gir dosyanın içine ilk 5 rakamı search et yakalarsın TAG satırını..
Printable View
Gerçelten ilginç araç 159 hp gözüküyor... Araçta sıkıntı mı var acaba ?
Tolga abi aracının videosu falan yok mu ? senin arabanın gidişini çok merak ediyorum...
dynoda öncesi sonrası gercekten cok iyi değerler elde edilmiş tek yazılım ile.
benim aracta en son ölçümde. 164 hp vermişti cut out ve filtre ile. bende sıkıntımı var diyordum ama tufanın arabasıda aynı dynoda 186 hp vermişti sadece filtre ile.. ama denemelerimizde aramızda 1- 1.5 boy kadar fark oluyor.
bu arada kurum temizlemeyi bende uyguladım tufanın arabayı uygulattıgı ustamıza. kimyasalı uygularken sadece bana senin arabadan daha cok pislik ve siyah duman cıkması oldugunu söyledi. değişiklik bakımından aman aman bir değişim yok fakat gidiş biraz daha farklılastı. şimdi sırada zincir değişimi ve dişli değişimi olacak yazılımı yapacagız. soru işareti olsun istemiyorum hiç bi konuda.
İki ölçüm de aynı dyno da yapıldıktan sonra sorun yok bence.. dynolar arasındaki pattern ve oran farkı önemli olan bence.
masallah 6000 rpmde 50 nm mi almıs arac.bu tarz bi yazılımmı aracı uzun yolda top speed yürütür yoksa daha farklı basınc odaklı bi yazılımmı ne yapılması gerekli,1.4 tsi a da ip gibi 10 numara bi yazılım istiyorum mehmet bey bu tarz olabilir.aracımda su an yazılım var ve inanın 10 hp -25 nm gibi bi güc alınmıs.122 tsi aracım.pm atarsanız bu hususta sevinirim 207 lerin konusunun içine etmeden uzaklasayım :)
7.000 küsür :O Mesajı malesef okuyamadım tek tek.. O yüzden direk soruyorum ;)
RCZ'ye ne yapılabilir biraz güç ve aracın tipine uygun bir ses yakalamak için? Ya da RCZ için önerileriniz neler? RC için geçerli olan herşey RCZ için de geçerli midir? Araç 1.6 THP 200 hp manuel.
http://a1112.hizliresim.com/s/m/172qj.jpg
mesela 234 de 04001A da SW numarası
ses sisteminden memnun olmayanlar için şöyle bişey gördüm gezinirken gerci arka kapı için çözüm yok ama standart sistemden iyidir sanırım Installing a IFP207 Peugeot 207 dedicated kit - YouTube
Ben baya beyendim sade güzel bir ses elde edilir
http://img215.imageshack.us/img215/3104/11720.jpg
setin fiyatı daha belli değilmiş
yedek klips ile döşeme klips sökme aparatı bile koymuşlar
O klipsler videodaki gibi şahane bir şekilde açılmıyorlar zaten :) Döşemeyi çok kolay söktü herif. Benim burda aynı adam haftada 30 tane kapı açıyor hala katır kutur :D
deniz kapı uzmanı olmus demek adam bu arda benım sipirişler ne alemde yılbasından sonra ugrayabılırm yanına anca
Ozgür
200 beygir üstü
chipli egsozlu şu bu olan 207 buldum bitane :) onla hava güzel olursa cumartesi denicem sen gelcenmi :D
Arkadaslar kusura bakmazsaniz kardes modelden bir soru kaynatmak istiyorum araya :D
207 1.6 VTi 120 HP'ler atmosferik besleme sanirim, bu araclara LPG uygulanabiliyor mu? Otomatik viteslisini 0 km olarak 32 liraya veriyorlarmis diye duydum da enistem almayi dusunuyor.
Focal kit icin hass diyorum sadece :o bende focal 165vr2 polyglass var ve tweeterlar icin tam aradigim bir cozum acaba bunu fiber yapabilecek delikanli var mi :)
Karisik bir enjeksiyon teknolojisi falan var mi FSi gibi? FSi'lara yine LPG yapiliyor ama daha pahaliya patliyor diye biliyorum.
Motorun teknik ozelliklerine siz asinasinizdir diye dusundum de, size gore engel olabilecek bir durum var mi peki? Garanti olayini hice sayarsak eger
İsteyen varsa acik gri 207 gt var adanada dusunen olursa bana ulassin
Arkadaşlar sahibinden de bakıyorum 11-12 tane satılık rc kaldı nereye gitti bu araçlar bi ara 20 tane nin üstünde vardı:soru: RC almak için kış mevsimi daha uygun dur diyordum bu seferde araç bulunmuyor:rolleyes:
arkadaşlar Mobilube LS 75w-90 ile Mobilube LS 85W-90 arasındakı fark nedir? 75w-90 nın sadece sch tipi bulunuyor turkıyede ls 75-90 bulamadım! 85w-90 olurmu acaba
Burda mobil in bayisine sordum bu yağı tek olarak getiremediklerini anca koli halinde geldiğini söylemişti adam...