Eyvalah... Cok tesekkurler
Printable View
2344.E2 - 226 TL - Peugeot'nun elinde yok bayilere sormak lazım *Bu parça çok evvelce güncellendi, artık tedarik edilmiyor. Fiyatı da bu yüzden aslında güncel değil. Yeni ref: 2344.f3
2344.f2 - 137,45 € - Türkiye'ye hiç ithal edilmemiş. Gelmesi 1 ayı bulur. Fiyat gelince değişebilir. Hiç gelmediği için € fiyatı var sadece sistemde. ServiceBox'ta bu yüzden fiyat gözükmüyor.
2344.F3 - 327 TL - Peugeot'nun elinde var. E2'nin güncellenmişidir bu ama deneyen yok diye biliyorum. En ucuz olarak Anadolu yakasında yıldırımdan avrupada mepadan alırsınız bence.
Zamanınde ben elimin altında dursun zamanı gelince takarım diye tam sipariş verecektim ki fiyatların % 50 den fazla arttığını görünce vazgeçmiştim (350 tl gibi bir rakam görmüştü yedek parça)
Bu arada hesapladım supersprint in şu anki fiyatı 4300 TL ye denk geliyor :(
benim rc de 10.000km de değiştirdim, değiştirmek zorunda bırakıldım.baskı ve balata yüzeyi tertemiz olmasına rağmen... baskı balata şemsiyeleri yamulmuştu. fiyat olarak işçilik ödemeden 300tl nin üzerindeydi. gt ile rc aynı baskı balatayı kullanmıyor galiba. bronz balata çaktırmadım, ama çaktıranlar çok memnunmuş (adana) rc'ci ler bronz çaktırmak istiyorsa elimde var çıkma :D
Arkadaşlar ,
Uzun zamandır beklettiğim MK2 Leon cupra lip projemi :D:D bitirmiş durumdayım.
Benim içime sindi bu lip hem daha şekilli hem de orjinalinden daha yüksek (daha az sürter sağa sola)
Çekimleri sabah işe giderken çektim tel çekimi kusura bakmayın.Daha iyilerini çeker yüklerim..
Erkan Baştaş Ustamın ellerine sağlık onca işinin arasında bizm işi de halletti sağolsun:icon_tup::icon_tup:
http://img33.imageshack.us/img33/8605/fotoraf0052c.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/4...toraf0053f.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/160/fotoraf0054c.jpg
bro gayet şık olmuş,bütün rc ciler yaptırsın bence
Çok güzel olmuş rc alayım ilk yaptırcağım iş olur....
5 aydır düşünüyordum nasıl olur nasıl durur diye. cok iyi durmus bukadarını tahmın etmıyordum bro. maşallah. :)
Arkadaşlar alan olursa buraya yazsın montaj konusunda bir kaç püf noktası var onları yazarım.
Beğenenlere de beğenmeyenlere de teşekkürler..Bizimkisi hastalık arkadaş hep aklında böyle içine dışına motoruna projeler oluyor Allah sonumuzu hayır etsin :icon_tup:
Antalyalogy abi 10 numara olmus bnde yaptırıcam yakında bizimlede paylasırsan püf noktaları prblem yaşamayız yprken ?
Yıldırım Oto nun sahibi Engin Bey benim samimi arkadasım:) Saolsun özel siparisle getirtiyorum Fransa'dan. Gelmesi DHL ile 1 hafta ortalama dedi ama Noel oldugu için bence süre uzayacak. Bahsettigin gibi Türkiye girisi hic yapılmamıs bu parcanın(2344.f2)
Bilgi için cok tesekkurler :)
Özgür senin manifolt/headers degisti mi? Orijinali mi? Bizimkilerin capı kac mm??. Ben büyük turbo kitiyle birlikte Manifolt/Headers i genisletmeyi düsünüyorum. 70 lik ideal olurmu bizim makinaya? Fikrin nedir?
Tolga Ağabey benim turbo değişmediği için manifoldu da değştirmedik..
Çapını inan ki ben de bilmiyorum..ATP turbo nun sitesinde mini cooper s için yaptıkları kit de stock manifold kullandıklarını 3 inch downpipe yaptıklarını yazmışlar.Bence manifoldu değştirmeye gerek yok(yorgolar da değiştirmiyor)
Mehmet Gazihan yazılım öncesi Dyno
http://img841.imageshack.us/img841/3...rcorjkopya.jpg
Mehmet Gazihan yazılım sonrası Dyno
http://img214.imageshack.us/img214/5...207rckopya.jpg
kesiklik tekleme anlık gaz yememe hiçbir sorun yok araç kesintisiz stabil hızlanıyor
trafik olduğundan fazla deneme şansım olmadı
bişey merak ettim 177hp den 205hp ye güç almışınız ama yazılım yapanlar genelde turbo beslemede %30 güç artışı vaad ediyorlar yoksa benim atladığım bir konumu var
Acıkcası turboyu büyüttügüm icin 5. vites dislisini degistirmek bana mantıklı geldi. Yüksek torkla diger vites dislileri degismiyeceği için alt devirlerin canlılığı etkilenmez diye düsünüyorum. Buyuk turboyu hem stock 5. vites dislisi hem de 2344.F2 disli ile ayrı ayrı test etmeyi planlıyorum 5. vites hızlanma farklarını görmek adına:soru:
biz bi ara turboyu ellemeden dişliyi değiştirelim diye düşündük son sürat artırma adına ama ilk viteslerde sıkıntı olabılır dedık sonra vazgectik hatta 307yada 207 dizel dişlisi oluyor diye konusulmusdu 5. vitesde son surat oldukca zayıf kalıyor sankı aracın daha gideri varda sansuman izin verniyor gibi yaparsan bizede fikir vermiş olur o yuzden bekliyorum bende merakla selamlar
üstündeki Dumpvalve orjinal eski tip
güncelleştirilmiş olanıyla değiştireyim diyorum ne olur ne olmaz...
dediğim gibi dönüşte trafik saatine yakalandım adam akıllı anca bir düzlük bulabildim
ikinci vites hızım 50 gibiydi 4. vitesin sonuna kadar deneyebildim bir kesiklik yok stabil ve istekli dolu dolo hızlanıyor
2. viteste zaten neredeyse tamamen sarıyor
RC Lemans'ı olan arkadaşımla en son denemelerimizde yanyana gidiyorduk müsait bir zamanda ne kadar farketmiş ne kadar ileriye götürmüş deneyip görüceğiz
@Antalyalogy lip şahane olmuş valla fabrika çıkışı gibi orjinal durmuş
Sevgili Tufan MaşAllah..Aracındaki (varsa) ekstraları yazarsan arkadaşlar için iyi bir rehber olur bence.
Bu konuya senin benim gibi dyno verisi koyan çok az arkadaşımız oldu maalesef.
Medeni cesaretin için de ayrıca tebrik ederim..
Mehmet Bey ile daha hard bir yazılım için görüştün mü?
Yazılım yapıldıktan sonra bence her şeye değen şey o anlamsız gaza basınca bekleme olayının ortadan kalkması - atmosferik bir araç gibi pedala tepki vermesi oluyor.Ben 2 farklı (stock RC -GT ) de yaşadım.Kendinizi atmosferik yada güçsüz bir dizel bir araç kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz yazılımlı bir araçtan sonra..Bu araçlara sahip arkadaşların hiç değilse soft bir yazılımla bile olsa bu deneyimi yaşamasını dilerim (aracınızın stock hali size hızlı geliyor ya , yazlımdan sonra çok değişiyor RC ler)
araç da bir tek kutu içi BMC filtre var onun da katkısı ne kadar tartışılır
onun haricinde tamamen stock Dumpvalve bile yok yakıt 97 oktan bp
daha hard bir software için bir görüşmemiz olmadı çünkü benim düşüncem daha hard bir yazılım için bir takım updateler şart örneğin downpipe intercooler egzoz sistemi vs.
Özgür abi bu gaza basınca bekleme olayı bu dizellerdeki gibi mi? Abimde focus var oda oyle mesala 2. vites gaza yükleniyorsun araba duruyo duruyo sonra birden fırlatıyor kendini...
Sence yazılımsız stock hızlanması alt devirlerde iyi değilmi? Bunu merak ediyorum çünkü Hondacı lar rc ye baya bi makara yapıyor. gitmiyo yürümüyo falan diyolar...
Hatta 206 rc ler bile 207 rc yi çok rahat yeriz diye iddaa da bulunuyorlar...
DV stoğumda
arzu edersen gel değiştirelim.
Özgür abi IC büyütmenin faydasını zararını vs... kullanıcı olarak anlatırmısın? Mesala IC büyüterek yapılan yazılım ile stock araca yapılan yazılım arasında ciddi fark oluşurmu ?
Haberleselim... Su an Fransa'dan disliyi bekliyorum( Yaklasık 15 gün). Oda gelince aracı 1 hafta 10 gün kadar götürüp ustaya vericem. Yani bu iki hafta içinde olursa sorun olmaz aracın su anki halini görebilirsin. Sonrası zaten komple olay degisicek beklemeye baslıcaz ustamm hadii ustam hadi diyeeee:D:):o
Elektronik aksam ve turbolu motorlarla atmosferik VTEC leri ve 206 RC yi karıstırmayalım. Gaz tepkimelerimiz farklı. Stockken evet 2. ,3.ve 4. vites gaz tepkimemiz ara hızlanmalarda biraz ağır kalıyo. Ancak yazılımla bizim tepkimeyi hızlandırıyoruz. :):o:D Su turboyu bi büyütelim istedigin 206 RC, type R ve S2000 i getir bana / mekanik modifikasyona evet( Turbo ve Supercharger olmamak kaydı ile tabie:) )