ben de fotoğrafa bakınca aynısını düşündüm de resim açısındandır diye polemik yaratmak istemedim
araç sahibi foruma üye. ilanı satılıklarda mevcut pm gönderin isterseniz
edit: http://www.techturkey.com/forum/otom...model-vti.html
bu araba 215000 km lerde mutahıt bı amcada full damla yetkılı servıs bakımlı araba en son sevtasta net bılmemekle beraber bı bakıma gırdı ama tam bılmıyorum amcayla konustum 1 sene satmayı dusunmuyormus haber verıcek bana satarkenbakalım kovalaıyorum araba full boya yanıgı ama arac abimle arası ıyı servıste calısıyor haber gelırse ınsallah alırız
![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Evet Sevtaş bakımlı bır amcadan, km'sıne bakamadım arabaya bakmaktan ama kacırılmayacak arabaBende numaramı verdım ammaa satmayacagım bunun parasına bundan iyi ne alacagım dıyor ? Bakalım yarın aksam yıne calarım kapısını haha
![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Vay arkadaş dağlarda,köylerde de var diyorlardı onları da bulun bariMetin Abi sen de az değilmişsin hani he
![]()
Haftasonu ardahana gidiyorum yedi senedir marş basılmayan sedan vtecten bahsetti kanıma girdi foruma üye olan E.Oranlı hayırlısı olur inşallah![]()
aboov herkesin haberi olmus bu ardahandakinden biri daha bahsetti hızlı olan kazanır![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)