User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
209 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Revo stage 1 Problemi

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Safa ile konuşunca konuya bakmamı istedi, benim aracım 10k kmye gelmeden önce revo stage2 yaptırdım. yazılanları okuyunca acaba dedim powershop bana revo değilde başka bir yazılım mı yaptı. ateşleme problemi üzerinde çok durulmuş, ben 22k kmye kadar ne ateşleme ne de başka bir hata yaşadım (motor ikaz bile yakmadı). sadece 22k kmde motor ikaz yakmaya başladı arasıra bunun üzerine gittiğimde ngk iridyum buji ve komple yeni versiyon yazılıma geçtim, 26k kmdeyim ve Allah'a şükür yine bir sorun yok. Ne bugüne kadar bobinim değişti, ne başka bir arıza çıktı, ne de yazılımım sıfırlandı. Kaldı ki kullandığım araba hsonu arabası olduğu, evim TEM'in hemen yanı olduğu ve haftaiçi 70hp verip vermediğini bilmediğim bir pejo206ya bindiğim için cupraya her binişimde gazlıyorum, eşim kullanırken de bende çok bir farkı yok. Defalarca top speed denedim yine de bir sıkıntı çıkmadı. Stock cupralar revolu cuprayla aynı gidiyor diyen herkese müsait olduğum zamanlarda kapım açık, gelsinler deneyelim, ki safa ile stockken o denemişliğimiz var gidişini ona sorabilirsiniz.
    Asıl benim takıldığım nokta yazılanlara baktığımda herkesin yaptığı işe, her chip firmasına saygım var, çünkü bir emek harcıyorlar, fakat çoğu yorum yazan kişi başka firmaların iyi olduğunu öne sürmek için revoya *** atmış ki bence çok saçma. revo bana hiçbir zaman en yüksek gücü ben veririm ya da 100k km motor ikaz bile yanmadan bineceksin demedi ki bunu verebilen kimse olduğunu sanmıyorum. Bana sorunsuz ve senin arabana uygun değerle yapıcaz demişlerdi dediklerinin karşılığını fazlasıyla aldım ben.
    suan kac bg aracınız?

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230hp verdi dynoda.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuh size be ,emek düşmanları ne kadar REVO düşmanı varmış ya.içinizde nekadar kin varmış hepsini kusmuşunuz REVO nun yaptıkları ortada kardeşim gözünüz körmü neyi inkar ediyosunuz evotech çi arkadaş neyin peşindesin biraz saygı göster sende aynı işi yapıyosun başkasını kötüleyerek hiçbir işin rast gitmez onu bilesin adalet sahibi ALLAH herkesin adaletini yapar merak etme.yapsana bir 2.0 tfsi cupra ,madem çok iyi senin evotech in,kaçtane yaptın cupra,s3,golf r,golf gti anlat bakalım öğrenelim kaçtane yaptın...insan lar neyin ne olduğunu biliyor merak etme .yolun açık olsun evotech.........
    alınayımmı ? ? alimiyim demi
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda amacım basına gelen varmı ne yapabilirim neyden olabilir gibi soruları öğrenmekken Konu Evotech Benzin vs konularına döndü maalesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Safa ile konuşunca konuya bakmamı istedi, benim aracım 10k kmye gelmeden önce revo stage2 yaptırdım. yazılanları okuyunca acaba dedim powershop bana revo değilde başka bir yazılım mı yaptı. ateşleme problemi üzerinde çok durulmuş, ben 22k kmye kadar ne ateşleme ne de başka bir hata yaşadım (motor ikaz bile yakmadı). sadece 22k kmde motor ikaz yakmaya başladı arasıra bunun üzerine gittiğimde ngk iridyum buji ve komple yeni versiyon yazılıma geçtim, 26k kmdeyim ve Allah'a şükür yine bir sorun yok. Ne bugüne kadar bobinim değişti, ne başka bir arıza çıktı, ne de yazılımım sıfırlandı. Kaldı ki kullandığım araba hsonu arabası olduğu, evim TEM'in hemen yanı olduğu ve haftaiçi 70hp verip vermediğini bilmediğim bir pejo206ya bindiğim için cupraya her binişimde gazlıyorum, eşim kullanırken de bende çok bir farkı yok. Defalarca top speed denedim yine de bir sıkıntı çıkmadı. Stock cupralar revolu cuprayla aynı gidiyor diyen herkese müsait olduğum zamanlarda kapım açık, gelsinler deneyelim, ki safa ile stockken o denemişliğimiz var gidişini ona sorabilirsiniz.
    Asıl benim takıldığım nokta yazılanlara baktığımda herkesin yaptığı işe, her chip firmasına saygım var, çünkü bir emek harcıyorlar, fakat çoğu yorum yazan kişi başka firmaların iyi olduğunu öne sürmek için revoya *** atmış ki bence çok saçma. revo bana hiçbir zaman en yüksek gücü ben veririm ya da 100k km motor ikaz bile yanmadan bineceksin demedi ki bunu verebilen kimse olduğunu sanmıyorum. Bana sorunsuz ve senin arabana uygun değerle yapıcaz demişlerdi dediklerinin karşılığını fazlasıyla aldım ben.
    Maşallah abi araban hakkaten sorunsuz ve max yürüyor
    İbret alıyorum arabanı

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuh size be ,emek düşmanları ne kadar REVO düşmanı varmış ya.içinizde nekadar kin varmış hepsini kusmuşunuz REVO nun yaptıkları ortada kardeşim gözünüz körmü neyi inkar ediyosunuz evotech çi arkadaş neyin peşindesin biraz saygı göster sende aynı işi yapıyosun başkasını kötüleyerek hiçbir işin rast gitmez onu bilesin adalet sahibi ALLAH herkesin adaletini yapar merak etme.yapsana bir 2.0 tfsi cupra ,madem çok iyi senin evotech in,kaçtane yaptın cupra,s3,golf r,golf gti anlat bakalım öğrenelim kaçtane yaptın...insan lar neyin ne olduğunu biliyor merak etme .yolun açık olsun evotech.........
    Ozgun ben ustume alınıyorum,senden musade...
    Neyın emek dusmanlıgını yapıyorum?
    Revo dusmanlıgı ne demek?Revo benım dusmanım mı?Sacmalık olmus buyazın...
    Bır seyın pesınde degılım,ne ıse onu yazıyorum. Ne yanı,ben Revo cok kotu dıyınce Evotech ın onunde yazılım kuyrukları mı olucak?
    Yada revonun ıslerımı dusucek?
    Yaptıgımız onlarca arac var,cok merak edıyorsan arastır,zor dıyorsan Gıt Vmax'a,oradakı yetkılı sana dosyayı cıkarsın,kafana gore yorumla kardesım...
    Avukat desem,avukat gıbı yazmamıssın,revonun elemanısın desem teknık bır acıklama yok...
    Merak ettıgım sey,revo yu nerede kotuluyorum? Bu cok rahatsız ettı benı yoksa yazdıkların senın fıkırlerın,herkes saygı duyar duymaz...
    Ayrıca,sordugum soruları,duzgun ve acık cevaplarsan sevınırım. Benım gıbı merak edenler vardır,bu kadar karalama kampanyası yapıyorum...
    Ayrıca Baycu yu ne kadar tanırsın,benı ne kadar tanırsın bılmem ama yanlıs yazmıssın....

Fazıl T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230hp verdi dynoda.
    250 260 dıodun bi aralar baska forumlarda ben cozemedım valla ne revoymus bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fazıl T. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    linkini koysana, nerede demişim?
    Görelim kim yalan söylüyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haaa bu arada ben arabaya 300hp dersem ve 300hp çıkmazsa da bu revonun suçu olur di mi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nerelere gıtmıs.... revo cok can yakmıs sanırım...
    ayrıca mert ne zaman 250hp dedı bende cok merak ettım aracı ıcın

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan Safa nasıl bi konu açtın olay oldu. Valla revonun tarafını tutmuyorum hadda hiç bir chip firmasına 1.4 tsi da sorunsuzluk konusunda yeterince güvenemiyorum ama doğru ve tarafsız bir yorum yapıyım konu biraz reklam kokan hareketler konusuna dönmüş. Safa gel biz önümüze bakalım deneyelim de kafana çakıyım yine
    Vw Cc & Mk 5 Gti

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımın bocanegrasında ciddi sorunlar yaşadık revo stage 2, cai ve iskender downpipe ve egzost vardı komple,

araba kesme yapıyordu arıza yakıyordu ateşleme sorunu gözüküyordu vag com dan baktığımda,

Bayçu 1 kere orjinal buji taktırttı, sonra iridyum buji taktırttı, bobinler bozuk dedi Doğuş otodan bobin aldık, sonra gine buji taktırttı sorun düzelmedi 1.7bar basıyordu araba, cai i söküp orjinal filtreyi taktık basınç 1,55 lere fln düştü araba düzeldi sonrada sattık ztn.

bobinleri test ettim ben megasquirt jimstim simülatöründe hiç bozukluk yok sapasağlam çalışıyor

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basinc cok fazla...
    Bukadarini kaldiramiyor.
    En buyuk sorun bu yazilimda,cok kez karsilasilasilan bir durum malesef...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımın bocanegrasında ciddi sorunlar yaşadık revo stage 2, cai ve iskender downpipe ve egzost vardı komple,

araba kesme yapıyordu arıza yakıyordu ateşleme sorunu gözüküyordu vag com dan baktığımda,

Bayçu 1 kere orjinal buji taktırttı, sonra iridyum buji taktırttı, bobinler bozuk dedi Doğuş otodan bobin aldık, sonra gine buji taktırttı sorun düzelmedi 1.7bar basıyordu araba, cai i söküp orjinal filtreyi taktık basınç 1,55 lere fln düştü araba düzeldi sonrada sattık ztn.

bobinleri test ettim ben megasquirt jimstim simülatöründe hiç bozukluk yok sapasağlam çalışıyor
    Peki aynı şekilde Mert abinin cupra nasıl sorunsuz yürüyor yaptıgınız işin biyerinde sorun var ? Bahsettiğin bocanegra Mer22 Plakalı olanıdır kesin onun sorunu ün saldı zaten onun yüzünden kimse stage 2 yapamıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan Safa nasıl bi konu açtın olay oldu. Valla revonun tarafını tutmuyorum hadda hiç bir chip firmasına 1.4 tsi da sorunsuzluk konusunda yeterince güvenemiyorum ama doğru ve tarafsız bir yorum yapıyım konu biraz reklam kokan hareketler konusuna dönmüş. Safa gel biz önümüze bakalım deneyelim de kafana çakıyım yine
    Sen stock denemeye dewam et canım ben seni kullanarak kendimi geliştiriyorum daha ne istiyim senden
    Çocuk cocuk yorumlar yazma şuraya aq akşam çekip koyarız video kim kafasına yiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz en iyisi akşam bi deneyin arabaları Mert abiyle
    Stage2 de tsi nasıl 260 hp oluyomuş acaba kim demiş böle bişey merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki aynı şekilde Mert abinin cupra nasıl sorunsuz yürüyor yaptıgınız işin biyerinde sorun var ? Bahsettiğin bocanegra Mer22 Plakalı olanıdır kesin onun sorunu ün saldı zaten onun yüzünden kimse stage 2 yapamıyor...
    işine gelmediği için insanlar susuyor bu konuda, öyle bir konuşulmuşki sanırsın tüm revolu araçlarda bobin sorunu var ama ben stage2 ile nedense hiç yaşamadım, üstelik mer22 ile beraber ilk stage2yi yaptıranlardan biriyim, bende extradan forge twincooler vardı o arabaya göre..
    bu arada cai'yi söktük demişsiniz ama mer22'de benim gördüğüm şeyse cai fln değildi, normal bir borunun ucunda duran filtreydi tamamen el yapımı.
    safa 260hplik tsi benmişim, artık modlu typer s2000 kovalıycam, polo gtilar rakibim değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işine gelmediği için insanlar susuyor bu konuda, öyle bir konuşulmuşki sanırsın tüm revolu araçlarda bobin sorunu var ama ben stage2 ile nedense hiç yaşamadım, üstelik mer22 ile beraber ilk stage2yi yaptıranlardan biriyim, bende extradan forge twincooler vardı o arabaya göre..
    bu arada cai'yi söktük demişsiniz ama mer22'de benim gördüğüm şeyse cai fln değildi, normal bir borunun ucunda duran filtreydi tamamen el yapımı.
    safa 260hplik tsi benmişim, artık modlu typer s2000 kovalıycam, polo gtilar rakibim değil
    Aman abi suski smdi snn arabaya nazar fln degicek...
    Snn rakibin artik THY olmali B-)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman Allah korusun.
    Neyse asıl konuya gelirsek ne durumda şimdi araba, yüklettin mi yazılımı tekrar..
    aslında bi ara gelsende senle tekrar denesek, ne kadar hızlandığını görürüz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)