User Tag List

Sayfa 561/969 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
18400 sonuçtan 10.641 ile 10.659 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haluk VTİ a laf eden kötüleyen biri yok zaten...Piyasa şartlarında NUMUNE harici araçların 30k gibi fiyatlar istenmesine tepkiliyim...ben de vti kullandım 2003 senesinde boyasız 99 vti sattım biliyorum nasıl bi tat verdiğini ben mantık kurmuyorum sadece istenilen fiyatların hakedilen fiyat olmadığini söylemeye çalişiyorum...her hangi bir markanın fanatigide deilim....ayrıca burası açik bir forum olduğu için herkes SAYGI çercevesinde yorum yapma hakkına sahiptir....bmw den hoşlanmıyosun diye yorum yapmamanı gerektirecek bir durum yok yani...
    ben zaten yorum yapmasın kimse demiyorum ben yorum yapmıyorum cunku gerek yok neden baskasının arabası için kafa yorym? burda zaten hakeder etmez olayını tartısmaya gerek yok alıcının kendi bilceği iş,önemli olan istenilen paralara satılıp satılamıcagı o da satıcıyı baglar,o yuzden cok renk katmaya gerek yok artık su vtec parası konusuna,tepki verenler bile tepki vermekten sıkılmalılar artık,almak isteypte pahaı oldugu için alamayan arkadaslar da karalama kampanyasını veya almam vermemleri bırakıp biraz daha calışsınlar nacizane fikrim biz öyle yaptık mutluyuz cok sukur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaLuK-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zaten yorum yapmasın kimse demiyorum ben yorum yapmıyorum cunku gerek yok neden baskasının arabası için kafa yorym? burda zaten hakeder etmez olayını tartısmaya gerek yok alıcının kendi bilceği iş,önemli olan istenilen paralara satılıp satılamıcagı o da satıcıyı baglar,o yuzden cok renk katmaya gerek yok artık su vtec parası konusuna,tepki verenler bile tepki vermekten sıkılmalılar artık,almak isteypte pahaı oldugu için alamayan arkadaslar da karalama kampanyasını veya almam vermemleri bırakıp biraz daha calışsınlar nacizane fikrim biz öyle yaptık mutluyuz cok sukur..

Ben başka yönden bakıyorum sen başka yönden bakıyosun...neyse dediğin gibi alan satan memnunsa sıkıntı yok....

ama gerçek VTİ a sahip olmak isteyenlerde bu fiyatlar yüzünden sahip olamayacakları da bi aşıkar...

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim için zirve rakam 25'dir, sadece fjk için biraz üstüne çıkıyordum, emre'yle anlaşmıştım ev alınca kaldı..
    yine alıcı olsam sınırı 25'de tutarım..

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı fragman yayınlanıyor şu an eylülde başlıyor dizi. Star tv dizinin adı Ağır roman
    Sen kullanıyorsun dimi aracını? bir egzoz şov yap dizinin reyting'i artsın başkanım...Dizinin adını değiştir ama hızlı ve öfkeli roman diye
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes için hayırlısı neyse o olsun

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı bazen ben bazen oyuncu ama en fazla 5 metre 6 metre yok yani. olamazda yerden dolayı plakalara dikkat et
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kullanıyorsun dimi aracını? bir egzoz şov yap dizinin reyting'i artsın başkanım...Dizinin adını değiştir ama hızlı ve öfkeli roman diye
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim için zirve rakam 25'dir, sadece fjk için biraz üstüne çıkıyordum, emre'yle anlaşmıştım ev alınca kaldı..
    yine alıcı olsam sınırı 25'de tutarım..
    ben kendim fanatik VTI hastasıydım ve hala öyle... alacağım araç temiz olsun param varsa 30 binde verirdim hiç üzülmezdimde verdiğim parama çünkü zevk ve keyif için alırdım VTI...normal bir araç gibi düşünürseniz VTI ı... evet haklısınız tabiki fiyatı çok yüksek ama alınca zevki için değer dersiniz Fazlamı yazdım ne yoksa saçmaladım mı neyse bu benim fikrimdi

h22ek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi vtec iyi güzel de bende kullanıyorum 2002 den beri 98 hb... askerlik öncesi satıyım dedim 28 den 26,500 verdiler içim acıdı vermedim ayrılamadım şimdi çoluk çocuğa karışma arifesinde 22,500 e vericem önümüzdeki günlerde... ama bu sefer üzülmicem satıyorum diye 3 kapı araba bebekle imkansız benim içim

edit: ederi maksimum 25-26 dır yani sonuçta 96-99 model arabadan bahsediyoruz... haaa aynı tadı veren o modellerde bişi var mı orası farklı konu
    ## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar gercekden bk cıkdı bu mevzunun artık bilginiz olsun parası olan gıder alır zevkin parası olmaz vtec de bir zevktir ya 100 lira verir karaköye gidersiniz yada 500 verir aksaraya gidersiniz daha ne kadar açık konışım ? alan alır almayan almaz bırakın artık ya. sizler burda konuşmaya devam etdikçe değeri herzaman artacaktır.
    DRİLL
    Dr.Ecu

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendim fanatik VTI hastasıydım ve hala öyle... alacağım araç temiz olsun param varsa 30 binde verirdim hiç üzülmezdimde verdiğim parama çünkü zevk ve keyif için alırdım VTI...normal bir araç gibi düşünürseniz VTI ı... evet haklısınız tabiki fiyatı çok yüksek ama alınca zevki için değer dersiniz Fazlamı yazdım ne yoksa saçmaladım mı neyse bu benim fikrimdi
    abi sen gerçekten verirsin, ben practica'ya ve si'a karşı nasılsam sende vtece öylesin.
    sen 32 vs.de verirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h22ek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi vtec iyi güzel de bende kullanıyorum 2002 den beri 98 hb... askerlik öncesi satıyım dedim 28 den 26,500 verdiler içim acıdı vermedim ayrılamadım şimdi çoluk çocuğa karışma arifesinde 22,500 e vericem önümüzdeki günlerde... ama bu sefer üzülmicem satıyorum diye 3 kapı araba bebekle imkansız benim içim

edit: ederi maksimum 25-26 dır yani sonuçta 96-99 model arabadan bahsediyoruz... haaa aynı tadı veren o modellerde bişi var mı orası farklı konu
    evli olup çocuklu olup hb vtı a binen arkadaşlarımız var forumumuzda yani fazla sıkıntı olmuyor ailen kabullendikten sonra...bende inanmazsın 3 tane çocuk var yaş 34 ama hala VTI ile uğraşıyorum çoluk çocuk alıştık VTI a...küçük çocuğum bile arabaya bindiğinde baba egzoz aç diyor düşün ailece severek biniyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen 1.5 yaşında kızım var hasta vtec bababab diyor
    evli olup çocuklu olup hb vtı a binen arkadaşlarımız var forumumuzda yani fazla sıkıntı olmuyor ailen kabullendikten sonra...bende inanmazsın 3 tane çocuk var yaş 34 ama hala VTI ile uğraşıyorum çoluk çocuk alıştık VTI a...küçük çocuğum bile arabaya bindiğinde baba egzoz aç diyor düşün ailece severek biniyoruz...
    DRİLL
    Dr.Ecu

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçük çocuğum bile arabaya bindiğinde baba egzoz aç diyor düşün ailece severek biniyoruz...
    hahhah supermis be abi

Vti yaşam tarzıdır aynı frekansta olmayan anlayamaz..,

Bir an kendimi gorur gibi oldum sende abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahhah supermis be abi

Vti yaşam tarzıdır aynı frekansta olmayan anlayamaz..,

Bir an kendimi gorur gibi oldum sende abi
    yolda gidiyorken çocuklar diyor ki yandan geçen arabalar için 'baba yandaki araba bizi geçermi?'

h22ek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bende sıkıntı yok ta hanımı alıştıramadım otomatik ufak bişi alıcaz o da kullansın diye... biraz daha rahatlıyınca eg kasaya b18c projem olucak ama
    ## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diger markalarda boyle tutkunluk yok işte, birtek vosvos ları bunun disinda tutabilirim.

Vti sahibi olanlar vti'nı aileden biri olarak goruyorlar

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooooooffff yinemi ayni muhabbet.. yolda giderken izlenilmek ilgi gormek videoya cekildigini gormek kizlarin laf atmasi falan cok guzel yaaaww seviyorum arabami temiz typerla kafa kafaya takaslarim
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oooooooffff yinemi ayni muhabbet.. yolda giderken izlenilmek ilgi gormek videoya cekildigini gormek kizlarin laf atmasi falan cok guzel yaaaww seviyorum arabami temiz typerla kafa kafaya takaslarim
    Çağlarım burası sohbet yeri sohbet ediyoruz ne güzel anılarımızı paylaşıyoruz geyik yapıyoruz bence type-r ile takas etme S2000 ile takas yap...düğün araban s2000 olsun

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ala ala aynı araçdan bende var biz böyle ilgi görmüyoruz ne alaka anlamadım
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)