Selçuk nick ini STP-R yapmalı herkese gider yapıyor
ama unutuyor para çokomel ilişkisini
Hırs herzaman iyidir kazanmayı sağlar ama fazlası herzaman zarar verir
büyüklerimiz böyle demişler..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
nerde adını soz ettirdi egemengeleni geceni elek etmissin gibi anlasilio
hersey para değil, parayla satın alamayacağın bilgiler var![]()
selçuk unutuyorsun herhalde eski günleri benim arabanın arka kolduğunda otururken abi vtec alıcam bende vtec kaldırmayı bana öğretirmisin dediğin günleri unutma,stp ye para harcadın yaptın ettin arabanı sevdin bende arabamı sevdim 8 sene bindim 2 kere motor yaptım 1 kere şanzıman değiştirdim 79.000 de aldım 276.000 de sattım sefasını sürdüm
ailem dolayı ileri projeler yapamadım,şu andada type r aldım yine bana yetecek kadar yaptım biniyorum ,msn de bana ulan sen bile type r aldın ben hala alamadım dediğinide unutma.iyiki type r aldında şimdi esiyorsun,yap et bin keyfini sür kimse sana laf sölemiyor
ama sen kendi kendine giderlenip herkezin sinirini bozuyorsun.
gelecegi bırak şimdiye bak geç aldım iyisini aldımbu arada ben Vtec almadan hondam coma üye değildim buluşmalara gelmiyodum nasıl arabana binip abi alicam vs diyim
anlamadım, hem niye abi diyimbide kaldirmayi ogret abi dedim ha
gel ben sana öğreteyim egemen, Vtec kaldırmayı, typerda vites çekmeyi
şanslı adamsın Vtec parasına Typer aldın aradaki farkada yükle bari
ayrıca herkes birbirine giderli sırf ben değil herkesin ici sex yapio o yüzden bana laf etme
ben aleni olarak gider yapiyorum sıkıntı yok , kardeşlik arkadaşlık cacik olur...
Hondam.com a üye değilmiydin en çok mesaj atan sendin en çok banlananda nasıl olucaksa hondam.com a üye değildim diyorsun
Ayrıca en iyi type r dediğin şu anda BA type r
Senden öğrenecek hiç bir şeyim yok ben gayet iyiyim
yakında banada bilenirsin sen gel deneyelim diye
içi sex yapan sensin başkalarınıda kendin gibi zannediyorsun
Selçuk Eski bir arkadaş tavsiyesi biraz Ağırbaşlı ol,Rahat ol kendine bile zarar veriyorsun farkında değilsin..
deneyecek typer arıyorum hahaha plakasının baş harfi stp20
(passaturbo1)
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)