User Tag List

Sayfa 497/969 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
18400 sonuçtan 9.425 ile 9.443 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ramoyla nezaman takilsam gezmege ciksak biri sordugu zaman makarasini bile yapiyodu 3defa pert olmusv4uncuye nasip kismet falan diye. arkadan yemis alttan yemis vs gibi lakaplaar takiyoddu. sadece ben degil ozmnlar ramoyla bu siteden cok kisi takilirdi hepsi bilir ama konusmuyolar. ramo sonra abisi mesut abiye verdi aarabay. ramoya sonsuz garanti veririm yalan konusmaz... radar icinde motor ustasi oldugu icin genel konustum. zl halen skntisiz gidiyo. ne vti lar kiriyo ama o devam yani demek istedim. kendi sahsii fikrim motoru iyidir demistir seref yada mehmet abi..
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

H10DA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla dostum 2sene önceki mevzu bu kimseyle polemiğe gerek yok en başımızdan geçen neyse onu anlattım. baktırdığım yerde radar değildi motoru iyi dediğin araba benim baktırdığım donemde
    duman honda özel servisinde hararet tavan yaptı sıkıştırıldığında kimseyede yalan borcumuz yok. kasası içinde telefonda aradık kimse bize bozuk kasa flan demedi düzgün araba die gittik gerisini zaten yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ünalvti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit: Gerginliğe gerek yok özel mesaj atıyorum
    editlenmeden önceki halini görmedim bilmiyorum gerginlik nedir onuda bilmiyordum ama pm den görüştük
    e peki kaç tane vtı satıldı
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel değil ve sakıncası yoksa aracı kaça almıştınız?
    18250 ye aldım malesef...hayatımdaki en büyük ders oldu bana...tecrübe sahibi olduk arkadaşlar sayesinde...allah kimseye yaşatmasın...

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal olsun HONDA JDM keşke herkes senın gıbı olsa bu araçlar ıcın...
    Allah razı olsun murat kardeşim...dediğim gibi allaha havale etmiştim ama başkasının canı yanıcağına herkes gerçekleri bilsin..

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı H10DA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer bahsedilen araç 34zl4182 ise bende ramo si deyken değişen yok dendiği için izmitten kalkıp bakmaya gitmiştim sevdiğim bir abimle. araç resimlerde çok güzel duruyodu o zaman altın sarısı advan jantlar vardı üzerinde. gittiğimde arabaya baktırmak istedim arkadaşın soylediği gibi radara baktıralım dediler fakat dükanları birbirine çok yakın olduğu için komşu bunlar benim oraya baktırmak içime sinmedi sonrasında başka bi özel servise soktuk araca bakıldığında içler acısı şeyler çıktı araç şaseye kadar girmişti ön taraf feci derecede bozuktu. 15000 lira die almaya gittiğimiz araba o durumdan sonra 13.000lere indi almayı düşünüyodum en son motora bakıldığında araç sıkıştırlmaya başlandı hararet tavan ordaki ustada sökmeden bişey soyliyemem contada yanık olabilir kapakta çatlakta olabilir deyince uzaklaştım. sonucunda konunun en onemli kısmı değişen yok die izmitten kalkıp gidiyoruz değişmeyen olmadığını görüyoruz yol masrafı expertiz masrafı ve onca yorgunluk. ticaret bu değil arkadaşa hak veriyorum..
    evet aynen kardeşim sen şanslıymışsın allah seni kurtarmış...benim yaşadıklarımı bi bilseniz ben zaten yıllardır gittiğim ustaydı RDR her honda ortamında onları önerirdim iyi niyetten...kumpasa geldik yaşanması gerekiyomuş yaşadık sağlık olsun diyorum...

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Insanlari kandiripta arac satanlar bu dunyada olmazsa diger tarafta hesaplasmaya hazir olun..kimsenin hakki kimsede kalmaz...
    çok doğru fatihcim benim suçum 6 yıllık ustama ve arkadaşıma güvenmekti sadece...insanları kandırmak esnaflığa ve insanlığa yakışmaz elbet bir gün çıkacaktır bu yenilen hak...

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 10 sayfada 10 kere soruldu,kırmızı hb ramo si nin eskı arac pert dıe soyledık zaten, onun dısında şunuda belırtmek istiyorum.
    son zamanlarda hondacılarla fazla içli dışlı oldugumuz ıcın konusmalarda rdar dan cok şikayetcı olan war arkadaslar!
    heleki HONDA JDM nıcklı arkdsn anlattıklarından sonra öyle bır aracı sıkıntısız die satmak esnaflıkmı oluyor?
    bir uyarıda bnden suan rdar da ki kırımızı hb vti vk1930 plakalı arac satılık, o araca dikkat beylerr
    TEŞEKKÜRLER Arkadaşım...

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ramosi cok yakin abim / arkadasimdir. araba onda degil abisi mesut abideydi ondan satildi..ramoda genelde soyluyodu herkese nasil ne durumda oldugunu yalan konusmuyodu kitleme gibi amaciyoktu... radar hondada motoruna bakar olumlu yada olumsuz der.. arabanin kaportasi bitiktirde ramodan sonra halen motor yapilmadi diye biliyorum. demekki motorda sikinti yok. *** atmaya gerek yok arkadaslar. radar kaportaci degil motor ustasi..
    beni aracın yanına arkadaşım saadettin mercan : 05419723418 getirdi,saadettin ramazanın arkadaşıdır bende onun vasıtasıyla tanıştım... gitiiğimde ramazan ve mesutla muhattap olduk araç mesutunmuş ama yaşananları ramazanda gördü ve hiçbir şey söylemedi...malesef aracın motorda bitikti aldığımda aldığımın ertesi günü contayı ŞRF usta yaptı ama taşlamadan takmış üstün körü yaptı...bende yağ ve su yakan arabayı aldığımın 2. günü satmaya karar verdim,,,arabanın pertini mertini ilk gelen müşteri sayesinde öğrendim sonra konyadaki eski sahibi aradı 210000 de sattım abi dedi ben...ondan sonra üçe beşe bakmadım 13000 e sattım 18250 ye aldığım aracı...ruhsatta sahtecilikten mahkemeye bile verdim bir yolunu bulup kurtulmuşlar... bu konuyu 2 sene sonra açmamın tek sebebi başkasınında canı artık yanmasın diyedir yoksa ben çoktan arkadaşları allaha havale ettim...
    İNANMAYANLAR...araca bakmaya gittiğimiz anda orda olanları arayabilir
    engin uras:05369848600
    ufuk malakçı:05353602500 hatta ramo nun arkadaşı saadettini bile arayıp bilgi alabilirsiniz...

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı honda_jdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aynen kardeşim sen şanslıymışsın allah seni kurtarmış...benim yaşadıklarımı bi bilseniz ben zaten yıllardır gittiğim ustaydı RDR her honda ortamında onları önerirdim iyi niyetten...kumpasa geldik yaşanması gerekiyomuş yaşadık sağlık olsun diyorum...
    faruk abi senmisin

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı H10DA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla dostum 2sene önceki mevzu bu kimseyle polemiğe gerek yok en başımızdan geçen neyse onu anlattım. baktırdığım yerde radar değildi motoru iyi dediğin araba benim baktırdığım donemde
    duman honda özel servisinde hararet tavan yaptı sıkıştırıldığında kimseyede yalan borcumuz yok. kasası içinde telefonda aradık kimse bize bozuk kasa flan demedi düzgün araba die gittik gerisini zaten yazdım.
    Arabada düzgün olan tek bir şey yoktu sen haklısın...verilmiş sadakan varmış KURTULMUŞSUN...Banada anlattılar inandım 2 güvence olunca...benim çektiklerimi bir ben bir allah biliyor...

honda_jdm
    Misafir
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faruk abi senmisin
    Evet benim Barışcım nasılsın iyimisin... baktım aracı yine yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar başkasının canının da yanmaması için yazdım her şeyi...

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

ender kalanlardan duruldu soruldu klasik cvp alındı

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vee oğlu cama çıkar 40 bin diye bağırır

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı honda_jdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında bu yazıyı 2010 da yazıcaktım sonra vazgeçmiştim bana satanları allaha havale etmiştim...ama başkalarınında maddi manevi benim gibi canı yanmasın diye kısaca yazıyorum..
    Ortak arkadaşım Saadettin mercan vasıtasıyla bi güvenle ramossi ve MHMT kardeşlerden almaya gittim bi akşam sadece sağdan ufak bi hasarı var diye açıkladılar zaten bi güven vardı,ama ben yinede 2004 ten beri gittiğim RDR a götürdüm 34 ZL 4182 s2000 kırmızısı aracı,ŞRF ustanın sözleri benim için senetti o zamanlar daha önceki 5 hondamıda ona gösterip almıştım...Onun böyle bişe yapabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti...BANA ŞRF USTA HİÇ DÜŞÜNME AL DEDİ BİLDİĞİMİZ ARABA MHMT NE DEDİYSE DOĞRUDUR DEDİ BENDE 2 TANE SAĞLAM GÜVENCE OLUNCA TEREDDÜTSÜZ ALDIM...bana satanla ŞRF usta çok samimilermiş daha sonra öğrendim...Maddi manevi hakkımı helal etmiyorum bana yaptıklarıın bir gün onlardan çıkacağına inanıyorum... BU YAZIYI çok güvendiğiniz kişilere güvenmeden tekrar tekrar düşünmeniz amaçlı yazıyorum...adım Faruk KARAGÜZEL inanmayanlar çok olmuş tekrar söylüyorum bilgi amaçlı yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış....
    bu araç %99 o araç tam kesin emin olmak için bakmaya gidenler...
    aracın ruhsatta şase numarasında hiç bir şey çıkmıyor 5 İ S yapmışlar anlaşılmasın diye sahtecilik var...
    Motor kaputunu açıp ŞASE yi kontrol edin 5 olduğunu göreceksiniz...
    Araçda 1 değil 2 PERT kaydı var...Ama ruhsattan belli olmuyor DİKKAT !!!
    önden büyük kazalı motor yaslamış...
    210000 de konyadan gelmiş...2008 de
    şase sorunlu...
    Direksiyon sorunlu tamiri olmuyodu bendeyken...
    Motor 50 tl yakıtla 1lt yağ yakıyodu...
    98 air bag leri var üstünde çalışıyosa...
    Kısacası Hırsızlık haricinde her şey vardı araçda...ben satarken 13000 tl ye 2011 yazında beylikdüzüne sattım her şeyini söyleyerek..
    Almayı düşünenler bu söylediklerimi kontrol etsinler...Allaha emanet olun...
    Tüm olanlara rağmen Honda Hayat Onda...
    siz satarken arabaya bizde gelip bakmıştık hatta külbütör kapağı sarı klima kompresörü yok tu kaput ta amortisörler var spoon kanat vardı hatırlarsanız akışveriş merkezinde buluşmuştuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagolasin faruk insanlar ayirsinlar gorsunler iyiyi kotuyu...tesekkurler...Allah razi olsun..kimsenin cani yanmasin..

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ilk sahibindeyken resimleri var akşam müsait olduğumda yüklerim fabrikasyon halini
    resimler Ünal'a gelsin

Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

hkk9
    Misafir
    bu abimiz ne demek istemiş??

ercan arseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeşil vtı ın ilk hali süpermiş stock dediğin böyle olmalı yazılarına kadar..
    SONGÜR GARAGE TEAM

98 POLO..
    94 CİVİC Sİ SEDAN..
    98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
    93 CİVİC EG HATC..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)