Smdiki sahbi 2 prca boya var dedi.. Saolasn kanka soldgn icn
Printable View
Smdiki sahbi 2 prca boya var dedi.. Saolasn kanka soldgn icn
Kanka sogdm o arabadn smdi =] acelemz yk bska bakmya dvm=]
Dsnfgm rakamlra vermedi kanka olsydi bgn gdcktk ama vermedi o paralara
Aynn kanka=] blcz ins=D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0603539/detay/
Bilgiye gerek yok araç zaten yamuk duruyor :D
beyler motorları aynı biliyorum da şanzımanları kilosu vs hakkında bilgim yok o sebepten soruyorum aynı temizlikte 2 araç biri saxo vts biri 106 gti bunlardan hangisi hızlı normal şartlarda ? Yoksa aynımı aşağı yukarı performansları ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65484433
bu arac hakkında bılgısı olan varmı antalyada arac eskı sahıbı sıteye uyeydı resımlerı vardı bı ara...
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 65845033
araç hakkında bilgisi olan var mı
Peugeot 106 GTI 2001 Model 14.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 65919291
Bu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar bır arkadasımızın hosuna gıtmıs
komple boyalı yanı anlasıldı sagol cenk
kazalarını yazmamışınız..? daha önceden 2 kere aracı doldurup boşalttılar benm bildigim 2 kerede motor kırdı... eski fiyatı 11 küsürdü alan ucuz bir rakama aldı zaten şu anki sahipleri bilmiyoruz etmiyoruz deselerde pek içaçıcı bir durum yok....aracın..
merkımdan soruyorum geçenlerdede sordum, cevap alamadım. 06 plaka bordo renk otogaleride orjinal 33.000km de 106 gti vardı boyasız. bilen eden varmı? (2-3 sene önce sahibinden ilanı)