User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
63 sonuçtan 58 ile 63 arası

Konu: Üst Devirlerde Tork düşmesi

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knka gel sana benim turbodan takalım bitane, uza git

ama her türlü ben saplarım onagöre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöle bişey olabilir mi acaba? orjinal haliyle beyin üst devirlerde basıncı 0.3 e kadar düşürüyor olabilir..

çünkü chiplenmiş k03 lü 1.8 t ler, 6000-6500 devirde 0.6 - 0.7 ye kadar hava yetiştirebildiğine dair örnekler var google abide

ne dersiniz?

chip yaptırmış ve basınç göstergesi olan 1.8t 150 hp lik motoru olan araç sahiplerini konuya bekliyoruz

orjinal halindeyken basic göstergem yoktu. ama suan aracimda chip ve basinc göstergesi var. 2500 gibi dolmaya basliyor 3200 gibi 0.6 bara cikiyor 4000e kadar devam ediyor bu sekilde ve enteresendir ki , 4000 gibi baya saglam ivmelenme basliyor ve basic 0.9 da sabit kaliyor taki 5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin).

bide sögle bisey var, arabanin islerini kendim yapyiorum hoby olarak, menifoltu filan deldim, eksozgazi sicakligini ölcmeek icin sensör taktim. maniflltun üzerinde de catlaklar vardi , kaynattim. orlardan bi kacak olabilir. ayrica benim chip olayi da karisik , acemi biri tarafindan yapildi. belki o yüzden de bu sekilde olabilir.
    Batuhan M. Ince

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım la bildiğim kadarıyla 1.8T ler peak 1.2 cont 0.9.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal halindeyken basic göstergem yoktu. ama suan aracimda chip ve basinc göstergesi var. 2500 gibi dolmaya basliyor 3200 gibi 0.6 bara cikiyor 4000e kadar devam ediyor bu sekilde ve enteresendir ki , 4000 gibi baya saglam ivmelenme basliyor ve basic 0.9 da sabit kaliyor taki 5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin).

bide sögle bisey var, arabanin islerini kendim yapyiorum hoby olarak, menifoltu filan deldim, eksozgazi sicakligini ölcmeek icin sensör taktim. maniflltun üzerinde de catlaklar vardi , kaynattim. orlardan bi kacak olabilir. ayrica benim chip olayi da karisik , acemi biri tarafindan yapildi. belki o yüzden de bu sekilde olabilir.
    bu yazdığın şeyleri, servisin söylediği "abi bunların turbosu küçük, o yüzden basınç düşüyor" lafını çürütmüş oldu..

servisteki adamların ne kadar güvenilir olduğunu da anlamış olduk bi daha

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin)."
    xsi
    benim dediğimle aynı şey. 5500 'den sonra basınç düşmeye başlıyor.... serviste de aynısını sölediler ki ya sen okuduğunu anlamıyorsun ya da işine gelmiyor anlamış değilim
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "5500 e kadar ordan sonra kayip basliyor. ( 4. vites de bunu gözledim ) 6500e kadar cikmadim ama basic düsüsü hizli oldugu icin 0.6-0.7 bar i 6500 e kadar basabilecegini sanmiyorum ( kendi arabam icin)."
    xsi
    benim dediğimle aynı şey. 5500 'den sonra basınç düşmeye başlıyor.... serviste de aynısını sölediler ki ya sen okuduğunu anlamıyorsun ya da işine gelmiyor anlamış değilim
    kardeşim yanlış okumuşum valla haklısın kusura bakma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)