User Tag List

Sayfa 551/969 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
18400 sonuçtan 10.451 ile 10.469 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aracın resimleri 1998 Modelmis
    38Va111

bilgisi olan varmı?

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta önce benim her zaman arabamı park ettiğim yere koymuştu arkadaş bikaç saatliğine. bende eve geldiğimde arabayla gördüm şaşırdım o zaman sac jant vardı üzerinde sanırım gayet diri duruyordu aracın çizgisi güzeldi ama konuya daha hakim arkadaşlar bilgi verecektir

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi yemek yerken aklıma geldi antalyada kırmızı hb ilanı vardı zamanında. 3 tane apaçi stayla güzel kardeşimiz sunroofdan felan çıkmış poz veriyordu o arabaya ne oldu ki
    görünmüyor o araba belkide satılmıştır
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes gecmisteki vti hikayelerini anlatmis bende patlatayim bi tane oyle eski degil hemen hemen hergun karsilastigim bi olay kafa basik mugen lip birde parkettigimde arka kismi hafif meyilli yere getiriyorum lipten dolayi yere 4-5 cm kaliyo genci yaslisi turisti yerlisi gelip ayni soruyla yaklasiyolar nasil geldin alanyaya biraz sohbetten sonra restouranta davet ediyorum turiste ramazan ayini orucu anlatmak zor oldugundan ben tokum afiyet olsun deyip kalkiyorum sonuc olarak,
    Vti alirkende satarkende kullanirkende kazandiriyor ahuaahah

y.güner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicanozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 eel 34 plakalı vti ın sahibiyim . herkes bişeyler yazmış arabam hakkında yok istnbulda 17 buçuktu şimdi 25 falan die , gidip görmüşler mi acaba aracı aracı yapan adam kadir tuncer kt autostyling klavyeden arabaları teraziye koyabiliyosunuz madem neden almadınız aracı , o arabanın içi dahil heryerini yeniledim tavan taban koltuk torpido bagaj dahil dış fiberleri yenilendi ön tampon yenilendi eskisinden farklı olarak bunları da öpücükle yaptırmıyorlar sanayide , 3 ay önce sefaköyde sanayide görmüşler aracı sunroof açıkmış içi toz dolmuş ben de ordaydım her dakika bana da söleseydi keşke motor değil gördüğü dükkanın fiberci olduğunu nie yazmamış girdiği dükkanın neresi olduğunu bilmiyor mu , aracın içini komple söktüm torpido hariç içi toz dolmuş lafı biraz komik durmuş sanki arabayı sıfırdan yapanlar bilir önce kaporta boya yapılır sonra iç döşeme yapılır kaporta yapılırkende arabanın içi sökülür sac halde kalır , aracın ne tavan su kanal fitili ne ön cam fitili iptal , yeni araç toplatıyorsan 15 senelik fitilleri de üstüne takmazsın tabi yalapşap yapmıyorsan . km sini 3 sene önce 130 binde gören olmuş google a kadir tuncer yazıp ulaşıp sorun ben yorum yapmıcam 180 000 km deki araç sahiplerinin belliki ilgisini çekmiş aracın km si . aracı iyi bilenler varmış kadir tunceri de tanıyo olmalılar o zaman merak eden varsa arasın sorsun www.ktautostyling.com , daha da fazla bişey demicem kimseyi burda klavye başından da yalancı durumuna düşürmeyin ,saygılar
    kadir abiyi çok yakından tanırım bi ara öle muhabbeti oldu arabanın kulaklarımla kadir abiden duydum arabanın km si orjinal çok temiz bi araba yapıldığı zaman modifiye meşhurdu bizde öyle yaptık üzerinde çok emek var piyasadaki bi çok vtec den de çok çok temiz demişti
    34 S 5524 rocco
    61 KE 451 rocco
    34 ZNR 51 s2k
    34 NVG 46 s2k
    34 VB 8343 s2k
    34 JN 5261 s2k

YASİN GÜNER !!

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicanozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 eel 34 plakalı vti ın sahibiyim . herkes bişeyler yazmış arabam hakkında yok istnbulda 17 buçuktu şimdi 25 falan die , gidip görmüşler mi acaba aracı aracı yapan adam kadir tuncer kt autostyling klavyeden arabaları teraziye koyabiliyosunuz madem neden almadınız aracı , o arabanın içi dahil heryerini yeniledim tavan taban koltuk torpido bagaj dahil dış fiberleri yenilendi ön tampon yenilendi eskisinden farklı olarak bunları da öpücükle yaptırmıyorlar sanayide , 3 ay önce sefaköyde sanayide görmüşler aracı sunroof açıkmış içi toz dolmuş ben de ordaydım her dakika bana da söleseydi keşke motor değil gördüğü dükkanın fiberci olduğunu nie yazmamış girdiği dükkanın neresi olduğunu bilmiyor mu , aracın içini komple söktüm torpido hariç içi toz dolmuş lafı biraz komik durmuş sanki arabayı sıfırdan yapanlar bilir önce kaporta boya yapılır sonra iç döşeme yapılır kaporta yapılırkende arabanın içi sökülür sac halde kalır , aracın ne tavan su kanal fitili ne ön cam fitili iptal , yeni araç toplatıyorsan 15 senelik fitilleri de üstüne takmazsın tabi yalapşap yapmıyorsan . km sini 3 sene önce 130 binde gören olmuş google a kadir tuncer yazıp ulaşıp sorun ben yorum yapmıcam 180 000 km deki araç sahiplerinin belliki ilgisini çekmiş aracın km si . aracı iyi bilenler varmış kadir tunceri de tanıyo olmalılar o zaman merak eden varsa arasın sorsun www.ktautostyling.com , daha da fazla bişey demicem kimseyi burda klavye başından da yalancı durumuna düşürmeyin ,saygılar
    kardeşim belliki aracını övmek için foruma üye olmussun sanırım, daha 2.mesajın dan bu anlasılıyo. eskı sayfaları karıstırırsan kımse senın aracına LEŞ veya PERT demiyo.
    arac KT de yapılmıs oraya sorun dıyosun, araba kotu olsa dahi adam kotu dermı ?
    yok 17ye bırakılmıs gıttınnızmı gordunzmu dıyosun,neden almadınız demıssın, herkes in zevklerı aynımı?
    evet gittik gördük arabayı şişlide 16500e bırakıldı araç.şimdi biz yanamı soyluyoruz
    forumdan baska arkadasta 15,500e dusurmus. İlla o fıyatlara dustu diye alınmak zorundamı bu arac ?? bız 16 ya alıp her yerı şişirilmiş aracı komple kaporta boya basrafı + orj jant + orj .koltuk masarafı ıvırı zıvırı derken, 21 lere gelen arac bıze mantıklı gelmedıgı ıcın almadık.
    sen masraf yapmıssın yapmamıssın orası senın zevkın.
    bu forumda olumlu-olumsuz yorumlara acıktır herkes.herkesın arabası pohpohlancak die bşey yok malesef..
    iyi forumlar kardesım.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanErol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes gecmisteki vti hikayelerini anlatmis bende patlatayim bi tane oyle eski degil hemen hemen hergun karsilastigim bi olay kafa basik mugen lip birde parkettigimde arka kismi hafif meyilli yere getiriyorum lipten dolayi yere 4-5 cm kaliyo genci yaslisi turisti yerlisi gelip ayni soruyla yaklasiyolar nasil geldin alanyaya biraz sohbetten sonra restouranta davet ediyorum turiste ramazan ayini orucu anlatmak zor oldugundan ben tokum afiyet olsun deyip kalkiyorum sonuc olarak,
    Vti alirkende satarkende kullanirkende kazandiriyor ahuaahah
    bana vti kullanmayı değil, vti ile karı kız avlamayı anlat usta..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana vti kullanmayı değil, vti ile karı kız avlamayı anlat usta..
    Bı onu beceremıyoruz ustaaa 2005 den berı kullanıyorum vti

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim badanayı kırmızı yapsaydın iş yapardı

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim badanayı kırmızı yapsaydın iş yapardı
    hakkaten kırmızı daha dikkat çekiyor tigemde vth çağtaydayken 2 tane kızın laf attığını biliyom

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı ek9 mu var bi gidin işinize hahahah

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızının farkını yazmak isterdimde ortam müsait değil

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızının farkını yazmak isterdimde ortam müsait değil
    ben yazıyım istersen pampa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unide okuyorum bordo vtec 2 ile kimselere bakmicak kizlari tavliyordum.vti da egzos oldugundan urkuyorlar ama gelen kizlar da hep kasar fazla ugrastirmio
    Kirmizinin güücüü adina

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı emrem123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Unide okuyorum bordo vtec 2 ile kimselere bakmicak kizlari tavliyordum.vti da egzos oldugundan urkuyorlar ama gelen kizlar da hep kasar fazla ugrastirmio
    Kirmizinin güücüü adina
    kızlar kırmızı hondanın her kesimine geliyorlar yaw ah ah ünili günlerim geldi aklıma iesimle çok can yaktım sağ koltuğun dili olsada konuşsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlar kırmızı hondanın her kesimine geliyorlar yaw ah ah ünili günlerim geldi aklıma iesimle çok can yaktım sağ koltuğun dili olsada konuşsa

Abi sofor koltugundan gerisi konusmasa ii olur :d

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı EK kasa maceraları bitmezzzzz ahhhh ahh kırmızı olsun 5 lira fazla olsun

AlicanÖZKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabami ovmek icin uye oldugum falan yok ne de reklam yapmak icin uyeligim yanlis hatirlamiyosam 1sene ya da faha fazla suredir 2. Yorumum olmasi da kimsenin arabasini takip etmedigimden forumda takilmadigimdandir bugun bana soylendi tech e bak yorum yapilmis aracla ilgili diye bende okudum yorum yazdim , camurluklari sisirilmis bi arac tarzin ya da degil arac 17 bucuga anlasildi simdi olmus 25 yazmislar cok merak ediyorum arabanin basina gidip gormusler mi arabayi acaba yoksa telefonda ya da netten mi yaptiniz pazarligi cok merak ediyorum ben o arabayi motoru icin yuruyeni icin aldim o arabanin kmsi orjinal 160 180000 degil bu benim ilk topladigim arabada degil 2 tampon boyatip araba toplattim diyenlerdende degilim , benim icin body kit olmus olmamis onemli degil 2haftama bakar orjinale cevirmek ama resimden yok o iptal edilmis bu iptal edilmis neresi temiz falan yorumlar geliyo cok bos muhabbet donuyo klavye basindan bu da can skiyo eminimki cogu arabanin resimlerini gormeden yorum yapiyodur icinin vs , ilk haliyle karsilastirip harcanan maliyeti goz onune almadan yaziyolar ,aracimi da ovmek icin bisey yazmiyorum kimseyle de biseyin kiyasina girmiyorum sadece millet bos yapmasin yeter . Ben bu arabayi alirken kadir tunceri tanimiyodum sadece 2-3 defa telefon gorusmemiz oldu adam arabayi yapmis satmis arabayi ovunce eline bisey gecmicek he ama araba hakkinda bilmedigim tek seyide bugun ogrendim o da fuara girdigi hali telefonla ulastim bole bisey var ki yok die sordum bugun bu konudan sonra , bodykit takilmis cekiciyle fuara goturulmus fuardan sonra cikartmislar body kiti beyaza donmusler tekrar olay bu. Emin olun hala daha arabamin arkadindayim piyasadaki bircok vti den motoru ve yuruyeni cok daha iyi ic doseme ve dahil body kit yorumu herkesin kendisine kalmis , araci gormussunuz peki o haline 16500 nie vermedin sen soyle kardesim ?

AlicanÖZKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette olumlu olumsuz her yoruma acigiz ama yalan yanlis seyler soylenmesi beni zor duruma dusuruyor ve dusurdude . Neyse fazla da uzatmaya gerek yok ben sonunu soyliyim daha da uzamasin arac orjinal km de kazasi yok motoru hic acilmamis saat gibi , aksini iddaa eden varsa da yapcak biseyim yok artik , saygilar bu arada yasimda 22 kimseyi tanimiyorum yaslanirinizi bilmiyorum abi kardes ne yazdiysam idare edin , saygilar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)