduğumu ve güzel makina olduğunu yazdım. Hatta günün birinde belki tekrar VTI almayı bile düşünebilirim nostalji amaçlı; ancak bu gelişen teknolojiyi gözardı ederek olmayacak paralar vereceğim anlamına gelmiyor. Ben kimsenin aracını da hedef göstermiyorum zaten, isteyen istediği fiyata alır, istediği fiyata da satar. Bu yazılanlar sohbet amaçlıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşbulduk. Ne kötülemesi tam tersi fanatiği olduğumu ve güzel makina olduğunu yazdım. Hatta günün birinde belki tekrar VTI almayı bile düşünebilirim nostalji amaçlı; ancak bu gelişen teknolojiyi gözardı ederek olmayacak paralar vereceğim anlamına gelmiyor. Ben kimsenin aracını da hedef göstermiyorum zaten, isteyen istediği fiyata alır, istediği fiyata da satar. Bu yazılanlar sohbet amaçlıdır.
    yeni uye olup direk bu konuya yorum yapınca insan başka bişe dusenemıyo kusura bakma şirket yapan oluyo o bakımdan artı zevk meselesidir. şimdi 74 model bi amerikan fiyatına bak nostaji zevk meselesi vtec artık dahada yukeselir fiyat zaten gittikçe duzgun vtec azlıyo artık
    Bismillahirrahmanirrahim

aLLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende guzel para verdım guzel orjınal dusuk km vtec aldım, anlamadıgım su bı aracı almak istiyorsan 3 e 5 bakmıcaksın temızse duzgunse hele vtec gıbı aracsa benim dusununcem verırım alırım zevk meselesı o bneı gecıyormus bu benı gecıyormus onemlı degıl kasa guzel goruntusu guzel ne yapsan yakısıyor parcası kolay bulunuyor mekanıkle fazla oynamdıgın suretce sıkıntı cıkartmıyor 5500 ustu senın kulagına guzel sesler verıyor valla benım gozumde edıyor mesut arakdasın dedıgı gıbı ınsanlar 1.4 20000 yazıyor 1.6 23000 yazıyor vteclerde bu fıyatı gormesı gayet normal helekı honda boyle tıpsız cıvıc cıkarmaya devam ettıgı suretce bu boyle 2 uc sene devam eder
    34VB2882 Hb Stock VTEC
    Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak bı detay muadılı o yılların araclarına göre torku dusuk degıl 1.6 hacımden gayet yeterli tork degerı vardır sadece hangı devırde ne verdığını bılıp ona gore kullanmak lazım...sizde fanatiği olduğuna göre bılıyorsunuzdur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)