User Tag List

Sayfa 349/743 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.613 ile 6.631 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

MPower's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62483081

Arkadaşlar araçla ilgili bilgisi olan var mı? Ön farlar 306ya çevrilmiş çamurluklarla falan. Tavanda güneş yanığından boya varmış

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eser beni ugraştırma adam gibi tamponları değiştir güzelce rutuşla arabanı sonra ilan ver gerisine karışma

orjinal sarı araban var daha ne istiyorsun

harunun yanına gittim sıra varmı dedim 8 araba var dedi ben techden geliyorum dedim abi araya sıkıştırırız dedi kardeşim ben hilti yaşar dedim abi hemen girde yıkalayalım aracı dedi

Harunun gözleri fena maşallah

Abi sana karşı mahcubum İlgilenemedim o gün yogunluktan dolayı kusuruma bakma
    JoYTeaM

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi aynı sorun bende de başladı bilgisi olan pm atsın gıcık ediyor ses
    kardeşim torpido kapağını aç bastırarak tırnagından kurtar tamamen açılsın kapak aşağı dogru..sonra torpido kapağının arkasında airbagin altında kahverengi bi soket göreceksin o soketi fişinden ayır..ses kesilecek!

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim torpido kapağını aç bastırarak tırnagından kurtar tamamen açılsın kapak aşağı dogru..sonra torpido kapağının arkasında airbagin altında kahverengi bi soket göreceksin o soketi fişinden ayır..ses kesilecek!
    + 30 tl servis ücreti hesabıma havale ediniz..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HİLTİ YAŞAR 18 / 95 şanzıman takıyorum yeni bi 106 aldım bide don,kilot,yay,şapka,atkı,gömlek,piston falan var AMA ARAÇ STOCK haberin olsun bi deniyelim DD'LE 106 bu şekil bilgi sahıbı olan birine takılma gel bak burda ben varım MATKAP CİHAN

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eser beni ugraştırma adam gibi tamponları değiştir güzelce rutuşla arabanı sonra ilan ver gerisine karışma

orjinal sarı araban var daha ne istiyorsun

harunun yanına gittim sıra varmı dedim 8 araba var dedi ben techden geliyorum dedim abi araya sıkıştırırız dedi kardeşim ben hilti yaşar dedim abi hemen girde yıkalayalım aracı dedi

Harunun gözleri fena maşallah
    abi işsizim ya arabayı satalım da sermaye yapalım derdim o yoksa arabamdan çok çok memnunum,tampon değiştirmek kolaymı bee Harun topa tutar o tamponları sökersek arabadan
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi işsizim ya arabayı satalım da sermaye yapalım derdim o yoksa arabamdan çok çok memnunum,tampon değiştirmek kolaymı bee Harun topa tutar o tamponları sökersek arabadan
    Peugeot 106 GTI 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74438301

senn araba sandım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MPower's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peugeot 106 GTI 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 62483081

Arkadaşlar araçla ilgili bilgisi olan var mı? Ön farlar 306ya çevrilmiş çamurluklarla falan. Tavanda güneş yanığından boya varmış
    Arkadaşlar yok mu bilgisi olan :S

excalibur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yok mu bilgisi olan :S
    bence 97 ve 98 lerde kapı çıtaları iptal edilmişlere hiç bakma derim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamurluklar ve tavan hariç boya olmadığını söylüyo. Bu araba çıtalıysa ve iptal ettilerse boya gerekmez mi iptal etmek için?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 yılının 6.ayından sonra üretilen modellerde çıta yok bir çoğunun iç döşeme 99 larla aynı.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 yılının 6.ayından sonra üretilen modellerde çıta yok bir çoğunun iç döşeme 99 larla aynı.
    işte onlar ruhsatta zaten 99 model diye geçer. ondan dolayı 97 ve 98 lerde çıtasızlara bakma demiştim arkadaşa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamurluklar ve tavan hariç boya olmadığını söylüyo. Bu araba çıtalıysa ve iptal ettilerse boya gerekmez mi iptal etmek için?
    o zaman siyah elektrik bandı çekmişlerdir :P ya da araç 98 in sonlarına doğru çıkmışta olabilir, gerçi o zmn 99 model yazması gerekir ruhsatta

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var gerisini sen düşün işte

akif252
    Misafir
    senin aracinmi stock ? chip filtre egzoz ince conta kisa sanzuman ne zamandan beri stock oldu ? ayrica sen ilk yazdigim msj lara cvp vermemissin neden ? bu piyasadaki hangi adamlara dikkat edelim ? isim vermekdenmi korkuyorsun? birilerine laf soylerken sozunun arkasinda duracaksin yoksa olmaz böyle.ben kimin arabadan anlayip anladigi degil kimin adam olup olmadigi benim icin daha onemli, ince contali aracinla kalin contalibir arac gecince kendini king ilan etme,baskasinin samarini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis seninkide o hesap dene sercanin arabayla gor arabani koltuklarin sokuluymus zaten tupude soktur sercanla dene,o laf attigin kisilerinde ismini yaz bilelim yavsaklari.
    sen ne saçmalıyorsun lan adamm ol asabımı bozma hem sanane senimi deldi benim arabam neden her boka atlıyorsun seni benim yazdıklarım ne alakadar eder senin beyin yaşın ufak kalmış sanırım benden sana tavsiye herkezin herşeyine karışma bi tarafına bişiler girer sonra bana bu giren ne dersin burdaki yorumlara karışma hakkınmı var modaratör müsün ne *** sun sen sana tek kelime yazmadan herboka karışma sana laf söleyen oldudamı konuya atlıyorsun yeni gelinin ... atlaması gibi

ince contayla atmosferik oluyorsa helal ozaman arabama....yorumda yapmam sana cevap vermemde kendi kendine takl 15 yaşındaki beyinli adam....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense birisi üstü kapalı eleştiri yapınca alınanlar oluyor.yarası olan gocunuyor demekki

akif252
    Misafir
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedense birisi üstü kapalı eleştiri yapınca alınanlar oluyor.yarası olan gocunuyor demekki
    gerideki yazılarımı oku kardeş tek kelimem bile yok yaşarmıdır nedir o kişiyle tanımam etmem selamda vermem nedense çok gocunmuş

sanırım derdi lpg li arabayı 8 liraya aldı komple boyattı 1 lira harcadı 15 fiyat yazdı satamadı alınma sebebi bu olabilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben rakamı bilmem herkes istediğini alır yaptırır satar.ben genel konustum kimseye birşey diyemem

akif252
    Misafir
    Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben rakamı bilmem herkes istediğini alır yaptırır satar.ben genel konustum kimseye birşey diyemem
    bende kimsenin arabasına kişiligine laf sölemem bana söylenmedigi sürece yoksa kimseyle ne alıp veremediğim olucak ama kaşınanlar oluyor arada her forumda oldugu gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)