User Tag List

Sayfa 410/1195 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
22691 sonuçtan 7.772 ile 7.790 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

TolgaErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2344.E2 - 226 TL - Peugeot'nun elinde yok bayilere sormak lazım *Bu parça çok evvelce güncellendi, artık tedarik edilmiyor. Fiyatı da bu yüzden aslında güncel değil. Yeni ref: 2344.f3
    2344.f2 - 137,45 € - Türkiye'ye hiç ithal edilmemiş. Gelmesi 1 ayı bulur. Fiyat gelince değişebilir. Hiç gelmediği için € fiyatı var sadece sistemde. ServiceBox'ta bu yüzden fiyat gözükmüyor.
    2344.F3 - 327 TL - Peugeot'nun elinde var. E2'nin güncellenmişidir bu ama deneyen yok diye biliyorum. En ucuz olarak Anadolu yakasında yıldırımdan avrupada mepadan alırsınız bence.
    Yıldırım Oto nun sahibi Engin Bey benim samimi arkadasım Saolsun özel siparisle getirtiyorum Fransa'dan. Gelmesi DHL ile 1 hafta ortalama dedi ama Noel oldugu için bence süre uzayacak. Bahsettigin gibi Türkiye girisi hic yapılmamıs bu parcanın(2344.f2)
    Bilgi için cok tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufsert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim 307 sakin kullanma çabalarıma rağmen yol bilgisayarının dediğine göre 100 km de 10,4 litre yakıyor.Ben Darıca da öğretmenim burada öyle sıkışık trafik, ışıklar falanda yok..Yağını,filtrelerinide yeni değiştirdim.50 tl koyuyorum 110 km anca yapıyor. Sizce bu havalarda normal mi? Normalde de 9,5 lt nin altına düşmüyor.

Bu kadar yakmasının bana tek bi faydası var. Diyorum bu böyle yakıyorsa 207 rc alınca hiç koymaz diyorum kendimi avutuyorum

Abilerim sizin rc / gt ler ne kadar yakıyor bi kıyaslama yapayım ?
    Aslında doğru diyosun. Benim sehir ici ortalamam 10.5 su anki extralarım ve yazılım la. Senin 307 baya masraflıymıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanınde ben elimin altında dursun zamanı gelince takarım diye tam sipariş verecektim ki fiyatların % 50 den fazla arttığını görünce vazgeçmiştim (350 tl gibi bir rakam görmüştü yedek parça)

Bu arada hesapladım supersprint in şu anki fiyatı 4300 TL ye denk geliyor
    Evet kur farkı normaldir. Az tuzlu ama ben sesine hastayım. Arac rölantide ve 4000 devire kadar bağırmıyor. 4000 ini gectigin anda kükrüyor Acıkcası sehir icinde Trafik ekiplerinin yanıdan geçerken rahat ediyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ,

Uzun zamandır beklettiğim MK2 Leon cupra lip projemi bitirmiş durumdayım.
    Benim içime sindi bu lip hem daha şekilli hem de orjinalinden daha yüksek (daha az sürter sağa sola)
    Çekimleri sabah işe giderken çektim tel çekimi kusura bakmayın.Daha iyilerini çeker yüklerim..

Erkan Baştaş Ustamın ellerine sağlık onca işinin arasında bizm işi de halletti sağolsun

Çok şık olmuş, güle güle kullan, ustanın da eline sağlık gercekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür senin manifolt/headers degisti mi? Orijinali mi? Bizimkilerin capı kac mm??. Ben büyük turbo kitiyle birlikte Manifolt/Headers i genisletmeyi düsünüyorum. 70 lik ideal olurmu bizim makinaya? Fikrin nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaErtem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında doğru diyosun. Benim sehir ici ortalamam 10.5 su anki extralarım ve yazılım la. Senin 307 baya masraflıymıs
    Rc yi alayım en azından yaksada gidiyo derim Şimdi kahroluyorum ya

Abi bana 207 tr den sözün var beşiktaşa gelirsen gezdiririm demiştin unutma Almadan önce bi yakından görmek istiyorum iyice gaza geleyim

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıldırım Oto nun sahibi Engin Bey benim samimi arkadasım Saolsun özel siparisle getirtiyorum Fransa'dan. Gelmesi DHL ile 1 hafta ortalama dedi ama Noel oldugu için bence süre uzayacak. Bahsettigin gibi Türkiye girisi hic yapılmamıs bu parcanın(2344.f2)
    Bilgi için cok tesekkurler
    5. vites dişlisi işini bende düşünmüşdüm bi ara ama alt vitesleri öldürür diye vazgeçmişdim siz uygularsanız sonucları görmüş oluruz banada fikir vermiş olur selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgür senin manifolt/headers degisti mi? Orijinali mi? Bizimkilerin capı kac mm??. Ben büyük turbo kitiyle birlikte Manifolt/Headers i genisletmeyi düsünüyorum. 70 lik ideal olurmu bizim makinaya? Fikrin nedir?
    Tolga Ağabey benim turbo değişmediği için manifoldu da değştirmedik..
    Çapını inan ki ben de bilmiyorum..ATP turbo nun sitesinde mini cooper s için yaptıkları kit de stock manifold kullandıklarını 3 inch downpipe yaptıklarını yazmışlar.Bence manifoldu değştirmeye gerek yok(yorgolar da değiştirmiyor)
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet Gazihan yazılım öncesi Dyno

Mehmet Gazihan yazılım sonrası Dyno

kesiklik tekleme anlık gaz yememe hiçbir sorun yok araç kesintisiz stabil hızlanıyor

trafik olduğundan fazla deneme şansım olmadı

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişey merak ettim 177hp den 205hp ye güç almışınız ama yazılım yapanlar genelde turbo beslemede %30 güç artışı vaad ediyorlar yoksa benim atladığım bir konumu var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rc yi alayım en azından yaksada gidiyo derim Şimdi kahroluyorum ya

Abi bana 207 tr den sözün var beşiktaşa gelirsen gezdiririm demiştin unutma Almadan önce bi yakından görmek istiyorum iyice gaza geleyim
    Seve seve 1 gün önceden haber verirsen zaman ayırırım sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga Ağabey benim turbo değişmediği için manifoldu da değştirmedik..
    Çapını inan ki ben de bilmiyorum..ATP turbo nun sitesinde mini cooper s için yaptıkları kit de stock manifold kullandıklarını 3 inch downpipe yaptıklarını yazmışlar.Bence manifoldu değştirmeye gerek yok(yorgolar da değiştirmiyor)
    Hımmm... Bu konu benim cok kafamı kurcalıyo. Genis manifold / headers ve büyük turbo ile daha cok hava kompanse ederiz, basınç ve güç daha artar diye düsünüyorum hep. Düz mantık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5. vites dişlisi işini bende düşünmüşdüm bi ara ama alt vitesleri öldürür diye vazgeçmişdim siz uygularsanız sonucları görmüş oluruz banada fikir vermiş olur selamlar
    Acıkcası turboyu büyüttügüm icin 5. vites dislisini degistirmek bana mantıklı geldi. Yüksek torkla diger vites dislileri degismiyeceği için alt devirlerin canlılığı etkilenmez diye düsünüyorum. Buyuk turboyu hem stock 5. vites dislisi hem de 2344.F2 disli ile ayrı ayrı test etmeyi planlıyorum 5. vites hızlanma farklarını görmek adına

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acıkcası turboyu büyüttügüm icin 5. vites dislisini degistirmek bana mantıklı geldi. Yüksek torkla diger vites dislileri degismiyeceği için alt devirlerin canlılığı etkilenmez diye düsünüyorum. Buyuk turboyu hem stock 5. vites dislisi hem de 2344.F2 disli ile ayrı ayrı test etmeyi planlıyorum 5. vites hızlanma farklarını görmek adına
    biz bi ara turboyu ellemeden dişliyi değiştirelim diye düşündük son sürat artırma adına ama ilk viteslerde sıkıntı olabılır dedık sonra vazgectik hatta 307yada 207 dizel dişlisi oluyor diye konusulmusdu 5. vitesde son surat oldukca zayıf kalıyor sankı aracın daha gideri varda sansuman izin verniyor gibi yaparsan bizede fikir vermiş olur o yuzden bekliyorum bende merakla selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz bi ara turboyu ellemeden dişliyi değiştirelim diye düşündük son sürat artırma adına ama ilk viteslerde sıkıntı olabılır dedık sonra vazgectik hatta 307yada 207 dizel dişlisi oluyor diye konusulmusdu 5. vitesde son surat oldukca zayıf kalıyor sankı aracın daha gideri varda sansuman izin verniyor gibi yaparsan bizede fikir vermiş olur o yuzden bekliyorum bende merakla selamlar
    Insallah su isler hayırlısıyla sorunsuz bi bitsin paylasıcam sizlerle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seve seve 1 gün önceden haber verirsen zaman ayırırım sana
    Çok teşekkür ederim abicim araba almaya yakın senın musait olucağın bi vakit gelicem yanına yemekler benden şu rc yi gercekten çok merak ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişey merak ettim 177hp den 205hp ye güç almışınız ama yazılım yapanlar genelde turbo beslemede %30 güç artışı vaad ediyorlar yoksa benim atladığım bir konumu var
    Yaklaşık 30 hp almış aslında önemli olan tekerlekteki güç oda çok güzel...Rc lerde yazılım bi ara sorundu bi türlü güç stabil kalamıyordu heralde yavaş yavaş bu sıkıntıda ortadan kalktı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet Gazihan yazılım öncesi Dyno

Mehmet Gazihan yazılım sonrası Dyno

kesiklik tekleme anlık gaz yememe hiçbir sorun yok araç kesintisiz stabil hızlanıyor

trafik olduğundan fazla deneme şansım olmadı
    Genellikle kesinti 5500 devirden sonra sıkıştırmalarda yapıyordu. Dump valve falan değiştirdiniz mi?

Araç hakkında izlenimlerinizi burada paylaşırsanız seviniriz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genellikle kesinti 5500 devirden sonra sıkıştırmalarda yapıyordu. Dump valve falan değiştirdiniz mi?

Araç hakkında izlenimlerinizi burada paylaşırsanız seviniriz....
    üstündeki Dumpvalve orjinal eski tip

güncelleştirilmiş olanıyla değiştireyim diyorum ne olur ne olmaz...

dediğim gibi dönüşte trafik saatine yakalandım adam akıllı anca bir düzlük bulabildim
    ikinci vites hızım 50 gibiydi 4. vitesin sonuna kadar deneyebildim bir kesiklik yok stabil ve istekli dolu dolo hızlanıyor

2. viteste zaten neredeyse tamamen sarıyor

RC Lemans'ı olan arkadaşımla en son denemelerimizde yanyana gidiyorduk müsait bir zamanda ne kadar farketmiş ne kadar ileriye götürmüş deneyip görüceğiz

@Antalyalogy lip şahane olmuş valla fabrika çıkışı gibi orjinal durmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)