Yaşar abi denedim abim :):)
Printable View
Yaşar abi denedim abim :):)
evet gerçekten direksiyon sertliği nedir bi anlam veremedim.neyden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar?ben araç hakkında bilgi aldım ama fiyat konusmadım.yüz yüze konusmakta pazarlık yapmakta fayda var diye düşünüyorum :)
Bildiğim kadarıyla direksiyon sertliği;
1)Aşırı basıklıktan
2)Aşırı taban kalınlığından
3)Direksiyon pompası (yağ eksikliği vs gibi durumlar)
4)Alternatör
yani aşağı yukarı masrafı ne olur yaptırmaya kalksak?teşhis önemli tabi de..
106da sert direksiyon ile yaşamayı öğrenmeli derim ben.Yaptır 6 ay sonra gene aynı.Dipsiz kuyu paraya yazık günah.He illa yaptırcağım dersen 150 TL revize ücreti+ustanın sök tak el emeği
evet sanırım direksiyon kutusundan bi kaç kullanıcı yorumu okudumda.klasik sıkıntılardanmış.biraz öncede ustamı aradım sen alda çözeriz dedi :D
anladım sinan abi saolasınız değerli bilgileriniz için
ilginç olucak sıfır kutulu 106m varken, pejo partner sürmüştüm inanılmaz yumuşaktı direksiyonu oha demiştim :D
Peugeot 306 GTI 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu gti hakkkında bilgisi olan var mı??
106 nın dıreksıyonunun sert olması cok cok normal bişey.ayrıca direksıyon kutusundan da yapmaz sertliği benım eski arcımın direksiyon kutusu aşırı bozuktu yaptırdım direksiyonum hiç de yumuşamadı..sadece benım değil çok 106 yaptırdık hepsi aynı yanı,106nın dıreksıyon sertliği makas kabılıyetı ıle dogru orantılı,ayrıca zaten normalde de sert dıreksıyona sahıp ve basınca biraz daha sertleşiyor..