sıkıntı bujiyse kesin çözüm söylediğiniz koddaki bujimidir bujilerimi takalı daha 300km filan olmuştu yaf:soru:
Printable View
15-16 tl tanesi. Yazılım silindirlerdeki ısıyı arttırıyor sonuçta mukavemeti daha yüksk buji lazım. Ama sorununa çözüm olmayabilir söyleyeyim.
ben alıyim o bujileri bunlarda yedekte kalsın dediğin gbi zten skıntı buyüzden olmasa bile lazım bana tşk ediyorm
Ahh eşek kafam ahh lam arabayı geçen hafta yıllık bakıma soktuk sokmadan öncede benim araba arada 3-4 de 5.000 den sonra elektrik kesintisine benzer kesiklik yapıyordu.
Bu gece 34 plaka bir gri rocco ile denk geldik gene aynı kesiklik 4 de 5000 civarı bitiyor araba 5 e atıyorum yürümüyor..
h.içi değiştireyim bir de öyle deniyeyim..
Sevgili Deniz ben daha önce JCW bujisini de kırdığımda aynısı olmuştu peki diyelim ki değiştirdik
bujileri yine tekrarlarsa nereye bakmak lazım bobinlere mi? sensorlere mi?
Bendeki bu kesiklik genelde arıza ışığı yakmadan önce bir yapıyor sonrada arıza yakıyor zaten..
bugün komle eksozlu filtreli shortshift bi vti ile rollinge çktık 2 de kalktık direk bi boy öne atladım ama 3 e attığımda 5500 devirde kesiklik yaptı yine arıza lambasıda yakmıyor anlamadım gtti:/
yarın bujileri değiştiriyorum salı günüde tekrar denemeye çıkıcaz sonuçlar videosuyla berber burda:)
kesiklik bendede var benim bujiler daha orjinal. ama kesiklikten sonra lamba yakma yada performansta düşme yok ama...
kullanıp memnun kalan varmı peki bu iridyumları??
[QUOTE=Naman;2325184]207KITCAR, bu arabayı almayın abi. İlk defa bir arabayı bulmakta bu kadar zorlandım :)[/QU
:):) naman durum ne abı,kesin almama dıyosun ?
Abi yetkili servis kayıtlarına göre;
Önden hasarlı
Motoru değişmiş. Garantiden
ABS beyni filan değişmiş yine garantiden
Motoru değiştiği için arabayı bulmakta zorlandım. ***** Motor No. filan da değişiyor :)
Devam edeyim mi? :)
Bu arada üst devirde kesiklik yaşayan, vites büyütünce gaz yememe problemi yaşayan herkese;
Nerelerdeydiniz bea?? Hoş Geldinizzz :D:D:D:D
Şimdi vakit yok pek yazamıyorum ama detaylandıralım abi şu sorunları..
Başkan hoşbulduk da:D:D:D:D 2 seneye yakın sorunsuz kullandığım aracım son 2 ay civarı bu problemi yapmaya başladı.Yani ne değişti yazılım aynı uptadeler aynı,
1-2-3-4 vs hepsinde anca tapagazda hissedilir düşüklük var.ilave olarak 4 de beşbinde patırdama diye tabir edeceğimiz gaz yememe vs:beuj::beuj::beuj:
yaww nıye yapıyormuş bu kesikliği merak ettım şimdi...
Abi evet sorun yoktu sende hiç. Şimdi birden bu çıktı ve direk benim yaşadıklarımı tarif ediyorsun.
Hiç mi birşey yapılmadı araca? Birşey takmayıp sadece bakmak için birşeyler sökülüp takılmadı mı mesela?
Iridium u kırdıktan sonra normal platinum bujiye döndün diye hatırlıyorum. Bununla aynı zamana denk geliyor olabilir mi?
Eğer zamana bağlı olduysa enjektör contaları zayıflamış olabilir.