User Tag List

Sayfa 215/1195 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.067 ile 4.085 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar, uzun süredir yazılım için arayıştaydım. ve sonunda stock araca arıza lambası yaktırmayan yazılım buldum. Best servis Muzaffer abi yükledi. şu anlık bir sorun yok, tahminim 4-5 boy iyileşti. kesiciyide ileriye aldık, son hızdada iyileşme oldu. şu an keyifle biniyorum,aractan soğumuştum bazılarınız bilir garanti olaylarından sonra. şu an istediğim gibi oldu. sırda s3 dv var...
    dostum yazılım hayırlı olsun muzaffer abıyı yaklasık 10 yıldır tanırım butun araçlarımıda ona yaptırdım sorunsuz esnaflıgı 10 numara abimizdir onun gibi esnaf pek kalmadı artık benım rc dede denizin araçdaki yazılım var kesıklık sorunu bendede var 3000 devir cıvarı normal gazda yapıyor birde over boost yaptıgım zaman var anlık olarak kesıyor normal gazlamada otobanda falan sorun yok belki yeni bi yazılım getırdı onu attı sana bizdeki 3 kere güncellenmişdi çünkü yok bızdekı yazılımsa bendeki aynı kesıklıkleri sendede yapması lazım dıye düşünüyorum denizin soylediği gibi bir dene selamlar
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    powerflex motor kulağımı bu hafta taktırdım motor vibrasyonu azaldı ayrıca sehiriçi ayagı debriyaşdan hızlı cekmelerde gelen vuruntu sesi yok oldu denebilir parca eskı motor kulağının üstüne tam oturuyor yanlız soyle bişey var mesala kaymak beton olan ,yerlerin parlak oldugu alısveriş merkezlerinde lastıklerden sürtünme sesi gibi bi ses cıkar araçdan normal kalkışlarda oyle bı ses oluştu sankı sanırım parca alısınca gecer kutunu ıcınde yag gibi bişey cıktı onu surduk takarken parcanın dış yüzylerine oda ses cıkartıyor olabılır tam cözemedim gecmezse acar bakarım tekrar şimdilik ilk izlenimler bu yönde
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum yazılım hayırlı olsun muzaffer abıyı yaklasık 10 yıldır tanırım butun araçlarımıda ona yaptırdım sorunsuz esnaflıgı 10 numara abimizdir onun gibi esnaf pek kalmadı artık benım rc dede denizin araçdaki yazılım var kesıklık sorunu bendede var 3000 devir cıvarı normal gazda yapıyor birde over boost yaptıgım zaman var anlık olarak kesıyor normal gazlamada otobanda falan sorun yok belki yeni bi yazılım getırdı onu attı sana bizdeki 3 kere güncellenmişdi çünkü yok bızdekı yazılımsa bendeki aynı kesıklıkleri sendede yapması lazım dıye düşünüyorum denizin soylediği gibi bir dene selamlar
    vallaha bende kesiklik falan yok yada ben farketmedim.7500dönüyor sorunsuz. ama bence gereksiz bir devir. şu an çok memnunum bir sorun yok.yazdıklarınızı deneyeceğim
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok dostum dene sonuca gore bakarız yıne selamlar

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesiklik varsa mutlaka farkedersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PSA nın diag yazılımı(Peugeot/Citroën Planet Diag) yazılımı komple değişmiş. DiagBox olmuş.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PSA nın diag yazılımı(Peugeot/Citroën Planet Diag) yazılımı komple değişmiş. DiagBox olmuş.
    Hmm. Hem iyi hem kötü. Şimdi cracklerinin çıkmasını beklememiz lazım. Umarım kolay kırılır.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesiklik varsa mutlaka farkedersin
    kaç gündür kullanıyorum hızlanmada sabit hızda bir sorunum yok ve kesici 7500de...

bize avantajı dezavantajı varmı?
    AmcaPolo

mstf
    Misafir
    arkadaşlar servis ile görüşüp garantili yazılım yaptıran veya bu konu hakkında görüşen varmı ? ben sorduğumda olumsuz yanıt aldım. daha detay araştıran varmı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantili yazılım derken servisi yazılım yapmasındanmı bahsedıyorsun benım bıldıgım peugeot da oyle bı uygulama yok tr de

mstf
    Misafir
    evet aynı şeyden bahsediyoruz bende aynı cevabı almıştım
    dedim ki hani o anda araştırılmadan verilmiş bir cevap olabilir diye sizlerle paylaşmak istedim.
    teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seninde geleceğin yer izmir de muzaffer abidir deneme amaclı bı yazılım atar bakarsın sorun olmazsa kullanırsın biz 2 araba yaptırdık %100 verim aldık dıyemem ama alanlar varmıs aynı yazılımla cozmeye calısıyoruz bizim araclar 2009 model belkı ondan kaynaklı bısey bu c.tesi bakıcaz tekrar

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servis garantili yazılım olmaz ama servislerin kendi bünyesinde dışarıdan yazlım desteği alıp karşılacakları problemlerde aracı garantiye sokup hallettiklerini de biliyoruz Antalya da..

Tabii en az piyasanın 2 katı fiyata
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro o her yerde oyle iş servisde bıter servisle aran ıyıse hıc bısey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm. Hem iyi hem kötü. Şimdi cracklerinin çıkmasını beklememiz lazım. Umarım kolay kırılır.
    Sbox'a girmek istersen bir altındakine tıklayınca girdiğim eğitim sitesinde farkettim ben de.. Adobe flash eğitim dosyası hazırlamak istemişler ancak herşeye 'undefined' dediği için çok detay alamadım. Tercümesi de ayrıca rezalet. Basit bir 'geri' butonu bile 'bir önceki bilgi ekranına geri geç' gibi abuk subuk birşey olmuş.
    Görebildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla;

- Servicebox entegrasyonu yapılmış. Dolayısıyla kırılsa bile servicebox için ayrıca hesap gerekecek.
    - Araçları banttan çıktığı andan itibaren takip edebilir bir sistem olmuş. Bu iyi birşey. Hem garantisel arızalar hem de aracın satış anındaki kondüsyonu fabrika orijinli takip edilir olmuş. PDI desteği de mevcut.
    - Arayüz şık olmuş, ve de dokunmatik ekranlı PC'lere uyumlu bir arayüz olmuş.
    - Yerel ERP yazılımlarıyla entegre çalışıyor. Dolayısıyla aracın öyküsüne göre noktasal tespit yapılamayan arızalarla ilgili info flash ları da kullanıp 'şuraya bir bak arıza belki de ordadır' diyebiliyor.
    - Peugeot France ve Germany ile on-line bağlı oluyor. Mailleşme yöntemi tarih oluyor. Sürekli birileri orada online yetkili servisin emrinde oluyor canlı yayınla..
    - Crack'i illaki üretilir. Ancak güncellemeleri yine sıkıntı olabilir. Kaldı ki şu y.dışı asistan ve sbox entegrasyonu nasıl çözülür orası meçhul.

Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç gündür kullanıyorum hızlanmada sabit hızda bir sorunum yok ve kesici 7500de...
    E o zaman şahane.. Güle güle kullan. Eğimsiz düzde son sürat rakamlarını veya potansiyelini bekliyoruz

Alıntı mstf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar servis ile görüşüp garantili yazılım yaptıran veya bu konu hakkında görüşen varmı ? ben sorduğumda olumsuz yanıt aldım. daha detay araştıran varmı.
    Yazılım yapılması aslında aracı üretici garantisi dışında bırakır. Ama bu da direkt müşteri memnuniyetsizliği olarak sonuçlanacağından servisler genelde çözülemeyen sorunlarda/hukuki sürec başlangıçlarına kadar yazılımı farketse bile çaktırmıyor. Orjinalden farklı yazılım olduğu Diag cihazı bağlandığında hemen belli oluyor. ECU Karakterize edilmemiş hatası 3. parti yazılım var demek oluyor. Yazılım atılmadan önce orjinal yazılımın o anki yedeğinin alınması şart. Bunu da her cihaz yapamıyor yapmış gibi gösterse de.. Geri yükleme yapıldığında Peugeot'nun diag ı yine yakalıyor. Bu konuda bnm gördüğüm tek başarılı marka CMD. Yazılım atacak olan kişi/kurumun bu markanın OBDII adaptörünü ve yazılımını kullanması gerekir.

garantili yazılım derken servisi yazılım yapmasındanmı bahsedıyorsun benım bıldıgım peugeot da oyle bı uygulama yok tr de
    Bizdeki garanti hizmeti sadece üretici/distribütör hizmeti olarak sunuluyor. Dolayısıyla garanti verenin kendi işlemleri haricinde yapılan her işlem ki buna yetkili servisler de dahil, aracı garanti dışında bıraktırır.

Alıntı mstf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aynı şeyden bahsediyoruz bende aynı cevabı almıştım
    dedim ki hani o anda araştırılmadan verilmiş bir cevap olabilir diye sizlerle paylaşmak istedim.
    teşekkürler...
    Garantiden kasıt aracın üretici garantisi ise aslında, evet, kaybedilir. Ancak orjinal yazılımın geri yüklenmesi ile bu korunabilir(bu dediğimin garantisi yok yine de ).
    3. parti bir yazılımdan ötürü motorda oluşan donanımsal arıza ve gerekli parça değişimlerinde genelde Peugeot Türkiye sorun çıkarmıyor ama bu çıkarmayacak anlamına gelmez. Bir yerde danışıklı dövüş olabiliyor. Garanti hizmeti konusunda hukuka başvurduğunuz zaman araçta 3. parti yazılım yüklenmiş olması müşterinin elini çok zayıflatır.

Eğer garantiden kastınız yazılımın garantisi ise, karsiyakaliozi kardeşimin dediği gibi tek adres Best Service, Muzaffer Doğrular olmalıdır.
    seninde geleceğin yer izmir de muzaffer abidir deneme amaclı bı yazılım atar bakarsın sorun olmazsa kullanırsın biz 2 araba yaptırdık %100 verim aldık dıyemem ama alanlar varmıs aynı yazılımla cozmeye calısıyoruz bizim araclar 2009 model belkı ondan kaynaklı bısey bu c.tesi bakıcaz tekrar
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servis garantili yazılım olmaz ama servislerin kendi bünyesinde dışarıdan yazlım desteği alıp karşılacakları problemlerde aracı garantiye sokup hallettiklerini de biliyoruz Antalya da..

Tabii en az piyasanın 2 katı fiyata
    Biz fark almıyoruz Gerçi direk yazılım yapmıyoruz, modül kullanıyoruz ağırlıklı olarak dizellerde.. Bunlar %100 izi bulunamaz cihazlar.. Yine Muzaffer Doğrular ile yapıyoruz tabiki. Araç geçmişine de ekleniyor bizim dışımızda başka servise giderse orada görsünler diye. Ürünün kendi 2 yıl garantili, Tr distribütörü zaten Best Service, müşterinin muhattabı da biziz. Şu an alan herkes memnun.

Servis garantili yazılım, hatta Peugeot MS filan hmm
    Şu İstanbul mevzu bi bitse

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz fark almıyoruz Gerçi direk yazılım yapmıyoruz, modül kullanıyoruz ağırlıklı olarak dizellerde.. Bunlar %100 izi bulunamaz cihazlar.. Yine Muzaffer Doğrular ile yapıyoruz tabiki. Araç geçmişine de ekleniyor bizim dışımızda başka servise giderse orada görsünler diye. Ürünün kendi 2 yıl garantili, Tr distribütörü zaten Best Service, müşterinin muhattabı da biziz. Şu an alan herkes memnun.

Servis garantili yazılım, hatta Peugeot MS filan hmm
    Şu İstanbul mevzu bi bitse [/QUOTE]

kardeş sen izmirde hangi servisdesin?
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz dostum,son sürat deneyeceğim senin için. şu an teorik olarak 263,07km-h / 7500dd ama düzde 240ı geçeceğini zannetmiyorum yokuş aşağıda biraz daha gider. ama çok gitmem. 6800devir ve sonrası bizim arabalar için sıkıntı olacağını düşünüyorum 1kerelik denerim ama...
    AmcaPolo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yo yo tabi kesinlikle son sürat denemesinden kastım bu süratlere nasıl çıktığı ile alakalı.. Yani kararlılığını merak ediyorum. yoksa 230 bile yeter bunu anlamak için. Ben 240'ı bile zarar görür düşüncesiyle bayır aşağı bir yolda denedim olabildiğince çabuk çıksın diye çıkar çıkmaz da 220 ye indim.

mturhat, irde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200den sonra yavaş gideceğine eminim
    AmcaPolo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)