User Tag List

Sayfa 220/743 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
14117 sonuçtan 4.162 ile 4.180 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    foto shoplu
    Fotoshopsa gerçekten iyi yapmışlar hiç anlamadım
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shopla sadece bastık evren görünüm aynıydı
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shopla sadece bastık evren görünüm aynıydı
    jantlar ıda buyumuş
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee tabi biraz onlara müdahelede ettik, ama zamanın en popüler lastiği vardı üstünde 45 yanak eagle F1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee tabi biraz onlara müdahelede ettik, ama zamanın en popüler lastiği vardı üstünde 45 yanak eagle F1
    yalnız şaka maka 106 nın tek beğenmediğim parçası jantları onlarda büyüyünce ne kadar guzel durmuş keşke 14 yerine 15 yapsalarmış o jantları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız şaka maka 106 nın tek beğenmediğim parçası jantları onlarda büyüyünce ne kadar guzel durmuş keşke 14 yerine 15 yapsalarmış o jantları
    sırf buyuk olsa nasıl olurdu diye merak etmiştik onun için yapılmıştı birazda, aynı fikirdyeim 15 olsa şahane olurmuş

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka maka bu pa nedense çok hoşuma gitti kıyak arabaymış rengindenmi nedir
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sevindim bazı yazılan yorumlara ,degişenimde var komple boyamda var ..ama çok güzel çok övenlere güzel bi kapak oldu ,içimin yagları eridi
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brete
    öyleydi benimde 106da sevdiğim renklerden biridir, ozamanlarda bu arabalar daha kıymetliydi bukadar ayaklara düşmemişti e-5 4+1 şeritti, kumburgaz şahaneydi, abilerimizin yanında bişiler öğrenmeye bakardık, kendimizden 10 yaş büyük adama kanka demezdik, haftasonu gaz bascaz diye bütün hafta arabayı yatırırdık çok eski değil belki ama o zamanlar daha güzeldi.

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdısında 306GTI jantlarının 17" replikası var keşke 106 nında 15" i olsada taksak şöyle ince yanak lastikle ahh ahhh
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyleydi benimde 106da sevdiğim renklerden biridir, ozamanlarda bu arabalar daha kıymetliydi bukadar ayaklara düşmemişti e-5 4+1 şeritti, kumburgaz şahaneydi, abilerimizin yanında bişiler öğrenmeye bakardık, kendimizden 10 yaş büyük adama kanka demezdik, haftasonu gaz bascaz diye bütün hafta arabayı yatırırdık çok eski değil belki ama o zamanlar daha güzeldi.
    doğru dedin valla eskiden herşey güzeldi kıymetliydi, özeldi o günleri yaşayanlar şanslı insanlar bence, kuyu kazmak dost kazıklamak bu kadar revaçta değildi
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Resat106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 sdy 75- 20 es 019 hakkında bılgısı olan varmııstanbuldan yorumlarınızı beklıyorum...
    20 DY 306 SİYAH.............. 20 YS 106 ŞEYTAN KIRMIZI......20 EF 106 KADİFE KIRMIZI.. 20 FR 106 BEYAZ...................

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resat106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 sdy 75- 20 es 019 hakkında bılgısı olan varmııstanbuldan yorumlarınızı beklıyorum...
    sdy 75 iken güzel ve gayet iyi alınabilir araç tı şu an nasıldır bilemem

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Resat106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 es 019 buranın aracı gidişi,duruşu güzel bi araçtır gidişini merak ederseniz video pm lerim.Veya abi öğrenmek isteğiniz birşey varsa sahibinede sorabilirim.

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve 106 piyasası çöker

Resat106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve 106 piyasası çöker
    reşat bunu begendi
    20 DY 306 SİYAH.............. 20 YS 106 ŞEYTAN KIRMIZI......20 EF 106 KADİFE KIRMIZI.. 20 FR 106 BEYAZ...................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu camianın bu piyasanın en güzel zamanlarıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman 106 ları bi alırken sevinmeye devam.. birde satarken sevinmeye devam

en yakın zamanda 106 doldurmaya devam
    Dr.Ecu AntaLya

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün yazılanları tek tek okudum..Bazı arkadaşlarımızın yazdıkları çok iğneleyici,bazı arkadaşlarımızın yazdıklarıda çok tutarlı olmuş..Herkese saygım sonsuz..

Muammer abi yanlış anlamış,ben aug ile ilgili hiçbir şekilde dalga geçicek seviyede bişey söylemedım.Sadece şaşkınlığımı gizleyemedım.aug bildiğim en temız araçlardandı.neyse önemli değil.Abimsin saygım sonuszz..

Ben kımseye şimdiye kadar arabamı övmedım ve pohpohlamadım.Ve kımseye arabamı satmaya çalışmadım.Sonuçta ilan bile vermedım.çünkü ben arabamı severek aldım ve severek kullanıyorum.H ı isteyen çok kişi oldu ve piyasanın gerçek anlamda çok çok ustunde fiyat teklifleri aldım,ama hiç birini kabul etmedım çünkü arabamdan kopamam ben Satsaydım çooktan satmıştım zaten..

Kaza olayına gelince,her arabanın başına gelebilecek bir durumdur.bunu kımse inkar edemez.Ben de zaten kımseye arabam şöle güzel böle güzel dıye övmedım.Çevremdekı arkadaşlarıma abilerime yada kardeşlerime söylediğim bir söz var,kaza kaçınılmaz bişeydır.Boya ve değişen gibi durumlar olabilir.Ben bu konuda kımseyle iddalaşmadım.Aldığımda kaç parça boyası olduğunu bilerek aldım.Araba 100 km öteden kendıne baktıran bir araç zaten.Aynı zamanda bugün 2011 model 4 aylık bir arabanın bile kaç boya v.s olduğunu görüyoruz ve şahit oluyoruz.Bu konunun da açılması iyi olmuş.Muammer abiye teşekkür ederim

İsteyen,istediği yorumu yapabilir arkadaşlar.burası internet platformu.H için istediğiniz şeylerı söyleyebilirsiniz.pert ,boyalı , kazalı aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz.Gocunmam.Gocunucak herhabgi bir yaram yok.Ben bu arabayı ömür boyu kullanmak için aldım.Bu arabanın maddi değerinden çok ,manevi değeri var.Ama kelimelerin kifayetsız kalacağı kadar büyük bir manevi değer var. Çünkü normalde ben 106 havesımı çoktan aldım.çok şükür her türlüsüne de bindik.1 yıl sonra Allah nasip ederse bir araba daha alacağım.ve 106 yıda mümkün olduğunca garajda saklamaya devam edecem.Kısacası çcuğuma saklıyacam.Onun da böle bir efsaneyı kullanmasını isterim.

Ben iyi niyet çerçevesinde,bu topictekı link verilen arabalarda,bildiğim ölcüde araba alıcak arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.Ve hiç kımsenın arabasına pok atmadım,neyse onu söyledım.Sonuçta bir araç sogulanıyor ve bu aracı alacak arkadaş burda soruyorkı verdiği para çöpe gitmesın diye.Ben bir çok arkadaşımızı (çevremden) az yada çok gtı sahibi yaptım.onlarda sağolsunlar,iyi dileklerini esirgemiyorlar.

Bir arkadaşımız H ı iyi bilirdik demiş.İyi yada kötü bilmenız benı zerre kadar ilgilendırmez,çünkü ben kendı arabamı biliyorum.Hatta kötü olarak bilmenız benım işime bile gelir.Herhangi bir satma kaygımda yok.(Allah tan herhangi bişey olmazsa tabii).Ben alçak gönüllü biriyim.hiçbir zamanda burnum kaf dağında olmadı çok şükür

Yavuznaz ın bir lafı var hiç unutmam. " Araba dediğin şey teneke,kurbanı olmayın şu teneke parçalarının" . Doğru söze ne Hacet.

Beni bilen bilir tanıyan tanır.Kımse ile benım aramda alıp veremdğim bişey yok ve olmayacakta..Allah herkesin gönlüne göre versin ve daha iyilerını nasip etsin.Hatta H dan daha da iyilerını inşallah.2001 model sarı renk full donanımlı daha temız bir 106 varsa dakka durmayın hemen alın derim..

GTI - VTS sorgulamaları yanı bu başlık altındakı bu konuyu takip edeceğim,ama en ufak bişey dahi yazmayacağım.isteyen istediği aracı sorgulasın dursun.İsteyen olursa bana özelmesaj ,msn veya telefon ilede ulaşabilir

Saygılar
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)