Hadi bakalım hayırlısı :icon_tup::icon_tup:
Printable View
dogrudur tarık 5 defa acılmıs olabılır belkı yuz cefıt fıltre modelı uygulanabılır bu araca sureklı bakıyorum konuya mesela orjınal turbonun ordan cıkardıgımız parcayı da kesıp kullanabılırsın ama orjınalının ne kadar oldugunu bıılmedıgımız ıcın kemseye kıyamadık o parcayı elımde olan sılıkonlarda buyuk geldı bı ara canım baya bı sıkıldı :D:D:D:D oraya uyan sılıkon yoktu ama elımde buyuk bı turbom wardı onu takmayı dusundum :D
bro topkapıda boru filan satan yer var. fiatın tam karsısında acar ismi. sanayiye girer gibi gir solda göreceksın. 45 mm turbonun orası. :) bu arada orjinali boşuna bozma olmaz ondan bicacık :D
elımde d 16 turbo kıtım war elımde malzeme warken ugrasıyım dedım cıkardık bı gazla fıltreyi cok ufak olunca delık bıraz ugrastık malesef elımızde sılıkonlardan bı sey yaptık sesı duaybılmek ıcın ama bu hafta yıne tampon far sokulcek oyle gozukuyo
Ben far veya tampon sokmeden yaptim filtre kitini, sadece yukaridan girmedigi icin krikoya kaldirip alttan uzatiyordum takip cikartacagim zaman..
http://i39.tinypic.com/99f812.jpg
http://i56.tinypic.com/n2dh7q.jpg
http://i54.tinypic.com/2cwk56t.jpg
kanka senınkı cok acıkta kalmıs yaaa ben bole bı sey yapıcam ama ben komple dawlumbazın ıcıne soktum kornaların yanında duruyo benım fıltre bak mesela bu gun cıkartmadım arabayı senın o arada kullandıgın kırmızı sılıkondan arıyorum su an boru kıwırmlarını komple forge takı gıbı yapıp dawlumbazın ıcıne kadar sokmayı ıstıyoruz tek parca
o zaman cok ıyıymıs kanka benım kor bı yıkamacım war o gıder abı arabanın altınıda yıkadım super oldu wallah bıllah der sonra bahtsız bedewıyı uzayda bıle kutup ayısı bulur :D
naman standart yazılımla kullanırken bu tür bujı sorunları yasanmıyordu ne zaman yazılımı değiştirdik bujıler cortlamaya basladı standart yazılım kullanıp bujı sıkıntısı yasayan varmı bılmıyorum mesala ınanc standart kullanıyor bujı ıle ılgılı sıkıntısı yok sanırım muzoya bunu bı soyleyelım elemanlara bı sorsun bujıler cortluyo nedır bu dıye 2. silindir hatası bendede 1-2 kere verdi bujıde sıkıntı yokdu o zaman senin belki erişme imkanın vardır tr genelinde servis raporlarında buji sıkıntısı varmı acaba veya bobındemi sıkıntı var
Shell97 den sonra yine hafiften kesmeye başladı.. Zaten rölantiden ilk kavramada direk belli ediyor.. Uzun uzadıya basmaya gerek yok aslında..
karsiyakaliozi, yurtdışı forumlarında da bu sıkıntı sürekli oluyor görünüyor bize özgü bir durum olduğunu zannetmiyorum. İnanç geçen hafta burdaydı dediğin gibi böyle birşeyden hiç bahsetmedi.
Bobinler gözle bakıldığında cillop gibi duruyor ama iç düzenek bilinmez tabi.
Maalesef öyle bir ekran yok. Bir arabanın Türkiye'deki geçmişi için şasisini bilmem gerekiyor.
PO97 ile hiç sorun yoktu.. Shell97 de hafiften yine başladı. Sıra tersi olsaydı belki PO97'de de yapacaktı.
Muzaffer Abi'yle konuştum. Yanında BMW ustası Mehmet Usta da vardı.
Yakıttan farkedebilir detonasyondan ötürü dedi. Ama bu bujileri kullanmayın kardeşim dedi.. Alta'nın tavsiye ettiği BRISK'i sordum tek geçerim dedi. Bir de SplitFire'ı tavsiye etti.
alalım deniz cozecekse ısımızı yanlız bujıyı kırmayalım derken pistonlara zarar vermeyelim
Daha RCZ'in bujileri sipariş edilemedi..
Aynının iridium u zannediyorum. Bi görseli teknik bilgisi vs yok
onlar ıse yara belki 200 hp olanınkı kurtarır belkı
Getirtebilseler de baksak şöyle bi :)