Aracı İzmir' de Mehmet Beşer' den aldım. Terakki Honda Yetkili servisinden expertiz raporu aldık alırken kaporta komple orjinal değişensiz. Araçta boya var. şu anda kaporta olarak bi tamponlara boya istemekte. zamansızlıktan ilgilenemiyorum zaten satma amacım da o. motoru ve yürüyeni sıkıntısızdır istediğiniz ustaya gösterilebilir
saolasın Metin abi. zamansızlıktan binemiyorum bile araabaya o yüzden nakite çevirmek istiyorum açıkçası. umarım bizlerden biri alır da halini vaziyetini görürüm bende ara sıra
Mertcan abi valla her servise gittiğimde kulaklarını çınlatıyorum sağolun her ustanın söyledikleri mutlu ediyor beni
yürürü hakkında da az çok referans alabileceğiniz denemeler olmuştur sitede videoları da bulunmakta. DC_CRX Onurcan dan da detaylı bilgi almanız mümkün araç hakkında. Sağolsun saraçla en az benim kadar hatta daha fazla ilgilenmekte![]()
AJ vtec bugun aracım olmasa gidip alıcagım ilk aractır bilginiz olsun hemde bu fıyata hala burda sorgulama yapanları anlamıyorum arac zaten sorgulandı bılenlerde yazdı daha önceki sayfalarda. bedava verıyor adam arabasını şu zamanın şartlarına göre, daha ne istiyorsunuz?
DRİLL
Dr.Ecu
abi eyvallah sağolun yorumlarınız için. dediğim gibi zamansızlıktan bakamıyorum bile araca o yüzden nakite çevirmek istiyorum zaten. bizim işler ***** gecen gündüzün karışık tv sektörü sıkıntılı o anlamda..
metin abi evet ya takas düşünmüyorum emin ol benimde ilk satmak isteyeceğim sen yada senin yakının olur![]()
Arkadaşlar araç 3 gündür yaklaşık bendee.. Kaan binemiyor araca ilgilenemiyor die altından çekip aldım param olsa direk satında alacağım gayet zevkli bir araç gideri içinde Yorum yapmıyorm araca binince ne demek istediğimi anlarsınız.![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)