bana takas için gelmişti bende czt varken çokta iyi birşeye benzemiyordu açıkçası nakite o zaman 16 17 ye bırakıodu
Printable View
Expertiz yaptırdım, ankarada kaza yapan arabaymış, hatta hasarlı hali nette satılıkmış falan, komple boyalı, ön şasiler işlemli kaput, çamurluklar değişik, arka bagaj değişik arka panel işlemli falan bir araba.
ya olum şu laz'a üzülüyorum artık bi rahat bırakın olum adamı ya gelen geçiyo giden geçiyo adam intihar etcek valla ne alsa geçilio a.g :D adam typer aldı fn2 yine 106 dan kurtulamadı semihden kurtulamadı yazık ya :D:D:D mustafa s2k al kanka bu sefer fazla ugraşmazlar hahahahah....
Peugeot 106 GTI 1997 Model 11.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66426988
arkadaşlar size zahmet tanıyan bilen varsa bi bilgi verebilir mi?
ikinizede herhangi bi lafım yok , arabalarınızında maşallahı var Allah kaza bela vermesin.
Sizin daha önce 50 tane 106 ya binmeniz kimseden sizin üstün oldugunuzu göstermez.Sizin altınızdaki arabalarıda tartışmadım , arabanızla ilgili hiç bişeyde söylemedim.Ayrıca 06 UU 106 güzel bi araba Allah herkese öyle 106 nasip etsin selametle.