User Tag List

Sayfa 928/969 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938 ... SonSon
18400 sonuçtan 17.614 ile 17.632 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35YJC72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şak sak olmuyor şlop şlop oldurmaya calisiyorlar ama şlop şlop cular daha cok bekler )
    Abi araban güzel, fiyatıda çok uygun bence artı olarak kırmızı . Ön 99 oldugu için millet ön yargı ile yaklaşıyor biraz sanırım (ha benim için kesinlikle farketmez de ) honda piyasası biraz enteresan işte.

35YJC72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi araban güzel, ön 99 oldugu için millet ön yargı ile yaklaşıyor biraz sanırım (ha benim için kesinlikle farketmez de ) honda piyasası biraz enteresan işte.
    Kardesim zaten ön 99 3 parcadan olustugu icin rakami esnek tuttum ama gelen tekliflerden sonra emin ol bu rakami boyle az yazdigim icin pismanim bi ara cok asiri sıkısmistim emin ol o anlarda dedigim rakamlari veren olsaydi vericektim ama simdi okadar acilligi kalmadi ne leşler satildi burda 3 5 kisinin pif poflamalariyla yalansa yalan de o yuzden hayirlisi olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim zaten ön 99 3 parcadan olustugu icin rakami esnek tuttum ama gelen tekliflerden sonra emin ol bu rakami boyle az yazdigim icin pismanim bi ara cok asiri sıkısmistim emin ol o anlarda dedigim rakamlari veren olsaydi vericektim ama simdi okadar acilligi kalmadi ne leşler satildi burda 3 5 kisinin pif poflamalariyla yalansa yalan de o yuzden hayirlisi olsun
    Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
    Kulaktan kulağa neler konuşuluyor neler
    Hatta arabanı izmirden bi arkadasıma alıcaktım sana pm attım bi kaç hafta önce arabamızı teslim etmeden talihsizlik yaşadık satamadık yoksa ciddi ciddi niyetimiz vardı.
    Hayırlısı olsun inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    param olsa gerçekten bende alırdım aracı pazarlığı yapıp.

yapacağımda şu olurdu kafayı ya komple makyajsız ile takasa açardım yada ön eki gövde rengi yapıp kafayı basıp pasta cilamı yapardım. üzerine 3-4k tl koyarak ilan açardım, açık ve net söylüyorum.

çünkü hakkı bu, müstehak vti arayıpta bakmayanlara.

şans,kısmet işte. farklı marka araçlar olarak bu kaçırdığım 3. araba parasızlıktan.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yapacağımda şu olurdu kafayı ya komple makyajsız ile takasa açardım yada ön eki gövde rengi yapıp kafayı basıp pasta cilamı yapardım. üzerine 3-4k tl koyarak ilan açardım, açık ve net söylüyorum.

şans,kısmet işte. farklı marka araçlar olarak bu kaçırdığım 3. araba parasızlıktan.
    Sen onla uğraşırdın hakkınıda verirdin kardeşim motor açıp içine girerdin yapardın kafana göre en azından kayda değer emek harcardın sadece yıkayıp ilan koymazdın biliyoruz seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=taytay;7454732]Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
    Hatta arabanı izmirden bi arkadasıma alıcaktım sana pm attım bi kaç hafta önce arabamızı teslim etmeden talihsizlik yaşadık satamadık yoksa ciddi ciddi niyetimiz vardı.
    Hayırlısı olsun inş.[/QUOTEValla kardesim aynen ayagini kaldr ustune bastim piyasada yamyam sirtlan cok oyle insanlara bana yaptiklari teklifin arkasindan kibarca nasil yoklama cekiyorumdur artik hesap et lafimi hayatta esirgemem bana gore bir insanin aciliyeti var diye oyle rakamlari teklif eden adam kufur etmis olur bana ama ben onlarin yuzune karsi gun yuzu gormemis guzel kelimeler kullanirim o yuzden bos bos coluk cocugun eline dusmus bu vti piyasasi

Aynen kardesim dediklerinin hepsi sirasiyla hazirdi kendim yapicaktim herseyiyle eksiksiz ama nasip kismet ev alma durumu ortaya cikinca ilana koydum dedim rakamida uygun tutayimda alan vatandas dediklerimizi yapsin ama yok emin ol kimseye iylik yaramaz onu anladim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=taytay;7454732]Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
    Hayırlısı olsun inş.[/QUOTE
    Valla kardesim aynen ayagini kaldr ustune bastim piyasada yamyam sirtlan cok oyle insanlara bana yaptiklari teklifin arkasindan kibarca nasil yoklama cekiyorumdur artik hesap et lafimi hayatta esirgemem bana gore bir insanin aciliyeti var diye oyle rakamlari teklif eden adam kufur etmis olur bana ama ben onlarin yuzune karsi gun yuzu gormemis guzel kelimeler kullanirim o yuzden bos bos coluk cocugun eline dusmus bu vti piyasasi

Aynen kardesim dediklerinin hepsi sirasiyla hazirdi kendim yapicaktim herseyiyle eksiksiz ama nasip kismet ev alma durumu ortaya cikinca ilana koydum dedim rakamida uygun tutayimda alan vatandas dediklerimizi yapsin ama yok emin ol kimseye iylik yaramaz onu anladim

canpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okanturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin reklama ihtiyacın mi var sanki
    eyvallah kardeşim..

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göksel konuştuğumuz gibi de gitmedi işler sanırım

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan haziirda param olsaydi tek dusundugum aracti tayfunum benimde hatta muhasebesini de yaptik goksel abiyle ama kismet iste
    Sadece 1 liraya piyasadaki araclarla kiyaslanamazdi
    04' Red RR TypeR ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göksel konuştuğumuz gibi de gitmedi işler sanırım
    En son gorusup konusmustuk ve baya baya sirtlanlar arayip sormaya baslamisti ve o gunden sonrada rakam teklif ettiklerim arac basina gelemiyor daha o yuzden karar verdim su an yazan rakam uzerinden fiyatla ilgili pek esneklik yor artik oyle veya boyle adabiyla pazarlik olucak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suan haziirda param olsaydi tek dusundugum aracti tayfunum benimde hatta muhasebesini de yaptik goksel abiyle ama kismet iste
    Sadece 1 liraya piyasadaki araclarla kiyaslanamazdi
    Emrem sana bi fiyat vermistim yanliz ve yanliz senin icin gecerli olan rakam o sadece sana emin ol piyasada bukadar akbaba varken onlar sana dedigim rakami araca bakmaya bile gelemezler okadar diyim

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrem sana bi fiyat vermistim yanliz ve yanliz senin icin gecerli olan rakam o sadece sana emin ol piyasada bukadar akbaba varken onlar sana dedigim rakami araca bakmaya bile gelemezler okadar diyim
    Bu millete ne diyeyim ki?

Emre turgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cansin abim ya biliyorum ve bende o sadece durumlari sende biliyorsun az cok abi yoksaa 23,5 e bile raziyim
    04' Red RR TypeR ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu millete ne diyeyim ki?
    Valla ben neler diyorum sende cok ii biliosun ilkerim

Alıntı Emre turgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cansin abim ya biliyorum ve bende o sadece durumlari sende biliyorsun az cok abi yoksaa 23,5 e bile raziyim
    Nasip kismet kardesim hayirlisi neyse kimeyse o olsun

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vteclerde bazı arabalar var sansı acik oluyor hemen satiliyor bazi arabalarda sanssızlıktan duruyor. Bu forumda yazan herkesin var bi tanidigi reklam hepsine yapiliyor sans meselesi tamamen. Ne arabalar durdu kac ay ilanda satılmadı. Benim ka Furkanin fv sametin 10 e fatih abinin vr , vs vs... yjc de sanssız. Elbet satilcak kalmaz o arabada millet sagdan soldan duyduklariyla degil kendi gidip gördüğü zaman. Hic bi arabamı burda sorgulatmadım o semtteki arakadaslarıma sordum gittim baktm aldım bisuru vtece bbiindim. Burda sorgulatsaydim halen ariyodum heralde sorgulama yapmayın demiyorum ama ciddiyseniz bi gidin görün milletin sevmediğini siz sevebilirsiniz. Cogu vtec biliniyor zaten ne oldugu hepten kötüyse anlarsınız bu sitede takiliyosaniz hic olmadi anlayan arkadasiniz vardır elbet uyarır
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vteclerde bazı arabalar var sansı acik oluyor hemen satiliyor bazi arabalarda sanssızlıktan duruyor. Bu forumda yazan herkesin var bi tanidigi reklam hepsine yapiliyor sans meselesi tamamen. Ne arabalar durdu kac ay ilanda satılmadı. Benim ka Furkanin fv sametin 10 e fatih abinin vr , vs vs... yjc de sanssız. Elbet satilcak kalmaz o arabada millet sagdan soldan duyduklariyla degil kendi gidip gördüğü zaman. Hic bi arabamı burda sorgulatmadım o semtteki arakadaslarıma sordum gittim baktm aldım bisuru vtece bbiindim. Burda sorgulatsaydim halen ariyodum heralde sorgulama yapmayın demiyorum ama ciddiyseniz bi gidin görün milletin sevmediğini siz sevebilirsiniz. Cogu vtec biliniyor zaten ne oldugu hepten kötüyse anlarsınız bu sitede takiliyosaniz hic olmadi anlayan arkadasiniz vardır elbet uyarır

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahsi fikrim yjc plakadan kaybediyor ciddi diyorum

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahsi fikrim yjc plakadan kaybediyor ciddi diyorum
    değişik bir bakiş açısı araba lakap bulunmuyor bu harflerle ondan mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)