Değişken sübap zamanlaması
Printable View
Değişken sübap zamanlaması
Konusu bu değilki. O senin bana PM ile sorduğun mühendislerden. Makine orjinli değil yani.. Bakma değme makine mühendisini cebinden çıkarttığına. Bildiği herşeyi benden öğrendiği için öyle.. :p (görünce selam söylersen sevinirim. Bayramda gelip elimi öpecekti ama libido ağır bastı.. :p )
Benim 10 küsur senelik arkadaşım/dostumdur. Severim keratayı.. :)
hahah iletirim :)
Arkadaşlar dün topkapıda pps yazılımına bağlattım aracımı ve çıkan arıza çok zengin karışımdı ve arka sonda ( yanlış yazmadıysam) zengin yazıyordu..Buna karşılık Katalitik müşürü temizlendi aracın gidişi düzeldi...
Aracı turbocuya da gösterdim hava kaçırma sesiyle ilgili önemli birşey olmadığını bir hortumdan dolayı vida eksikliğinden vb. olabileceğini söyledi arabayı 1 gün bırakacam onlar kontrol edilecek..
Yalnız alt devirdeyken gaza dokunmayla araç bi afallıyor yani silkeleniyor gibi oluyor.
Gaz kelebeği sanki gazı ayarlayamıyor gibi geliyor bana sizin yorumlarınız nedir?
Rölantideki sallanma ve motorun sallanmasıyla ilgili sente atlamasından şüphelenildi o da kontrol edilecek..
Arkadaşlar dün topkapıda pps yazılımına bağlattım aracımı ve çıkan arıza çok zengin karışımdı ve arka sonda ( yanlış yazmadıysam) zengin yazıyordu..Buna karşılık Katalitik müşürü temizlendi aracın gidişi düzeldi...
Aracı turbocuya da gösterdim hava kaçırma sesiyle ilgili önemli birşey olmadığını bir hortumdan dolayı vida eksikliğinden vb. olabileceğini söyledi arabayı 1 gün bırakacam onlar kontrol edilecek..
Yalnız alt devirdeyken (1000 ve 1500 devir gaza dokunmayla araç bi afallıyor yani silkeleniyor gibi oluyor.
Gaz kelebeği sanki gazı ayarlayamıyor gibi geliyor bana sizin yorumlarınız nedir?
@Naman hocam değişken sübap zamanlamasıyla ilgili bir problem olabilir mi?
Rölantideki sallanma ve motorun sallanmasıyla ilgili sente atlamasından şüphelenildi o da kontrol edilecek..
vvt ile ilgili sorun tamamen motorun toplanırken yanlış montajından kaynaklanıyor. Motora özel kronik bir arıza değil.
ohh be dünya varmış taş devri lastiklerimi sattım hankook v12 k110a geçtim. çarşamba gelecek. orj ölçü. geçici süreliğine 17 jant lastik taktım. hata/uyarı vermedi :D:D
hatta şunu diyim üstünde geçici olarak takmış olduğum 215/45 var sürtme yapmadı. markasıda syron mudur nedir. o bile pamuk gibi. araç içi tıkırtı testinde %50 başarı sağladım :D
bu nasıl bı sey bıraz acıklarsan sewınırım bıg turbo stage 4 yazıyo acma ımkanının warmı merak ettım bole guzel yuklenebılıyomu araclarımız 207 gt sahıbıyım ama pek fazla bı sey hatta tamamen stok aracım stock otesı bı seyler yapmak ıstıyorum ama su arıza ısıgı yok mu yanıcak yanıcak elletme dıye olduruyolar benı bıraz bılgı werırısen 207 cahılıyım bıraz
Bayramda Atinadaydım.. gece uzun sahil yolu kısmında yol alırken bi grup e-tuner geçti... 4 tane falan Corsa OPC 6 tane 207 yardıra yardıra motorlarla beraber gazlıolardı :) kulaklarınızı çınlattım valla :)