Döşemelerinden hatırladığım kadarıyla araç gebze den satıldı.Gebzedeki sahibi aldığında üzerinde koltuk dahi yoktu kendi yaptırdı döşeme ws.sahibindene 10bin tl ye koymuştu ilanını şimdi 14bin istiyorlar :) (araç hakkında yanılıyoda olabilirim)
Printable View
2 gün önce telefonla görüşmüştüm sahibiyle anlatmasına göre araçı mükemmel orjinal ve far aynalarının solmasından dolayı tek değişenin far olduğunu,başka bi değişen çıktığında aracı hediye edeceğini söylüyodu.baktırarak aldığını ve istediğiniz servise baktırabileceğinizi söyledi...aklım karıştı:soru:
değişiklikle hakkında bilgilendirirmisin veya bilen varsa yazabilirmi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4717927/detay/
bu araçsa
iki ön çamurluk ön panel kaput deyişik
[QUOTE=cihan-34;2860094]:icon_tup:[/QUOTE
cihan kardeşim sana sormadılarmı bu aracı alırken yardımcı olsaydınız benim kardeşlerim bunlar emin olsun samet olsun severim ama arabaya baktım cok zımba duruyo cok farklı ben cok begendim
hayırlısı ozaman
hadi biz neyse abi bizimde kardeşimiz hepsi senin de mi haberin yoktu
Her şeyin hayırlısı lakin burda senin yardımcı olman gerekirdi başkan kısa ve öz yardımcı olman gerekirdi .
Kazalı arabada aldıgımız oldu ama kimseye kazasız demedik,demeyiz diyemeyiz.
Başkan burası GTİ vadisi sen yine komple boya ile kurtulmuşsun :icon_tup:. Hoşgeldin aramıza :) Burda neler neler oluyor ALLAH dan havada takla atmamış araban :)
Burda ön camlarına kadar giren araba bile daha sonradan orjinal diye eşe dosta satılıyor,kim kime nasıl .......diye bakıyor arabana *** atıyorlarsa ,araban iyi demektir dert etme ;)