http://img2.blogcu.com/images/i/m/a/..._19930_dua.jpg
Printable View
GECENİN BONUSU OLSUN :D
Delikli Nane Polo...
http://www.youtube.com/watch?v=-Pm7L...8Gg&lf=mh_lolz
ferhat yani ne diyim şimdi bunlar siyah arabaya olur mu hacı ya yamalı bohça gibi olur sanki ya ne diyim şahsi fikrim diyelim.. ne bilim bi batman teması superman teması felan olsa, ya da ne bilim bivıs bathed teması olsa sanki benim daha hoşuma gider sanki ne bilim olabilir sanki ben pöfff ne diyon batman olsun var mı?
merakımdan bir soru sorucam ilerde belki başımıza gelir edasıyla.
kat doldu diyelim araç çekişten düştü servis dediki yeni takıcaz düzelicek.ee bizde bi kaç bin vermeye meraklı insanlar değiliz dimi:))
sorum şu;
1.katı sök komple at. alt üst devirde etkisi nedir?
2.katın içini boşalt o şekilde bırak. alt üst devirde etkisi nedir?
3.katı sök at yerine boru çektir ve dp yaptır.alt üst devirde etkisi nedir? belirgin güç artışı olurmu
4.katın içini boşalttır ve dp yaptır.alt üst devirde etkisi nedir?belirgin güç artışı olurmu
ve muayene olayı. yaptırcağımdan değil ama bilgi almak istiyorum.
Altlarda da standart arabayla etkisi oluyor aslında, çok azcık rahatlıyor belki 1-2 hp. Hissedilmeyecek kadar yani..
peki dp nin faydasi varmi.yoksa kati sokmek yeterlimi
Birde siz bu durumda olsaniz hangi secenegi tercih ederdiniz.
turbonun egsoz çıkışı = dp.. kat yerine çekilen boru testpipe kısaca
katın yerine düz boru çektiğin dp sayılmıyor ancak, kat turboya çok yakın olan araçlarda dp görevi görüyor o boru işte :) yada dp o boru olmuş oluyor öyle söyliyim :)
mesela bende ortaya yakın kat, orj dp'm 60mm çapında. ben kat ı iptal edip 60 lık düz çeksem ortaya kadar komple 60mm gelicek , gibi :)
süper birşey buldum dizelciler bakın helee
GT2871R yer mi ?
bir soruyu unuttum katla alakalı sormuştum.bızım araclarda o soyledıgım ıslemlerde arıza ısıgı yanıyormu ?
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete :) hayırlısı olsun :)
bugün tek başıma küçük bi deneme yaptımda bizim araç 6da 4bin devirde 200 oluyor tam neredeyse diyim yada okadar bakabildim.normalmi bu.230 görmüştüm daha önce ama devire bakmamıştım.zaten 4500e doru güç kesiyor.230dan sonra demekki sittin sene gitmezmiş bu araç:) yada baya düz yol olcak gaz kesmeden gidilcek ozaman ancak.
olaylar olaylar :D