Turboyu neden bu kadar büyütelim ki?
Printable View
Turboyu neden bu kadar büyütelim ki?
egeturbo hybrid yapmış 207RC ve Mini Cooper S e konusu var aşırı beslemede siz ne dersiniz?
50 hp demiş değermi sonucda dyno cıktısı olsa fıkır olurdu kafamızda
bro sakat iş derim ben(ki neye göre yapıldığı bile belli değil);oldu da turbo yalan oldu;ne olacak sonu...hadi turboyu geçtim;motor yalan oldu diyelim...alınacak risk değil derim... zaten nazlı bir motora sahibiz;ondan sonra arabadan soğutur valla adamı...
Valla yaptıran arkadaş İstanbula gidip dynoya çıkacak demişler..Şİmdi bu turbo kurcalatma işinde sanırım kimse garanti vermez zaten..
Konusunu güncel tutup o arkadaşa ulaşıp sormak lazım..Yurt dışında çok örnekleri var bunun hybrid turbonun...
Hp nin tabii sadece turbo ile alakası yok yazılım da önemli..Ama krank da 225 hp de az değil...
Bana yine istanbul yolları gözüktü..Stock a çeviriyorum arabayı... Emiş Egzantriğe kadar güncellenen parçaları değiştiricem belki zincir de dahil.. egzantriği Muzaffer kesin değiştir dedi ama cesaret edemiyorum henüz. Tekrar sorayım.
0801.FL emiş egzantriği taktıran var mı?
Niye dönüyorsun ki stock a...?
...............
Peugeot'dan çok şey bilen adamın söylediğine göre güncellenen ECU'nun egzantriği imiş.. Evet, bu arada ECU'lar da değişti..
Öte yandan Muzaffer Abi'de Mersin'deki güç kesikliklerini egzantrikle halledildiğine şahit olmuş ki o araba hangi arabaysa oldukça da yüklüymüş.
207 s16 :) ön tampon iş yapmaz ama arka tampondaki difüzör fena durmamış.
2010 Peugeot 207 S16 Special Edition - New Car and Used Car Pictures on Lincah.Com
Şimdi bu güncellenen parçalar garantiden değiştirilebiliyor mu?
bro garantın bıtmedısye o paracalardan kaynaklı arıza olduğu onaylanırsa değişiyo yoksa yalan ben gergiyi değiştirecektim 300 tl işçilik cıkardılar deniz garantiye sokmak için uğrasıyo benım garantı gecen ay bıttı
Genel olarak hayır. Özay'ın dediği gibi sıkıntın olması lazım. Dahası Fransa'nın bu sıkıntıyı önceden öngörmüş ve bir tamirat süreci(info flash) oluşturmuş olması lazım. Info flash yoksa duruma göre değişebiliyor. Örneğin stock yazılımda ve stock donanımda sürekli tekrar eden P kodlarına sebep olan parçalar kolaylıkla güncellenmişlerse güncelleriyle güncellenmemişse aynılarıyla değişebiliyor.
Ancak her güncelleme parçanın tasarım güncellemesi anlamına gelmiyor. Sadece üreticisi veya üretim yeri(ülke bazında) değişmiş olabilir.
Ben bnm parçalarımı gergi hariç cepten değiştiriyorum. Siparişi yeni geçtim emme egzantrik ve yan parçaları hariç. Isı kalkanlarını da sipariş ettim tiplerine göre belki onları da değiştirecez.
İlk cevap geldi. %100'ünü karşılayamayacaklarını belirttiler Ama ciddi bir indirim söz konusu olacak.. Yani sanırım... Telefonla olmuyor mail şart.. ama bir maile de cevap 2-3 günde geliyor.. Şahane çalışma şartları var bayılıyorum :D