Ya Reşit abi bırak ne yardımcı oluyorsun ya kutup başı sökünce yazılım mı silinir miş hohoho
Hey Allahım yaa biz kutup başını sökün yada akünüz bitsin 1000-2000tl verdiğiniz yazılım çöpe gider mi dedik?Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz mübarek alayınız Onno Ustasınız bilgi köşeniz var

diyoruz ki revo yazılım yapıldığında akü bittiğinde yada kutup başı söküldüğünde araç orjinal yazılımına geri döner ama revo köşede durur gider revoya geçirtirsiniz tekrardan eğer böyle bir durum oldu da stock a döndüyse arabanız üzülmeyin diye yardımcı olmaya çalıştık gelde ol

birde şuna tilt oluyorum arabada yazılım varsa üzerine kuş sıçsa yazılımdan biliyorsunuz yani sizin arabanızda asla sorun olmaz kesinlikle yazılımda olur değil mi? Bu cümleyi 2009 senesinde 2008 aracı olan ve başka firmadan yazılım yapmış ve aracı misfire yapan birine söyledim 1500tl lik yazılımda sorun yok benim 50bin tl lik aracımda sorun var değil mi kanka? dedi aradan yaklaşık 9 ay geçti bir mail geldi aracınızda fabrikasyon hata vardır sibob yaylarını yetkili serviste değiştirin die

yaylar değişti ve bilin bakalım ne oldu? MİSFİRE KESİLDİ

Ben revo nun avukatı değilim onu savundum die de para filan almıyorum ama doğru bildiğim şeyden dönersem adam da değilim