Bizim Gti sadece gazlaniyor cunku amaci o.
Gunluk kullanilmiyor,ya Roll a cikiyor yada merak edenler kullaniyor.
Sindiye kadar sisme-kisma-koruma olmadi...
Ozgur ve benim arac ile Revo yada baska arkadaslarla denemek isteriz,farki goruruz...
Dedigim koruma sisme vs olaylari bzm.memlekete has olabilir rakim farki ve oksijen.duzeyinden dolayi...
Sadece yazilim ve Dp...
Birde Filtre,ne kadar mod sayilirsa artik...
Ozgurdede ayni set up var.
Hatta Ozgur konu bile acmisti denemek ile ilgili ama nedense kimse yapalim demedi...
Deniyerek ve bilgileri paylasarak dogruyu buluruz,en azindan ben buna inaniyorum yillardir...
cidden guzel olur, bize olmasa bile en azindan baskalarina fikir verir, bu aralar bi yogunlugum var ama 2 hafta sonra olur derseniz yapalim bi organizasyon. bu arada cooler gorusunuze cok katilamiyorum, full dolu bagaj 2 kisi tatile gittim defalarca stok coolerda 30 dkden sonra bariz sisiyor arac ama twincoolerdan sonra hic yasamadim onu. ozellikle vmaxi 2 kere deneyince bile belli oluyor. kisma ya da koruma bende de olmadi hic, ne stok ne yuklu.
Konu nereye acilmis gormedimde DP varsa ayarlar muhtemelen yuksektr yani stage2 ayaridir. Oyuzden ist.e geldgmde ins denerz Milltek DP mi takinca...
Siz kaclik Dp kullandz custom mu spor kat varmi?
yok o meseleyi halledip stage1 ol yine yoka anlamsiz olur. milltek bencede cok iyi ama ben hem esimden hem polisle ugrasmamak icin hemde uzun yolda cok bas agrittigi icinvarexi sectim.
Bariz neden sisiyor ? Dusuneniniz varmi ? Yani bunu akil edemiyormusunuz cidden ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sorunun cevabı zannedersem revonun basit bir sistem üzerine geliştirilip sadece yakıt,avans,benzin değerlerini zorlayarak performans alınması. Bu da devamlılığı olmayan bir güce ve 3-4 denemede şişmesine yol açıyor. Düşününce aslında adam standart birkaç yazılım yapmış ülkesinde ki kaliteli benzinlerle araçlarını bir kaç farklı setup la yürütüyor. Bu işte usta olan sizsiniz sizin tam net yorumlarınızı alalım. Karalamak gibi olmasın ama eksik olan şeyleri siz bize söyleyin. -5 derecede deneme yaptık 10 defa sıkarız da anlarım araba şişer. Ama 2 denemede işlerin tam tersine dönmesi gerçekten hiç mantıklı değil.Ben 1.4 tsi da dediğim gibi hiç bir chip firmasına güvenemiyorum. Zaten limitlerde bir motor benim görüşüm. Yorumlarınızı bekliyorum Özgün abi. Aynı şekilde 997 TT sizin de net yorumlarınızı bekliyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)