suan kac bg aracınız?Dün Safa ile konuşunca konuya bakmamı istedi, benim aracım 10k kmye gelmeden önce revo stage2 yaptırdım. yazılanları okuyunca acaba dedim powershop bana revo değilde başka bir yazılım mı yaptı. ateşleme problemi üzerinde çok durulmuş, ben 22k kmye kadar ne ateşleme ne de başka bir hata yaşadım (motor ikaz bile yakmadı). sadece 22k kmde motor ikaz yakmaya başladı arasıra bunun üzerine gittiğimde ngk iridyum buji ve komple yeni versiyon yazılıma geçtim, 26k kmdeyim ve Allah'a şükür yine bir sorun yok. Ne bugüne kadar bobinim değişti, ne başka bir arıza çıktı, ne de yazılımım sıfırlandı. Kaldı ki kullandığım araba hsonu arabası olduğu, evim TEM'in hemen yanı olduğu ve haftaiçi 70hp verip vermediğini bilmediğim bir pejo206ya bindiğim için cupraya her binişimde gazlıyorum, eşim kullanırken de bende çok bir farkı yok. Defalarca top speed denedim yine de bir sıkıntı çıkmadı. Stock cupralar revolu cuprayla aynı gidiyor diyen herkese müsait olduğum zamanlarda kapım açık, gelsinler deneyelim, ki safa ile stockken o denemişliğimiz var gidişini ona sorabilirsiniz.
Asıl benim takıldığım nokta yazılanlara baktığımda herkesin yaptığı işe, her chip firmasına saygım var, çünkü bir emek harcıyorlar, fakat çoğu yorum yazan kişi başka firmaların iyi olduğunu öne sürmek için revoya *** atmış ki bence çok saçma. revo bana hiçbir zaman en yüksek gücü ben veririm ya da 100k km motor ikaz bile yanmadan bineceksin demedi ki bunu verebilen kimse olduğunu sanmıyorum. Bana sorunsuz ve senin arabana uygun değerle yapıcaz demişlerdi dediklerinin karşılığını fazlasıyla aldım ben.