doğru boru capı tercihi ile sıkıntı yasamazsın..
Printable View
corsa 1.7 dti'a kaç mm lik boru çekilmesi gerekir?
palio 1.3 mjt kp37 turbo,simota kutu içi filtre, downpipe, bükümsüz 55 mm komple krom borular isotta combat çift tüp son susturucu, ve yazılım var keyfi paha biçilemez ortalama 100 +- 5 hp
dizel araçda yazılım,filtre,egzost,turbo büyütme işleminden sonra arabayı biraz daha yürütmek için nasıl bir yol izlemeliyim neler yapabilirim başka maliyeti uçurmadan acilllll yardım :)
pd 130 motorda hangi yağ kullanılıyor ?
Peki 1.3 multijet 70-75 hp lerden maksimum konforlu gücü alan kim şuan? vede specleri tam olarak nedir?
Mesela bana bir teklif geldi Tuner bir kardeşimden. Büyük Turbo+dp ve komple eksoz+yazılım ile 115 hp alınabileceğine dair. Bu hali ile sitemizde kullanan varmıdır? Hangi araçlarla kendini deneyebildi.
hala en güçlü 1.3 multijet sorusuna cevap gelmedi. Kaç hp lere gelinebiliyor?
ben 135 e 285 gördüm en cok.. NOS la 155-160 olurdu sanırım..
Benim eski aracımı (Grande Punto 1.3 90 hp ) Mehmet GAZİHAN yapmıştı. Standart chip + Box ile 127 hp 265 nm almıştık bol dumanlı...
egzantrik mili yapılıyor multijetlere HDİ 1.4lt lere varmı bilemem ama doğru dereceleri biliyorsunuz hünkar kamşaft custom olarak imalatını yapıyor biliyorum. (reklama girdi k.bakmayın :D ) Bundan sonra yine yazılımın güncellenmesinde fayda var. Ayrıca enjektör nozzle lerinin büyütülmesi var.