User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
209 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Revo stage 1 Problemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi daha yazayım benim jeton simdi düştü hatırlayamadım benimde basıma böyle bişey gelmişti
    2 sene önce aracıma yazılım yaptırdım.97 leri deniyorum hangisi en güzel olcak diye farklı farklı alıyorum.opet aldım-shell aldım-po dan aldım.
    po dan sonra araba aynen seninki gibi ağırlastı.son hızım dustu diye konu actım dalgaya vuran da oldu rüzgardandır vs vs.3 gün ard arda bi kere de yapmadı eskiden yaptıgı hızı.
    yapman gereken yazılımını bi daha yükletmek baska hiçbirşey değil.shell alıyorum su an baska hiç bi yerden almıyorum hiçbirşey yok kısmadı araba kendini.önceden kısma gibi bişey olmustu.enjektör temizleyici filan attım hatta.
    yazılımını tekrar yüklet düzelecektir büyük ihtimalle

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben moskovada yasıyorum su an.Burda sadece bp var oda merkeze dogru gorebilirsiniz onun dısındakiler girip benzin bile alınmıycak türden yerler.. fakat arabaların tr e kıyasla cok iyi olmasına ragmen insanlar buralardan alıyorlar. 92.95.98 oktan olarak satısı var su an 98 oktan 1 dolar bile degil 0,95 civarıydı en son.Türkiye icinde cok reasonable bir piyasa yorum dogru.Nette izlediğimiz мкад da deniyen GTR vs.. deniyen arabalarda bp den alıyo zaten baska alıcak yerleri yok ama eminim benzinini bile özel getiren tiplerde vardır.

Selam. Moskovada duzgun benzin cok az bulunuyor. Bp de bunlarin icinde..
    Benim arabamda ve bircok arabada bunun problemlerini yasadik.

Dediginiz GTR ve modifiyeli arabalar genelde VP racing denilen yerden benzin aliyor.

Ruscan varsa.
    Delfin*Motorsport*2 | VpRacing fuels
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam. Moskovada duzgun benzin cok az bulunuyor. Bp de bunlarin icinde..
    Benim arabamda ve bircok arabada bunun problemlerini yasadik.

Dediginiz GTR ve modifiyeli arabalar genelde VP racing denilen yerden benzin aliyor.

Ruscan varsa.
    Delfin*Motorsport*2 | VpRacing fuels

Ben burda sirket arabası kullandıgım icin arastırmadım bile map ten baktımda buda cok yaygın gibi durmuyo ama dogrudur... Bu arada maltepe-adatepe arasında minbs yolundaki shell de kendi istasyonu, 100 oktan satan istasyonlardandı kalkana kadar tabi..

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TGY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben burda sirket arabası kullandıgım icin arastırmadım bile map ten baktımda buda cok yaygın gibi durmuyo ama dogrudur... Bu arada maltepe-adatepe arasında minbs yolundaki shell de kendi istasyonu, 100 oktan satan istasyonlardandı kalkana kadar tabi..
    Dogru yaygin degil ama ozel olarak benzin almaya gidenleri biliyorum veya siparis ile getiriyorlar bildigim kadari ile.
    Bide forumlarda gecen yazilardada lukoil in daha iyi oldugu soyleniyor.
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi daha yazayım benim jeton simdi düştü hatırlayamadım benimde basıma böyle bişey gelmişti
    2 sene önce aracıma yazılım yaptırdım.97 leri deniyorum hangisi en güzel olcak diye farklı farklı alıyorum.opet aldım-shell aldım-po dan aldım.
    po dan sonra araba aynen seninki gibi ağırlastı.son hızım dustu diye konu actım dalgaya vuran da oldu rüzgardandır vs vs.3 gün ard arda bi kere de yapmadı eskiden yaptıgı hızı.
    yapman gereken yazılımını bi daha yükletmek baska hiçbirşey değil.shell alıyorum su an baska hiç bi yerden almıyorum hiçbirşey yok kısmadı araba kendini.önceden kısma gibi bişey olmustu.enjektör temizleyici filan attım hatta.
    yazılımını tekrar yüklet düzelecektir büyük ihtimalle
    Teşekkürler aynen dediğiniz gibi bnmde basıma geldi bunu öğrenmek istiyordum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeniden yüklettikten sonra,benzini güzel olan bi yer belirleyin hep oradan alın.ben shell kullanıyorum kısma olmadı.olay shell-bp değil iş istasyonda da bitiyor daha cok.cıktıgı gibi gelse shell iyidir,işin içine istasyonlarda girince shellde kötü cıkabiliyor.kısacası iyi bi shellden alın devam edin derim.97 yakıtların hepsi 95 katkılı gelir zaten ama iş markaların katkılarında bitiyor.oktan arttırıcı atmayın ayrıca.tsi motorlarda yaramıyor.benzin pompası gidiyor..
    vagcom block 20 değerleri ne - kaclarda dolanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeniden yüklettikten sonra,benzini güzel olan bi yer belirleyin hep oradan alın.ben shell kullanıyorum kısma olmadı.olay shell-bp değil iş istasyonda da bitiyor daha cok.cıktıgı gibi gelse shell iyidir,işin içine istasyonlarda girince shellde kötü cıkabiliyor.kısacası iyi bi shellden alın devam edin derim.97 yakıtların hepsi 95 katkılı gelir zaten ama iş markaların katkılarında bitiyor.oktan arttırıcı atmayın ayrıca.tsi motorlarda yaramıyor.benzin pompası gidiyor..
    vagcom block 20 değerleri ne - kaclarda dolanıyor
    Onurcugum o aracin beyinde 20 numarali blok acilmiyor cunku meas blocksa girilmiyor obd2 protocolden secip ordan neler aciksa onlar goruntulenebiliyor.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    advance meas blocks a girip görebilirsin

ya kim dio pompa vbozuluyor die HURAFE yaratmayın oktanın neolduğunubilmeden yazıyorsunuz burada he
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    advance meas blocks a girip görebilirsin

ya kim dio pompa vbozuluyor die HURAFE yaratmayın oktanın neolduğunubilmeden yazıyorsunuz burada he
    ben attım sonra araba yolda kaldı bozuldu ,pompası değişti würth atıyodum 97 shell üstüne.oktandan gitti demedim oktan arttırıcı yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun bir cogunda malesef advanced meas blockda cikmiyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgun bir cogunda malesef advanced meas blockda cikmiyor...
    kaç kullanıyorsun ben 11.11 küsürü kullanıyorum daha çıkmayanı görmedimki
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben attım sonra araba yolda kaldı bozuldu ,pompası değişti würth atıyodum 97 shell üstüne.oktandan gitti demedim oktan arttırıcı yaptı
    kesinlikle inanmıyorum denk gelmiştir %99.9
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle inanmıyorum denk gelmiştir %99.9
    şans diyelim bi süre kullandıktan sonra yolda bıraktı araba tekleyerek stop etti,depo temizlendi,pompam değişti vs vs o yüzden öyle bişey dedim + tsi konusunda bişey yazdım bi de ona cevap alabilsem cok iyi olur cünkü kimseden konuyu açıklayan bi cevap alamadım.polo gti konusunda yazmıstım
    aracta 60 mm dp,yazılım var 122 tsi.
    3 rpm gibi 3 korna ardından gaza yüklenmede neden hızlı bı sekilde 3-4 kere caf caf ederek yürümeye baslar araba kacak macakta yok.
    turbo neden az basınc basmaya baslar,0.4 basan turbo su an 0.6 basıyor kat mat takılı,dv aynı dv.turbo wg tümleşik onlar değişti sıfırıyla.heralde turbommu gitmiş oluyor ıslık fılan olması gerekmiyor sanırsam
    bunlara cevap almak isterim amac kimsenin bilgisini ölçmek değil gercekten kimse kesin sundan sundandır diyemedi.özellikle ilk duruma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracta 60 mm dp,yazılım var 122 tsi.
    3 rpm gibi 3 korna ardından gaza yüklenmede neden hızlı bı sekilde 3-4 kere caf caf ederek yürümeye baslar araba kacak macakta yok.
    turbo neden az basınc basmaya baslar,0.4 basan turbo su an 0.6 basıyor kat mat takılı,dv aynı dv.turbo wg tümleşik onlar değişti sıfırıyla.heralde turbommu gitmiş oluyor ıslık fılan olması gerekmiyor sanırsam
    bunlara cevap almak isterim amac kimsenin bilgisini ölçmek değil gercekten kimse kesin sundan sundandır diyemedi.özellikle ilk duruma.
    Nasıl bi çaf çaf Kesilmemi ? blow off mu neyin nesi ? araba tekliyormu kasılıyotmu napiyor?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl bi çaf çaf Kesilmemi ? blow off mu neyin nesi ? araba tekliyormu kasılıyotmu napiyor?
    cok bişey anlasılmıyor acıkcası bariz bi kesilme yok ama her türlü anlasılıyor cok hızlı 3-5 kere caflıyor.cok az bi kesilme var var yok arası gibi bişey o kadar hızlı.tekleme yok,alttan basıncada bişey yok ama gazı bırak tekrar bas yapıyor 3000 bin devire kadar filan olan devir bandında özellikle 2800-3 rpm civarı.
    aracta bov mov hiçbişey yok sadece,dp yazılım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buji aralıklarını kısmayı denedinmi yada 0 buji takıp denedinmi ?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buji aralıklarını kısmayı denedinmi yada 0 buji takıp denedinmi ?
    denemedim maalesef,öyle bişey demedi kimse,arac zaten 20 bindeydi.
    normalde 0.9 yürüdüğü yerlerdi 1800 mbarlarda yani,3000 rpm filan gazı bas cek yapınca 2000 mbarı bi gram gectiğini görmedim daha 2020 mbar bile.2000 olduğunda da yapıyordu onu.
    ikincisi neden olur turboda ıslık filan yok arac aynı arac.bu sekilde kullana kullana tat alamadım dp söktüm ve katı taktım ama yine aynı yazılım 0.2 bara yakın dusuk basınc vardı aracta.turbom sıfırıyla değişti su an sorun yok.wg cubugumu gıtmıstır,turbo zararmı görmüştür,sert vites cekişlerinde safe moda gectiği oldu bi kaç kere bu süreçte

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Safa ile konuşunca konuya bakmamı istedi, benim aracım 10k kmye gelmeden önce revo stage2 yaptırdım. yazılanları okuyunca acaba dedim powershop bana revo değilde başka bir yazılım mı yaptı. ateşleme problemi üzerinde çok durulmuş, ben 22k kmye kadar ne ateşleme ne de başka bir hata yaşadım (motor ikaz bile yakmadı). sadece 22k kmde motor ikaz yakmaya başladı arasıra bunun üzerine gittiğimde ngk iridyum buji ve komple yeni versiyon yazılıma geçtim, 26k kmdeyim ve Allah'a şükür yine bir sorun yok. Ne bugüne kadar bobinim değişti, ne başka bir arıza çıktı, ne de yazılımım sıfırlandı. Kaldı ki kullandığım araba hsonu arabası olduğu, evim TEM'in hemen yanı olduğu ve haftaiçi 70hp verip vermediğini bilmediğim bir pejo206ya bindiğim için cupraya her binişimde gazlıyorum, eşim kullanırken de bende çok bir farkı yok. Defalarca top speed denedim yine de bir sıkıntı çıkmadı. Stock cupralar revolu cuprayla aynı gidiyor diyen herkese müsait olduğum zamanlarda kapım açık, gelsinler deneyelim, ki safa ile stockken o denemişliğimiz var gidişini ona sorabilirsiniz.
    Asıl benim takıldığım nokta yazılanlara baktığımda herkesin yaptığı işe, her chip firmasına saygım var, çünkü bir emek harcıyorlar, fakat çoğu yorum yazan kişi başka firmaların iyi olduğunu öne sürmek için revoya *** atmış ki bence çok saçma. revo bana hiçbir zaman en yüksek gücü ben veririm ya da 100k km motor ikaz bile yanmadan bineceksin demedi ki bunu verebilen kimse olduğunu sanmıyorum. Bana sorunsuz ve senin arabana uygun değerle yapıcaz demişlerdi dediklerinin karşılığını fazlasıyla aldım ben.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh size be ,emek düşmanları ne kadar REVO düşmanı varmış ya.içinizde nekadar kin varmış hepsini kusmuşunuz REVO nun yaptıkları ortada kardeşim gözünüz körmü neyi inkar ediyosunuz evotech çi arkadaş neyin peşindesin biraz saygı göster sende aynı işi yapıyosun başkasını kötüleyerek hiçbir işin rast gitmez onu bilesin adalet sahibi ALLAH herkesin adaletini yapar merak etme.yapsana bir 2.0 tfsi cupra ,madem çok iyi senin evotech in,kaçtane yaptın cupra,s3,golf r,golf gti anlat bakalım öğrenelim kaçtane yaptın...insan lar neyin ne olduğunu biliyor merak etme .yolun açık olsun evotech.........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)