Arkadaşlar uzaktan dyno tuning yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı?
bir garip egzoz sorunsalının içine düştüm. Önümüzdeki günlerde 1.6tdi aracıma dp yaptıracağım. Fakat ses konusunda şüphelerim mevcut.Dp ve son iptali olacak.
Ses istiyorum. Spiral konusu bu işte en ince nüans sanırım. Spiral'i uzun olandan takarsak daha fazla ses çıkacağını söylüyorlar. Doğru mudur? Spiral kaçlık olmalı en iyi ses için ?
Spiral 'in sesi etkilediğini ilk defa duyuyorum. 63 mm dp yaptırmanızı öneririm.
TeamPASAOGLU
Spiral bu işi yapmaz ufuk rahat ol. Spiral sadece sarsıntıyı arabaya en az seviyede hissettirmek içindir. Biz Big turbo düz boru şeklinde geziyoruz![]()
Arkadaslar pdf iptali ve yazilimdan sonra alt devirleriniz nasil oldu? Kac bin rpm de doldurmaya basliyor?
Bende 1.6 tdı alarak bu füryaya katıldım.110luk dsg bendeki.DPF sökülmeden ve dsg çok zorlanmadan kaç hp gelir yazılımdan?Bilen arkadaşlar var mı?
serp dyno üzerinde 180 + görülür ama dynodynamics veya mustang üzerinde 160-165 üzeri sanmıyorum abi açık ve net konuşacak olursak eğer ben de
valla mk6 da polo ile aynı motor sonuçta aslında 1500-2000 aralığı normal diyeceğim fakat, turboyu ve debriyajı korumak adına yazılımda tork limitörü olabilir alt devirler için belki..
200hp orjinal turbo ile imkansız. Ha tabi, gidip yanlış çarpanli dynoda 200hp den bile fazla alırsınız. Ama şu var araba atmo gibi yürüyor. Biyere kadar boş, biyerde turbo spool olup bi anda patlama yapmıyor. 1500-4400 arası kesilmeden patlama olmadan yürüyor. Eski focusumda 1500 de kimse yoktu 2000 de bi patliyordu 3700 gibi sönüyordu.
Benim demek istedigim afaki hp ler bir tane dyno ornegi var onun haricinde yok ama git gide hp ve nm ler artıyor. Zaten bu arabalari ekinomi icin aldik yazilim yaptirarak biraz daha keyfli olmasını istedik ama videolardan izliyorum kara treni aratmiyor yuruyen araclar yaziktir gunahtir bu kadar acmasinlar mapperler yazilimi. Biraz daha alttan dolması benin icinde iyi olacak ozgun ile goruseyim bakalim.
Tercih meselesi abicim .Misal ben benzinli araca binemiyorum öğrenciyim binsem de keyif alamıyorum çünkü bütçem el vermiyor , diesel araçlarda güzel bir setup ile cok sağlam güçler alınabiliyor ve maddi olarak da zorlamıyor gazlarken 8-9 Lt yi geçmeyince de doyasıya keyif alına biliyor .
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Ankara'da carbon clean yaptıracak yer tavsiyesi istiyorum arkadaşlar. Bir de 90bin bakımından önce mi, sonra mı yaptırsam?
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Beyleeeeeer, çift mesaj mı yapalım illa ki? Yok mu tecrübeli biri? Hööööyyyttt!!!!
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Uraz AS Hakan usta
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)