kemer den ankara ya 6 saatte gittim..ortalama yakıt 4.3 lt :) bu tempoda daha az yakacak dizel varmı bilmiyorum..
Printable View
kemer den ankara ya 6 saatte gittim..ortalama yakıt 4.3 lt :) bu tempoda daha az yakacak dizel varmı bilmiyorum..
şehir içindede 6 litre:D
mehmet abi stock internal nerelere kadar dayanıyor debriyaz hangi güçlerden sonra yetersiz kalıyor birde enjektör nerden sonra lazım oluyor 300 hp + (310 320) için gereken specler nedir kendimi toparlarsam ciddi ciddi düşünüyorum aydınlatırsan beni iyi olur abi birde dizelin uzunda kesildiği söyleniyor bekir abi ve senin araban en hızlılaları en iyi siz bilirsiniz
edit düşündüğüm araç pd130
yapar herhangi bir egzozcu tabiki bir şey yok onda universal zaten o spiral :) işçiliği biraz zaman alabilir motor dik olduğu için spiral hemen turbodan sonra konum olarak oralar biraz karışık el ayak girmeyebilir sökülmesi gerekebilir sen sabah erkenden git bence
Nereler sokulcek peki turbo falan ? İsi bilen bi egzoscu bulup kisa zamanda halledeyim.tamamen cortlarsa egzos yerine ordan cikis yapar sanrim:D
downpipe kısmı sökülcek kadir kaynakla kesilir normal de ama orası dar sağı solu yakabilir o yüzden sökülmesi lazım kat üstündeyse o kısım tek parça olarak çıkıyor alttan flanşlı zaten :)
Kat var orjin. Ozaman yapcaz bisiler cunku yavaslamaya yakin kasiyor titreme sesi geliyor
is yapar kirletir oraları değiştir iyice açılmadan
Tamam serdar saol
Merhaba arkadaşlar, 1.9tdi 150 akl için aşağıdaki işlemler yapılmış.Bu araçlar için bunlar ne kadar sağlıklı? birde bu tarz yüklemede motorun ömrü azalırmı ve yüklemeden sonra yakıtda artış yada azalış olurmu? özellikle portpolsh tavsiye edermisiniz bu speclerde.
AHM kapak portpolsh
ECUFast Yazılım
2256 turbo
Düzboru
290hp civarı elde edilmiş bu işlemlerle.
Gri leon? İsmail abinin eski aracı sanırım
evet ismail abinin eski aracı leon yj plakalı olan.Bu speclerde devamlı kullanırsak bir sıkıntı olurmu ilerde motorla ilgili ve bu stock motorun maks kaldırabileceği limit nedir beygir olarak.
Kolay kolay sıkıntı cıkartmaz 300 bg o motor ıcın lımıt degıl ancak cok gazlarsan yerlı yersız gaza oturursan turbo kırarsın.Bakımlarını erken yaptır,enjektorlerıne baktır yeterlı.
verirdi o araba ustlerde cok ıyı gıdyrdu turbo hybrıd 2256 olabılır. Okan'ın arabada pd130 290 verıyordu 2260da. Sen su arabanı yapta artık gorelım yahu :)
Güzel setup lı ve uygun fiyatlı bir Pd arıyorum. Önerisi olan varmı?
Arkadaşlar düz borunun sesinden rahatsız olmaya başladım. Zaten muayene zamanı da yaklaştı. Performansımı çok fazla olumsuz etkilememek kaydı ile son susturucu yada başka önerileriniz var mı?