bişey sormak istiyorum..
pejo partner tepe 1.6 hdi 110 luk araca chip uygulaması yapan varmı ?
garantisi bitince yapmayı düşünüyorum yararı zararı nedir acaba ?
Printable View
bişey sormak istiyorum..
pejo partner tepe 1.6 hdi 110 luk araca chip uygulaması yapan varmı ?
garantisi bitince yapmayı düşünüyorum yararı zararı nedir acaba ?
Zaten emme temizlencek carbon clean yapılcak,manifold temizlencek.Hazır olmusken egr ve katalizörde yapılsın diye istemiştim..
Ozaman hiç elleşmeden egr temizleteyim,katalizörde sanırım biraz sorunlu olcak yok düz boru,yok muaynede sorun falan oda temizleniyosa temizlenmeyle hallolcak bu gidişle..
katı iptal edebilirsin faydası olur ben muayende sorun yaşamadım sadece kat iptali ile corolla hb d4d vardı o zaman
ford focus aracımda kat ve egr iptali yapmayı düşünüorum. egr yi beyinden iptal etsek yeterli olurmu.mekanik işlem yapmak illaki gereklimi(metal bi conta ile gecişi kapamak gibi)???
Aracın kendı speclerine göre katalızorun yerıne bildiginiz düz boru.Tüv kesinlikle kat istiyor tecrübe edilmiştir ben kendim olarak geciremedim.
Ama piyasada ıcı duz boru olup dısı kat seklınde olan parcalarda var.İc capı 60mm örnek veriyorum bunu takıyorsunuz dıstan kat ıcten duz boru oluyor.
İşte tam olarak istedigim,merak ettiğim cevap buydu cok tesekkür ederim.Bi arastırayım bu parcayı bakim..Ayrıca şu kat dediğimiz dalga dısı celik örgü seklinde olan parcamı önceki sayfada resmini koymustum ??
ben geçtim kat iptali ile :) yukarda bahsedilen parça daha guvenli şüpheniz varsa
yahu dursun kenarda muayeneye giderken taktır 2 dk da.. Bu kadar mı mesele..
Tesekkürler bilgiler için ;)
Mehmet Gazihan ustanın garajında en son yapılan işlemler,
Egr iptali (mekanik) + dizel partikül filtre iptali + turbo revizyonu + manifold temizliği + carbon clean + kutu içi k&n filtre.
Araç hissedilir derecede rahatladı, duman yok denecek kadar az. Turbo lag sorununu da inşallah yakında güzel bir MegaChip ile ortadan kaldıracak Mehmet usta, sonra tadından yenmez artık...
Hayirli olsun sikintisiz binersin ins
Çok teşekkür ederim, inşallah diyelim...
Bakımdan önceki son durum , benim açımdan, oldukça can sıkıcıydı. Abimin umurun da değil arabanın turbosu bozulmuş, manifoldu tıkanmış, arıza ışığı yakmış vs vs... Kurtarcam Saab'ı ondan az kaldı : ))
Down pipe ve duz boru yaptırıcak arkadaslara yardımcı olur ıns.
http://www.techturkey.com/forum/dize...sorunsali.html
ww 1.9 tdi motorlarda blow of kullanılıyormu sıkıntı yaratıyormu arkadaşlar
ben 1 sene boyunca kullandım.. bütün ataşehire kabullendirdim o sesi ((:
bilemedim ben onu