Dogu senle ne zaman yarisiyoruzz
Printable View
Dogu senle ne zaman yarisiyoruzz
Aksamı bekleme abi hemen çıkalım :):)
Gel gel her an gel ne olursa olsun gel Cupra sanzumaninla gel
Ben de video cekerim :hahaha:
Tamam abi sen 2de ben 4te :)
1.2 3 silindir dizelle bende varim:)
Sen ikide ben dortte
Aksam 11de petrole gelmeyen top olsun :)
Yavasssssss
Tamam abi ben 2de sen 4te anahtar at :)
mansur abime atarım geyikten öteye geçmez. onunla aramızdaki muhabbete dayanarak böyle samimi yazıyorum sadece ;)
Mansur Ağabeyimizle geyik yapma şansını yakalayamayanlar utansın :cool:
Herkese nasip olmaz! :heyoo:
sizin araçlardada iki tanemi fan var?bendekilerden bitanesi araç çalışınca direk çalışıyor diğeri klimayı açınca.dikkat ettim araç fan açınca fan seside geliyor ee ama bu hangi fan oluyor şimdi:) hararet artınca fan açtığında inip bakma şansım olmadı.genelde sakin kullanınca fan açmasına gerek kalmadan gittiğim yere kadar kadar hararet azalmış oluyor oyüzdende hiç bakamadım havalarda soğuk zaten hemen soğuyor.
Ee ama radyator 92 de acmasi gerekmezmoi bu direk calisiyor.yoksa dusuk gucte hep calisiyorda hararet artikca hizlimi donuyor
kadir direk çalışan termikli fan debriyaj sistemi var bünyesinde sürekli döner o ısı belli seviyeye geldiğinde merkezi kitler fanı kuvvetli çevirir. diğer elektrikli olan klima devreye girince çalışır, ayrıca motor suyu sıcaklığı 101 derece ve üzerinde yine o elektrikli fan devreye girer :) ama sağlıklı araçlarda pek devreye girdiğini göremezsin susuz bırakmadıkça
Tesekkurler serdar bende bunun calisma seklini ogrenmek istiyordum.baska hangi aracta boyle sistem var bilmiyorum ama ilk defa denk geldim
bmw merco grubundada bu termik sistemi yaygın hatta nissan 200sx lerde bile görmen mümkün :)
Valla bizde reno ford grubu cok gordugum icin:) mersoya dikkat etmemistim kendinin olmayinca
Bugun kisa bi arkadasimla mk3 2.0 benzinli mondeo ile denedik daha dorusu eve gider ayak basalim dedik fark bekledigimden az oldu iyi kovaladim dorusu:)sanirim kesin farki gormek icin 200 civari basmamiz gerek onuda vakit olurda ancak direk denemek istedigim bir arac degil cunku:) 2.0 dizeli olsa zevkli olur sanirm benzinde devir tutmuyor. 2.0 tdi ariyorum:D
Mercedeslerın ztn motor dondugu anda baslıyor pervane ozellıkle eskı modellerde :)
Eskiden mahalle delikanlisiydi simdiyse klavyee
o zaman satılık ıbıza pd130 :D
Mk4 te olablir su 2005 kasa varya benzinli 145 bg.teknik olarakta gecmem zor olur sanki kisa mesafede.belki uzunda isler degisir denemek lazim
Bugun aracınmın ses sıstemını degıstırdım.. Teyp,kolonlar hepsi bakalım nasıl ses cıkıcak :)
2 hafta ıcınde Turbom hayırlı ıle buyucek 2xx rakamlar beni bekler..
egzosu 70lık yap o zaman cahıt
kmr mrb nasılsın benim debraj yıne aynı oldu bu ne yaa sıkıldım artık
:soru:
selam abı.yapma yaa senınkı daha bela cıktı.bende sıkıntı yok abı nazar degmesın volanın yuzeyınden alınca kaymak gıbı oldu.abı ust merkezı servısten al almadıysan cok fark edıyor
sayın hacimdaşlarım:D bu konu aktif diye buraya yazıyorum. Carsamba gunu muayeneye girdim partikul filtresi ve orta susturucu takılı olmadıgından muayenede kaldım. Az önce taktırdım partikül ve ortayı sankı araba sımdı daha canlı gıbı. Orjınal boru ve susturucu ile ve benim orjinal boru 53'lük gibi bişey demişti ahmet abi.(ahm) Aracta ecufast yazılım, egr iptali, hybrid turbo, ve katın içi boş durumda. Sizler 60 veya 70 lık cektıgınızde altlarda çok kayıp yasıyormusunuz. Birde anlık tuketım sabit hızda barız dustu benim şuanda hatta düz boruyu geri taktırma isteğimde kaçtı.
benım arabadakı kat fotodakı bundan sonra partikül, orta ve son var. yanı yazdıgımda cekısen bır durum yok:rolleyes:
http://art.rexbo.net/qh/bmp/200/321836.jpg
Batu benım aracda komple duz varken gectım ben :) sansına kıllık yapmıslar sana benım arada son yokken altlar braz olmustu sımdı cok ıyı yakıt farkı oluyor kat,orta ve son olucan yaklasık 1 lt dusuyor araba.. benım aracım 70 dw 60 egzos suan 130 140 ortala ıle max 6.1 yakıyor..
Bu arada senın turbo stock degılmı?
2060 mı 2260 ne o turboyu dusunmuyorum yasıncım onlar cok masraf+ dedıgın gıbı bıtmıyor bırturlu masrafı Mehmet abı kafasında cızdı ztn onu uyguluycam dukkanın bıtmesını beklıyorum
sadece katı takıp gecebılırdın muaneden + sonu