Hoşgeldin İnanç.Ben de Özgür..Memnun oldum...
Benim yaptırdığm kiti şiddetle tavsiye ederim..
İstanbul Maslak oto sanayi PowerShop 200 euro 4 taksit(montaj dahil)...
Printable View
Cok memnun oldum Özgür. Senin yaptırdıgın viper kiti inceledim. Fakat bizim araçlarda filtrenin yeri halihazırda cok kötü seçilmiş. İncelediysen senin de görmüş olacağın üzere orjinal scooptan gelen hava sol farın arkasındaki plastik bir difüzör yardımı ile yaklasık 40cmlik bir hortum ile filtre kutusuna tasınıp yine tekrar aynı mesafeyi baska bir hortum ile katettikten sonra turbo intake'e giriyor. Fakat turbo intake ile scoop arasındaki mesafe sadece 15-20cm kadar. Pipercross pk345 bu açıdan güzel bir kit, fakat gerek sünger oluşu gerekse yerlesim sekli nedeniyle sıcak havayı engellemek adına geliştirilmeye açık. Ben bu nedenle özellikle carbon silindir içinde kağıt filtre olarak dizayn edilen simota light-weight'i tercih ettim.
GT sadece egsozla RCye denk gidebiliyor ozaman..
merhaba kardeşim,eski r53 s kullanıcısıydım şu anda gt sahibiyim,arabamda cat-back eksoz dışında herhangi bir parça yokken iki ayrı rc ile denedik,birini debriyajı bitik oldugu için 2 boy geçtim,diğer arkadaşımın rc ilede kafa kafaya gittik.Yani rc ile gt arasında çok büyük bir fark yok:icon_tup:
^^ ankarada olsam da bi yürüsek senle, ben de merak ettim :D
sende downpipe komple eksoz vs yokmu:)sen şimdilik büyük gelirsin kardeşim,bende eksiklerimi tamamlayayım öyle gel:D
Doğukan ilk fırsatta video koyarsan bizlere de fikir vermiş olursun.Gt'yi yükleyen sayılı kullanıcılardansın.Sonuçları merak ediyorum.Bi arkadaş daha vardı siteden adını hatırlamıyorum.İstanul'dan kırmızı bir gt'si vardı.Onun aracı da yüklüydü ama bugüne kadar sadece fotolarını gördük
tamam kardeşim yaz geldi zaten,bol bol video çekeriz,uygulamalarıda fotolarız :)
basel tuning denen bi firmayla görüştüm.
MED 17.4 beyni obd2 den okuyabiliyoruz dediler.
salı görüşmeye gidecem. almanyadan program alıyolarmış.
bakalım nası bi konfigürasyon çıkacak
^ yok konuşmadım. ben 225-230 civarı bişey çıkarttıracam.
intercooler aldım. monte etmek için boru bakınıyorum.
kaliteli silikon borular nerden bulabiliriz bilen var mı?
simota silikon boru üretiyor diye biliyorum ben. Tr distr. bi konus istersen.
Kıvanç kanka Gene sattın beni heheheh..Kaça aldın kanka?Slikon hortum powershop da var benim araca taktıklarından...
Seni takip ediyorum en performanslı RC seninki olacak Milltek farkı ile..
Ben de arkadan takip ederim artık napalım ;)
Neyse Kanka sen bir yaptır şu intercooler ı da bende konuştum.Yetkili serviste taktıracağım.Arkasından da Mehmet gazihan tekrar bir ayar yapıcak 210-215 de kalır diyorum komple egzos olmadan tahminimce..
:D kanka cooler 680.
iş basel de bitiyor. istediğim ayarları yapamazlarsa yazılım attırmam. sen geçersin beni.
ya aslında olay hangisi kaç beygir değil. uzun vadede sıkıntı yaratmayacak performansı bulmak önemli. yapılacaklar da belli işte en iyisini bulmaya çalışıyoruz ki sorun yaşamayalım.
^malesef onlarda bizim beyni okuyacak cihaz yok. ama orada dynoya girecez.
wideband ı nereye bağlayacak ki manifold mu delecek? eksoz ucuna takarsa doğru dğer gösterir mi?
vuruntu sensörü var bunda. ama okunabiliyo mu bilmiyorum. ayardan sonra vuruntu olursa kırma ihtimalimiz düşük yani. en fazla güç kaybederiz. tabi 97 oktana göre.
normalde obd2 den girilip kendi lambda değerine fln bakılabiliyor işte cihaz olsa.
bu beyinleri okuyan cihazlar pahalı olduğu için çoğu kişi yanaşmıyo getirtmeye.
dostum tr de sılıkon hortum bıraz sorunda lınkdeki sitede var tr ye gonderırlerse olabılır ben sormadım ogrenırsen banada bılgı verırsen sevınırım selamlar
http://www.samcosport.com/row/car_kits.asp?make=Peugeot
Ya arkadaş benim anlamadığım aklına gelen herşeyin Yunanistan da distiribütörü var.Bizde hiçbirşeyin yok anasını satayim..Hep uyduruk işler e-bay la uğraş dur..Offf offf..
Kıvanç silikon hortum bulmak için konu açmak zorunda kalıyor yazık yaa...
samco direk göndermiyor ne yazık ki.
ben buldum ne kullanacağımı ya, şimdilik işimi görsün daha sonra kaliteli bişeyler sipariş ederim.
http://turbomotorlar.com/asp/listgroup.asp?group=17000
Kıvanç yaptır artık şu coolerı da biz de yaptırak ....30 kişi roll teklif etti daha değil dedim..
hehehehe.. :cool:
Tokatlarsın sen onları :D
Kanka taktırırken yorgolar gibi ayrıntılı aşamaları gösteren fotolar ve açıklamalar yazarsan.Burda servise düzgün tarif edelim...
Tamam işte Kıvanç muhtemelen egzos kitini taktrdığı servise taktırır.Orası da temiz zaten...
önmli olan iş temiz olsun.
servise taktıracam evet. ordaki elemanlarla iyi anlaşıyorum. ne desem yapıyolar, çözüm üretiyolar, abi şöyle yapalım istersen fln açıklıyolar durumları. benimde hoşuma gidiyo ilgililer baya. yanlız para fazla istiyolar orası ayrı tabi :)
Yunanistan cok uzak sayilmaz aslinda, butun yol masraflarini bolusseniz, toplu parca siparislerini gecseniz ,istanbul'dan 1-2 kisi gidip alsa belki cok da pahaliya gelmeyebilir istediginiz parcalar.. Bir dusunun bence..