Peugeot / 106 / GTI / BAZI AŞKLAR CİNSELLİK TAŞIMAZ 106 GTI sahibinden.com'da - 62966296
bu ılanın sahıbını tanıyam varmı acaba benım aracın resmını koymus arayıp bıraz azarlıycamda keko
Printable View
Peugeot / 106 / GTI / BAZI AŞKLAR CİNSELLİK TAŞIMAZ 106 GTI sahibinden.com'da - 62966296
bu ılanın sahıbını tanıyam varmı acaba benım aracın resmını koymus arayıp bıraz azarlıycamda keko
olm telefonun aküsü bitti msn e gel.
arabam komple boyalı değil değişeni var..( sağ ön çamurluk,bagaj kapağı düzeltilebilirdi fakat orjinali ile değiştirildi..fotoğrafları var ) sade, temiz en önemlisi masrafsızdır..beyaz renk 2000 model donanım olarak boş diyebileceğim modeldir..173 bin km de..tek airbag,klima,abs..motoru yüklüdür :)
sizin c3 ile isterseniz başa baş değişirim abicim..sanırım ankaradasınız oraya da getirebilirim :)
adaş ben alayım senin arabayı :)
Gti özlenmez mi :( :(
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 59874048
fena durmuyor önceki msjlara baktım sorgulayan olmamış sanırım bilen var mı?
................edit.
ön koltuklarda 2001 komple takım
anladığım kadarıyla arka 2001 diye önüde antalyadaki arkadaş 2001 yapmış teşekkürler :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.298 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 62622454
Ankara .
Peugeot 106 GTI 1999 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63041664
İstanbul
arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgi almam mümkün müdür :)
arkadaşlar selamlar
Peugeot 206 2.0 GTI 2000 Model 17.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 63017708
bu araç hakkında bilgisi olan varmıdır
Ben 97 modeli 16.000 sattmistim :)
Bu fiyat yorumlarinada hasta oluyorum. Herkes malina istedigi parayi yazar isine gelirse alirsin isine gelmezse almazsin. Cooookkk pahali yuksek der alinca bitane piyasanin en yuksek parasini isterler. Soyluyorum bana gore bu arabanin masrafini karsilar toplarim dersen en copu bile altindir. Cok diil bikac sene sonra daha da degerlenicekler. Bu piyasada tutulan uretimi durmus tum araclar icin gecerli oldugu gibi 106 icinde gecerlidir. :icon_tup::icon_tup:
diyen abimiz koyu hondacı ama:)
Eger postu benim icin attiysan eywallah:icon_tup: Kimse icin soylemedim bunu sadece konuyu okudum yorumumu yaptim:icon_tup: Ama simdi yorumlara tekrar baktim koyu hondaci daha iyi bilir bu durumu cunku eg, ef, ek vb. Kasa hondalarin fiyatlari ortada. Yani arz talep meselesi onlarada pahali diyemeyiz cunku yok yok yok yenisi yok eskinin eniyisini ariyoruz:D:icon_tup: ve faxla kisi ariyo o zamanda durum bu:icon_tup::icon_tup: