aracın basınc logunu atıyorum.bu stock.yazılımdan sonra benim basıncım 0.200 mbar daha arttı.1680 olan yerde 1880 oldu mesela.5500 rpm e kadar bu log.bunun ötesinde baya bi düşüş var.

aracımda yazılım yokken içinde 4 kişi varken 4.viteste kesiciye zor geliyordu hatta gelemiyordu
yazılımdan sonra rahatladı arac kesiciye doğru yanaşmaya basladı kutu içi filtrem bile yoktu zır stock araç sadece remap vardı.yani o 0.200 mbarlık bile fark yapmıstı.
filtre+60lık downpipe dan sonra basıncım tahmini ne kadar artar?hatta standart son susturucumu da değiştiresim var downpipe dan sonra aracı sıkmasın diye.bunlardan sonra sanırım yazılımım da değişir.ama yazılımlada bir yere kadar denildi çünkü aracın turbosu ustlerde pek üfleyemiyor.benim istediğim atıyorum üst devirde 0.3 bara kadar basınc dusuyorsa bunu 0.6-0.7 lere çekmek.
birde ustteki loga gore bizim arac kac bar basıyor yani mbar ı nasıl çeviriyoruz?
bu aracta ufaktan turboyu gıdıklamıslar ama katalizörü üzerinde duruyor.ne dp var ne bişey.
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=197
rev limitte 0.65 bar basıyormus.
normalde bu araclarda 3000 rpme gelmeden tork duser.ama bunu biraz ileri tasımıslar 3500 rpm e yanasmıslar ve üst devirlerde stock araca gore benim gözlemlediğim ekstradan 20 nm torku var.
bu da stock aracın grafiği.aem dry flow+remap var.

bu da linkteki golfün eğrisi.

sanırım 2800 rpm in 250 nm si ile 3400 rpmin 250 nm torku bir olmaz sanırım 3400 olan daha akıcı olur.devir bandını 600 rpm daha ileri taşımıslar kısacası.