User Tag List

Sayfa 39/306 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
5801 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: Car care ürünleri hakkındaki her türlü soru buraya...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quıckdetailer cila içermez ve parlatmaz.Profosyonel seriden 34'ün amatör versiyonu diyebiliriz.Yüzeyı temizler.Aracınız hafif tozlandığında görkeminde sölediği gibi aracınızı mikrofiber beze 10cm uzaklıktan sıkmak suretiyle silebilirsiniz.Quıckdetailer haricinde Quckwax sprey cıktı piyasaya bu sene.İşte o cila içeriyor ve quıckdetailerla aynı sekilde kullanılabiliyor ayrıca güneş altındada uygulayabiliyorsunuz.Aracınızı parlatıyor ve üzerindeki tozu hızlı bir sekilde temizlemenize olanak sağlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NXT wax ciladır pedle yada orbıtal makine ile sürer beklersiniz ve silersiniz parlatırsınız.NXT ile quıckdetailer arasında NXT sprey wax bulunuyor.Kullanımı nxt wax dan daha pratik sıkıp siliyorsunuz.Fakat bu sene piyasaya NXT 2.0 cıkmasına rağmen sprey wax 2.0 henüz cıkmadı bu yuzden wax versiyonunu tercih etmenizi öneririm.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Quıckdetailer cila içermez ve parlatmaz.Profosyonel seriden 34'ün amatör versiyonu diyebiliriz.Yüzeyı temizler.Aracınız hafif tozlandığında görkeminde sölediği gibi aracınızı mikrofiber beze 10cm uzaklıktan sıkmak suretiyle silebilirsiniz.Quıckdetailer haricinde Quckwax sprey cıktı piyasaya bu sene.İşte o cila içeriyor ve quıckdetailerla aynı sekilde kullanılabiliyor ayrıca güneş altındada uygulayabiliyorsunuz.Aracınızı parlatıyor ve üzerindeki tozu hızlı bir sekilde temizlemenize olanak sağlıyor.
    Baran ım yalnız , quik detailer ile silinmiş yüzey gayet yumuşuyor , hç nxt görmemiş arabada bile Özellikle quikle silinmiş camlarda su durmuyor . Yapısı direk cila bazlı olmasa bile ben bir miktar cila içerdiğine inanıyorum , iyi silinmezse bıraktığı izde bunun bir kanıtı değil mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quıcdetailer cila içermiyor sadece yuzeyi temizliyor.Yabancı maddelerden temizlediği içinde boya parlıyor gibi görünüyor.Cilalı arabalarda zaten fark anlaşılmıyor.Quıcdetailerın cilalı versiyonu olan quıckwax sprey cıktı bu sene piyasaya.Alıp denediğinizde zaten aradaki farkı anlıyacaksınız.Ayrıca iyi silinmemiş hertürlü ürün iz bırakır kanka özellikle siyah arabalarda.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    quik , sil ve geç tarzı hızlı bir cila . Yıkamadan 2-3 saat sonra ince tabaka tozlansa bile silebilme imkanı sunuyor aynı zamanda aracın cilasını tazeliyor. Mesela kullanımına örnek vermek gerekirse kurumaya yüz tutmuş kuş pisliğinin üst tabakasını ıslak mendille silip , asıl boyaya yapışan asitli yüzünü quik ile çok rahat temizleyebilirsiniz.

Nxt ise likit ciladır , hızlı uygulaması yoktur , tertemiz yüzeye yapılması tavsiye edilir aksi takdirde yüzeyi çok güzel çizer
    NXT wax ciladır pedle yada orbıtal makine ile sürer beklersiniz ve silersiniz parlatırsınız.NXT ile quıckdetailer arasında NXT sprey wax bulunuyor.Kullanımı nxt wax dan daha pratik sıkıp siliyorsunuz.Fakat bu sene piyasaya NXT 2.0 cıkmasına rağmen sprey wax 2.0 henüz cıkmadı bu yuzden wax versiyonunu tercih etmenizi öneririm.
    Sonunda anladım.Teşekkürler..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.cleanyourcar.co.uk

bu siteye göz atmanızı tavsiye ederim. Dodo juice + zaino+meguiars ağırlıklı

quick clay kiti kargo dahil 45tl mesela Kargo + ürün hesabı falanda var çok güvenilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glaze kullanımını tavsiye edermisiniz?

BlackEmperor
    Misafir
    q.detailer ın slikon içerme ihtimlai var mı ?

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Glaze kullanımını tavsiye edermisiniz?
    Glaze lerin fill özelliğine dikkat etmelisin. Bunlar aşındırıp tekrar katman çekmek yerine, doldurma özelliğindedir. Kısacası bir Meg's #80 ve ya #105 #205 kombosuna benzemez. Yanlışım var ise düzeltin lütfen.

+

Q.Detailer benim bildiğim Gloss enchanger tarzında bir ürün. Tabiki kodları araştırılıp, profresyonelliği ölçülebilir. Fakat Q detailerlar genelde toz alırken, yıkama sonrası çıtır bir koruma katmanı atarken, clay yaparken, en son cila katmanından sonra o cila katmanına derinlik ve ıslaklık hissini katmak amacı güderken kullanabileceğiniz çok amaçlı bir ürün. Fakat makine ile aşındırma yapıp sonra tekrar cilalama yaptığınızda daha profresyonel olan ve sadece bu işlemde kullanmanız gereken Meg's Final #34 var diye biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.cleanyourcar.co.uk

bu siteye göz atmanızı tavsiye ederim. Dodo juice + zaino+meguiars ağırlıklı

quick clay kiti kargo dahil 45tl mesela Kargo + ürün hesabı falanda var çok güvenilir
    Sağlam bir firma, benim kargolarım biraz pahalı tutmuştu fakat istediğim herşey geldi. Shipping için anlaştıkları firmalarda tüm yetkilere sahip. Sizi kesinlikle yanıcı madde sipariş ettiğiniz ve bunu denizler aşırı bir ülkeye göndermeyi beceremedikleri için zor durumda bırakmıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok diye biliyorum
    bu işle uğraşan bir arkdaşım kendisi bursada bu tarz bi iş yerıne sahip biz araca slikon değmesin diye k..mızı yırtıyoz dedi bu urunde mutlaka slikon vardır demişti ki haklı gibi... bu kdar kısa sürede araca yapışıp kalacak urun uzun vadede aracın boyasını cok kotu bil hale getirebilir

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işle uğraşan bir arkdaşım kendisi bursada bu tarz bi iş yerıne sahip biz araca slikon değmesin diye k..mızı yırtıyoz dedi bu urunde mutlaka slikon vardır demişti ki haklı gibi... bu kdar kısa sürede araca yapışıp kalacak urun uzun vadede aracın boyasını cok kotu bil hale getirebilir
    silikon olunca ne oluyo??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %30 indirimim var dilersen alaibliriz
    Çetin şengün çağrılara bakmıyor Ahmet bilgine.Kendimi tanıttım fiyat sordum.Cevap vermedi..

Birde yurtdışından ürün getirtip kargo vs memnun kalanlar aldıkları linkleri paylaşabilirler mi rica etsem?

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çetin şengün çağrılara bakmıyor Ahmet bilgine.Kendimi tanıttım fiyat sordum.Cevap vermedi..

Birde yurtdışından ürün getirtip kargo vs memnun kalanlar aldıkları linkleri paylaşabilirler mi rica etsem?
    kendi kaybeder baba müşteri gönderirouz doydu demek ki
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi kaybeder baba müşteri gönderirouz doydu demek ki
    Dedim s2000 Türkiyeden ben Ahmet in selamı var.Şu ürünler ne kdar diye..Tıss...

Ben sadece bilgin olsun istedim kanka ilgilenmem yeter...

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedim s2000 Türkiyeden ben Ahmet in selamı var.Şu ürünler ne kdar diye..Tıss...

Ben sadece bilgin olsun istedim kanka ilgilenmem yeter...
    Valla abi bana bi yanlısı olmadı ben genelde maillesiorum 2 gun ıcınde cevap geliyor
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimden bahsediyoruz %30 indirimli

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bostanci'daki yer baya uygun fiyatlar cekiyor.. Liste fiyatindan %30 dusuyor.. Onun uzerinde daha da dusurup aldik gecen gun.. Daha cok adam getirdikce daha da ucuza almamiz mumkun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)