Bu arada atlanıldı sanırım bu mesajı atmıştım. Bunla ilgili yorumları alalım
1. göz 3 açık 5 kapalı bloğun diğer tarafı ise 2 kapalı 3 açık. Bu şekilde değişken bir ovalleşme var krank yatağımda
Printable View
Bu arada atlanıldı sanırım bu mesajı atmıştım. Bunla ilgili yorumları alalım
1. göz 3 açık 5 kapalı bloğun diğer tarafı ise 2 kapalı 3 açık. Bu şekilde değişken bir ovalleşme var krank yatağımda
Kardeşim cevabların için teşekkür ederim istemeyerek seni kırdıysam kusura bakma
tekrardan geçmiş olsun
Râbbim beterinden saklasın
Senin ustan herzaman en iyisini yapar ama olurda yardım edeceğimiz bişi olursa çekinmeden sorabilirsin
Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun... :(
Hilmi yeter yahu sen sürekli yazdıkça insanların kafası acaba savaşın hatası varda hilmi mi kapatmaya calışıyor olarak düşünecek, problemlerin hiç birini savaşa bağlatmamak için uğraşıyorsun ama isteyen dilediği yorumu yapsın bırak ahmete göre savaş hatalıdır, metine göre sinan hatalıdır.
Ama her sayfada 5 mesajın var hilmi arabayı yapan sen değilsin yaptıran sen değilsin:)
Şahsen Savaş Paşaoğluna araba götrmem kendisinide gram sevmem kendisiyle çok ufak bir sorun yaşadım 1. olarak çok ukala ilgilenmiyo oralı olmuyo dinlemiyo burnu kalkık 2. olarak ban söylediği bir laf var ben arabayı yaparım ayağıyla bir çizgi yaptı şu çizgiden çıktı mı benden çıkmış demektir dedi kendisinin yaptığı bir araı almak için kendisine gittim beyaz 200 sx Erkan abi kendisi siteye üye görürse yazar
Erkan abi o sx e dünyayı harcadı o serviste gittik Savaştan rica ettik araca bak diye Erkan abide rica etti izi tam 3 saat kapıda dikti ve dediği cümle şu oldu neyine bakiyim ben topladım ama burdan çıktı beni bağlamaz neyine bakiyim dedi kaltık arkadaşımın babası oktaykan power da baktırdık sağolsun necmettin amcam baktı araca
34 YSL35 i aldığımdada rocker kırmıştı toparlandı araba çıktım eve götğrdüm akşam garaja indim abime aracımı göstermek için araba çalışmıyo abimden dünyanın lafını yedim Savaş paşaoğlunu aradım meşgul başka biriyle konuşyo mesajı çıktı 10 dakika sonra bir daha aradım yine meşgul tek sefer çaldırıyorum kapatıyorum neyse bi 10 dkika daha geçti çaldı bu sefer açtı ne arıyosun 50 kere noldu diye anlamsız bir çıkış oldu savaş dedim aracım çalışmıyo ona istinaden aradım dedim tamamda arkadaşım ne arıyosun dedi ya aracım çalışmıyo daha bu gün çıktı yardımcı olablirmisin dedim bana telefon terbiysini sen bilmiyosun sana oğretiyim bende 1 ben o terbiyeyi alıcak yaşta değilim 2 sen verebilicek kapasitede bir adam değilsin dedim ve bir takım küfür etmemle kapattım telefonu çok sinirim bozuldu ben para vericem araba yaptırıcam beni dinlemicek yok öle iş Cemal yürekliye götürdüm aracımı her aracımıda götürdüm götürüyorum aradığımda anlıyo dinkiyo uğraşıyo ukala değil ne zaman açsam eli kanda olsa açar dinler o adam isterse benim arabamı yaksın umrumda olmaz çünki yaptığım işin arkasndayım dedi durduda elinden gelen her yardımı yaptı savaş ın ustalığna bişe diyemem ama bu tarz harketleri ona çok kan kaybettirdi aybettirirde burda kimsenin reklamını yapmıyorum protestosunuda Cemalden memnun kalmayan olabilir serdardan da savaştanda ama şu var savaşın tarzı o ayağıyla çektiği çizgi şu kapıdan çıktı mı beni umrumda olmaz lafı bana yetti Sinan gerçekten geçmiş olsun seni anlayabiliyorum para bu araba bu kazanılır çok daha iyisi yapılır ama sen kendini üzüp strese girme sen sağlığını bozarsan toparlaman zor olur boşver bir süre başka şeylerle ilgilen kolay gelsin
Ya ne alakası var benim yazdıklarımla senin dediğinin olgar Allahını seversen
ben doğru olan birşeyi yazıyorum adam sormuş
0 ölçü olan bir blok ta yatak sardıktan sonra tekrar toplarken kontrol edersin ovallik varmı diye eger toleranslar dahilinde ise ellemessin degilse bara yapmak zorundasın
hiç bir Usta bile bile lades demez ovallik olan blok hele ki bukadar fazla olan blok 2000 km beklemzdi yatak sarmak için
Aren valla sen istemeyeceğin tartışmalara girmişsin kötü olmuş. Zaten Savaş abiden çekenler bu umursamazlığından çekiyor. Ben umursamıyorum aslında çokta takmıyorum. Sadece araba yağsız kalmış yok şanzıman diyip kenara çekilmeleri kötü olur. Varsa bi hata hatalarının arkasında durmaları gerekir. Ben birşey beklemiyorum ama hata rektifiyeci ya da Savaş birinde var ve bu hatalı kim olursa olsun her türlü puanı kaybeden Savaş abidir. İnşallahta kimsenin başına böyle şeyler gelmez bir daha.
Gömlek çaktırıp daha ufak ölçü piston takamıyor musun Sinan? Bloğun piston tolerans ölçüsü maksimum 87.5 mm midir?
Benim bmw den çıkan 87.5 mm cp pistonlar var bu arada. Ben 86.5 a düşürdüm gömlek ile, lazım olursa aklında bulunsun, 6 tane var evde :)
valla bende çok sıkıntılar yaşamıştım aracımla en son gittiğim garaj(bilenler biliyor şimdi isim yazmayım) arabamı mukemmel toplamıştı...hatta ben aracımı sattıktan sonra bıle bana dedıler ki arac hala bizden garantili birşey olursa araba bizim....
Sinan o ayağıyla çekmiştir o çizgiyi boşver artık hiç takılma bir laf var
2 kişi varmış birinin çok bilgisi birinin çok parası
iş bitmiş
Çok parası olanın bilgisi çok bilgisi olanın parası
Bilgi çok değerli tecrübe çok değerli bi bedeli var ödemişsin umarım son olur