opel aracımın jantlarını mat siyaha boyadık. sprey boya ama en ufak bir atma söz konusu değil. 3 kat yapınca gerçekten iyi tutuyor. bencede mat siyah hoş dururdu, ama arabanın bütünlüğü bakımından parlak hoş durmuş. hayırlı olsun özgür abi
Printable View
Parlak siyah mükemmel durmuş bence de. Beyaz jantlı kırmızı RC görmüştüm,bence siyah daha agresif durmuş,daha yırtıcı bir görünüm katmış :) renk iyi ki parlak yapmışsınız,mat bu kadar güzel durmazdı :)
özgür abi tek bir ricam var o yan aynaların rengine kıyma derim böle çok daha güzel duruyor....hadi jantları boyadında aynaları kurtaralım ...:D
özgür sıyah şık olmus bence güle güle kullan kardeşim bende sarı yaptırmayı düşünüyorum ne kadar surede boyanıp taktılar jantı
beyaz jant bence bütün arabalarda çok traş duruo,en güzel rengi yapmışsın
artık mercedesin yeni S serileri,ML serilerinde bile koyu füme yada siyah jantlar orjianalinde artık moda bu,herkes anlamaz :)
siyah çok güzel olmuş
siyah jant özellikle yürürken çok güzel gözüküyor
Teşekkürler kanka.Izgara işi hiç aklımda yoktu nerden soktun şimdi :D:D
Aynen..:)
Sağol yorum için ama o şekil çok apache bence...
Kanka canlı görmen lazım..Parlak siyah ezmiş diyo herkez..:icon_tup:
Aynalar kaplanıcak diğerleri de ihtimaller arasında...;)
Yok yok Nedimcim mat oluyor da biz adam zır siyah olsun içine hiç bişiey katma ve parlak olsun dedik..Şimdi araç full parlıyor ya jantlar da parlayınce yansımalar güzel oluyor..
Teşekkürler...:rolleyes:
Emre %100 katılıyorum.Burda gören biri çok pislik durmuş ..Dedi amacım da agresif pislik:D:D bir görüntü zaten..
Efe pislik yorumu Ustaa nın valla ben bilmem..:p:p
Teşekkürler...
hade yeni rengin hayırlı olsun +5 hp gelir mi sence özgür abi :)
madem öle +10hp alır diyorum ben :) özgürcüm güleee güleee kullan allah nazarlardan saklasım...hepimizinkini,aminnnn ;);):):)
aynen tam pislik... ;);) pislik style :):)
Hımm artık Antalya da deneme yapacak araba oldu benim için ..RC Lemans...
Kafa kafaya :D:D:D