User Tag List

Sayfa 213/1195 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.029 ile 4.047 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir bu Peugeot Sport parçaları? Resmi websitesi filan var mı?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedir bu Peugeot Sport parçaları? Resmi websitesi filan var mı?
    http://www.peugeotsport-racingshop.com/

Resmi site budur. Çok uçuk pahalı parçalar olduğu gibi aracın orjinal parçalarına çok yakın fiyatta olan parçalarda var. Misal almak istediğim GrupN salıncaklar felan filan gibi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz dostum muzaffer abi ile tanıştık selamı var sana kulaklarını çınlattık
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada aklınızda olsun Memiş arkadaşımıza 2008-2009 207 RC arıyoruz..Kazasız belasız az km li ve uygun fiyatla (aracı dolduracağımız için-bütçe kalması lazım ) satan olursa bana pm atarsanız sevinirim.
    pm gonderıldı otomobıller kısmında bakabılırsın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.peugeotsport-racingshop.com/

Resmi site budur. Çok uçuk pahalı parçalar olduğu gibi aracın orjinal parçalarına çok yakın fiyatta olan parçalarda var. Misal almak istediğim GrupN salıncaklar felan filan gibi.
    Hmm bu parçalar bayilerle olsun distribütörle olsun,TR'ye gelmiyor. Ama yine de bir soruşturucam, imkanı varsa getirtiriz. Ancak fiyat sitede görünenlerden de pahalı olabilir.

Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz dostum muzaffer abi ile tanıştık selamı var sana kulaklarını çınlattık
    a.s.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarım saat - 45 dk filan, lift şart. Diğer kulaklarda hasar varsa motor kaldıracı da şart ve o zaman iş uzar.

Bu arada alt kulak ta güncellenmiş
    alt kulak dediğin sanzıman mı ben 3 seferdırdegısıyorumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakarken kafam güzeldi herhalde.. Şimdi de güncelleme yokmuş gibi görünüyor :S Yanlış alarm, özür dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakarken kafam güzeldi herhalde.. Şimdi de güncelleme yokmuş gibi görünüyor :S Yanlış alarm, özür dilerim.
    denız bidaha olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar, uzun süredir yazılım için arayıştaydım. ve sonunda stock araca arıza lambası yaktırmayan yazılım buldum. Best servis Muzaffer abi yükledi. şu anlık bir sorun yok, tahminim 4-5 boy iyileşti. kesiciyide ileriye aldık, son hızdada iyileşme oldu. şu an keyifle biniyorum,aractan soğumuştum bazılarınız bilir garanti olaylarından sonra. şu an istediğim gibi oldu. sırda s3 dv var...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrah gözün aydın kimin yazılımıymış?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar, uzun süredir yazılım için arayıştaydım. ve sonunda stock araca arıza lambası yaktırmayan yazılım buldum. Best servis Muzaffer abi yükledi. şu anlık bir sorun yok, tahminim 4-5 boy iyileşti. kesiciyide ileriye aldık, son hızdada iyileşme oldu. şu an keyifle biniyorum,aractan soğumuştum bazılarınız bilir garanti olaylarından sonra. şu an istediğim gibi oldu. sırda s3 dv var...
    emrah stock bir rc ile deneme videosu beklıyoruz

son hızda nasıl bir değişme oldu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada rc lerde koltuk oynaması ile proplemı olanlar serviste garantiye götürüp göstersinler. ben dun gösterdim iş emri actırdım. baska bır rc daha vardı gri. ondada aynı problem vardı koltuklarda. ve hızlanmada kesiklik yapıyormus neyden acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolsun Memiş kardeşimiz elimizden tuttu da göstergeleri takmaya başladık..Dün gece 22.00 civarı egt sensörü,wideband sensörü monte edilmişti.
    Önden kabine kabloları almak çoooook zor oldu tek tek çektik kabloları (kılıflarını sıyırıp) Podu yaptık sol direğe..Bugün sonuçlanacak kısmetse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güya akşama geliodun paspas sabitlemelerini almaya,ama meşgulmüşsün anladığım kadarıyla bro...

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadaşlar abiler yakında çok yakında rc alacam inşallah fakat aklımda sorular var
    size danışmadan edemeyeceğim...
    1. ben mutlaka araca bow-filitre-dawnpipe'dan itibaren eksoz yaptıracağım bunlar kesin ama ne gibi sorunlar ortaya çıkarıyor arıza yakmaması benim için çok öenmli çünkü denizlide arabadan anlayan çok az insan var ve yetkili servis yeni açıldı sıkıntı çekmek istemiyorum
    2. bunlardan sonra chip gerekli olacak tabiki sanırım oda arıza yakıyormuş sanırım
    3. yakıt tüketimini sormaya gerek yok herhalde 3 sene 306nın yakıtı iile başa çıkan buna rahat biner sanırım.
    bana bi tavsiye lütfen yoksa corsa opc alcam
    ve sizce hangisi cam tavanlı beyaz rc'de fena olmaz kafam çok karışık...
    lemansda olabilir
    03 STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güya akşama geliodun paspas sabitlemelerini almaya,ama meşgulmüşsün anladığım kadarıyla bro...
    Bro , Memiş izinde olduğu için o götürdü sanayi ye her zamanki gibi sabah 10 da giren aracın gece 22.00 de işi bitmemişti..

Senin orda eski gelly nin yerinde bir görüşmem vardı oradan çıkınca da acil şirkete dönmem gerekti uğruyacağımı bile unutmuşum valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrah gözün aydın kimin yazılımıymış?
    deniz daha iyi bilir, yurt dışından 4 tane yazılmımın birleşimi ile yapılmış bir yazılım. muzaffer abi çok kıl adamlar için yazıldı dedi(yani ben) arıza lambası yanmadı çok şükür.

Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrah stock bir rc ile deneme videosu beklıyoruz

son hızda nasıl bir değişme oldu ?
    stock rc burda kalmadı dostum varsada arkadaşım değildir. tanımadığım insanlarla denemiyorum, zevk için aldım aracımı hep tadıklarımla denemişimdir.

Sağolsun Memiş kardeşimiz elimizden tuttu da göstergeleri takmaya başladık..Dün gece 22.00 civarı egt sensörü,wideband sensörü monte edilmişti.
    Önden kabine kabloları almak çoooook zor oldu tek tek çektik kabloları (kılıflarını sıyırıp) Podu yaptık sol direğe..Bugün sonuçlanacak kısmetse..
    hayırlı olsun abi

Alıntı Harunde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar abiler yakında çok yakında rc alacam inşallah fakat aklımda sorular var
    1. ben mutlaka araca bow-filitre-dawnpipe'dan itibaren eksoz yaptıracağım bunlar kesin ama ne gibi sorunlar ortaya çıkarıyor arıza yakmaması benim için çok öenmli çünkü denizlide arabadan anlayan çok az insan var ve yetkili servis yeni açıldı sıkıntı çekmek istemiyorum
    2. bunlardan sonra chip gerekli olacak tabiki sanırım oda arıza yakıyormuş sanırım
    3. yakıt tüketimini sormaya gerek yok herhalde 3 sene 306nın yakıtı iile başa çıkan buna rahat biner sanırım.
    lemansda olabilir
    çip için yazdıklarımı okuyabilirsin. opc sahibindende yok. bulman zor olacaktır. opc ile oynamak bence daha kolay
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Harunde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lemansda olabilir
    selamlar, İnşAllah hayırlısı olur..

1-Arıza yakmama ihtimali SIFIR (Maalesef) Ama cat iptali olur ise bu dediğim.Performansa veya araca zararı yok söndürmek için 25 usd lik bir ebayden alınacak obd-2 aleti ve bir laptop yeterli.
    2-chip ile arıza yakmayan bir arkadaşımız mevcut-emrah bence bekleyip tecrübelerini dinlemek lazım.
    3-10000 km ortalamam 9,2 şu an için ( ben kullandığım zamanlar kendimi tutamıyorum hanım da sabah ve akşam sıkışık trafikte günlük 20 km yapıyor dur-kalk ve ışığın bol olduğu bir güzergahta- aracım 215 hp
    4-opc içten ve dıştan çok şık bir araç ama TR de sanırım bir elin parmaklarını geçmez.Ve alıp da ben şunu yaptım bunu yaptım diyen de olmadı (bana göre kapalı bir kutu)
    Ama RC de limitlerin ne olduğunu kaç paraya kaç hp alınacağı oluşabilecek sorunalr vs. ezbere biliyoruz..

Bence arac modlanıcaksa eksiksiz malzeme kullanılmalı (cat-off,egzost,cai,DV uptade,Intercooler uptade (intercooler sız mümkün değil üst performans söyliyeyim)

Aklına takılan bir şey olursa söylersin..

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip için yazdıklarımı okuyabilirsin. opc sahibindende yok. bulman zor olacaktır. opc ile oynamak bence daha kolay
    chip yazan eski best serviz muzaffer abimi ? onun çıkardığı işler iyi diye biliyorum inşallah sorun çıkmaz uzun vadede...
    1 tane kırmızı var sahibindende antalyadaki opc bakalım hayırlısı

selamlar, İnşAllah hayırlısı olur..

1-Arıza yakmama ihtimali SIFIR (Maalesef) Ama cat iptali olur ise bu dediğim.Performansa veya araca zararı yok söndürmek için 25 usd lik bir ebayden alınacak obd-2 aleti ve bir laptop yeterli.
    2-chip ile arıza yakmayan bir arkadaşımız mevcut-emrah bence bekleyip tecrübelerini dinlemek lazım.
    3-10000 km ortalamam 9,2 şu an için ( ben kullandığım zamanlar kendimi tutamıyorum hanım da sabah ve akşam sıkışık trafikte günlük 20 km yapıyor dur-kalk ve ışığın bol olduğu bir güzergahta- aracım 215 hp
    4-opc içten ve dıştan çok şık bir araç ama TR de sanırım bir elin parmaklarını geçmez.Ve alıp da ben şunu yaptım bunu yaptım diyen de olmadı (bana göre kapalı bir kutu)
    Ama RC de limitlerin ne olduğunu kaç paraya kaç hp alınacağı oluşabilecek sorunalr vs. ezbere biliyoruz..

Bence arac modlanıcaksa eksiksiz malzeme kullanılmalı (cat-off,egzost,cai,DV uptade,Intercooler uptade (intercooler sız mümkün değil üst performans söyliyeyim)

Aklına takılan bir şey olursa söylersin..
    evet siz baya uğraştınız ve güzel sonuçlar aldınız hepsini yapmak daha mantıklı...

opc konusuna gelince çok yakın bi arkadaşımda var denizlide hata benim 306nın eski sahibi
    sadece blow of yapınca safe moda geçti denizlide bilen olmadığı için uğraşmadık...
    diblas filitre kiti aldık ve komple eksoz yaptık izmirde uslu eksozda kat iptalinede yanıltıcı sönsör koyduk sorun yok şu anda ve çook zevkli oldu güzelde yürüyor...o yüzden sizi düşününce 207 ama opc göz önünde olunca kafa karışıyor
    birde kırmızı cupra denizlideki bi öğrenci alınca sizin arabanın gidişini görmüş oldum.
    sizin kat iptalinde sensör kullanmadınız mı ?
    arızayı silince ne zaman bi daha çıkıyor ve zararlı değil mi acaba ?
    03 STİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)