:) ne zaman düşücek tayfun benzin 1 ytl oluncamı..
Printable View
Bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı ? Daha 4-5 gün önce foruma üye olan serhat adında bi arkadaşımız satmıştı şimdi ise yine satılık 4-5 gün etti yeni alan sahibi.. acaba bi sıkıntısı falan mı var bu kadar kısa sürede satışa çıkarmasının kafamızda soru işaretleri oluştu?
Sahibinden satılık modifiyeli Peugeot 106 GTI 141000 km' de Mavi renk 14.500 TL sahibinden.com'da - 55842425
alan arkadaş bir iki günlük heves sanıp almış sanırım üstüne 3-5 koyup satarım mantığının pek gecerli olmayacağı araçlar :)
Tamamdır alper ;)
kardeş işgillencek bişey yok ortada asıl sen neden bu kadar kasıon kendini ben anlam veremedim şöle bi kaç sayfa geri dön sen ve senin gibiler yüzünden bıkmış millet aracı görmeden kulaktan duyma şeylerle yorum yapmalar vs...
araç senin bildiğin araçsa okadar eminsin ki önden çıtır bir kazası var diorsun he doğru beraber gezerken yapmıştık demi o kazayıda...
yazdıklarımı tekrar oku istersen ben sana yanlış arabadan bahsediyormusun dedim sadece araç hakkında bilgi sahibi olmadan burda atıp tutma...
ben burda araçta boya yok diyip aksini sölemedimki açıkca yazdım araçı KOmPLE ben boyattım die yazdım...
eyvallah...
hani millet diyorya neden 106 piyasası bu kadar yüksek diye temiz araba temiz para bu her araç için geçerli ben şimdiye kadar hiç bir 106 tımı 12 13 vermedim temiz olupda verenini duymadım açıkcası... ben ne araçlar biliyorum temiz diyip pert olupta toplanan ve yine orj diye satılan ve hala gözümün içine baka baka orj diyen adam çok.. bu piyasada şu an bir temiz vti fiyatı 22 23 liraya bile vermiyorlar.... takdir sizden...
ben bişey merak ediyorum... bu yakınlarda 106 alan arkadaslar 106 larını hangı paralara aldılar acaba??
Arkadaşlar çok uzun zamandır bende gti arıyorum temizini bulmak gerçekten zor fakat temiz araç yok değil ;) var ama parasıda ona göre tabi...
Aracı pek bilmediğim için bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ilanın takip ettiğim bi araba var bu araçla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını bekliorum şimdiden teşekkürler...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 53122966
ızmır karşıyakaya 98 model 16 ya satıldı... 10 qün olmuştur satılalı
http://www.techturkey.com/forum/otom...-jv-106-a.html
arac benım arabamdı sehır dısına cıkıcam dıye bırkacda eksıgı var dıye uygun fıyata verdım yururunde motorunda sanzımanında hıc bır sıkıntısı yoktur satma nedenlerını bılemıycem...
forumda dıger konusulan konuya gelıcek olursak ben 9 tane gtı aldım sattım bu baslık altında kımsenın arabası ıcın konusmadım sınanda bılıyor bende bılıyorum neyın ne oldugunu hangı arabanın ne yollardan gectıgını zaten bana araba soran ozelden soruyor bılıyorsam yardımcı oluyorum bılmıyorsam zaten konusmuyorum araba alıcak olan arkadaslar bı zahmet edıp gıdıp arabaya baksınlar ben antalyaya gıttım ızmıre gıttım baktıgım aracların hıcbırını buradan sormadım begenmedım dondum geldım...