Araya Remap de sıkıştı hepsini bi seferde çıkardık..
ben düğün telaşı pek ilgilenemedim, yarın ödemenin eksiği için geldiğinde konuşur burada paylaşırım.. belki bide dyno yaparız..
Printable View
Beyler,
Polen zamanı geliyor hatırlatayım dedim:
RC'lerin ve Le Mans'ların Polen Filtreleri diğer 207lerden(GT Dahil) farklıdır. Normal filtrenin yaklaşık 2-3 misli fiyata sahip olan carbon filtre kullanılır RC/Lemans'larda. Bakımlara gittiğinizde buna dikkat edin. Bir çok servis bu detayı atlarlar ve boyutları aynı olduğu için std. polen filtresi takarlar.
Servislerde bu ayrıntıya dikkat edin derim.
filtrelerin rengi biraz daha koyu oluyor sanırım ordan da ayırt edılebılır
207 gt e açık hava filitresi taktım fakat araçta blow of var gbi bi ses gelio filitre borusunun yalıtımı falan ek yerleri falan düzgün bi şekilde yapıldı hava kaçağı falan yok bu ses normal mi acaba
Aracın orjinal hava emişi yani filtrenin ucunu orjinal hava emen yere taksam (panjurun oraya) sizce nasıl olur, daha iyi soğuk hava çeker mi?
Arkadaşlar bendeki Borla 57 mm susturucuyu bizden birisi alırsa omp ön kule gergisini (sıfır kullanılmamış) hediye edeceğim yanında
350 + 200 = 550 TL değil sadece 350 TL olacak...
İlanı burada var..
http://www.techturkey.com/forum/modi...-devil-uc.html
arabayı satmadan hemen önce aldığım ve hiç takmadığım, çançinçon marka bir navigasyon ıbızıtı var bende. ilgilenen olur mu acaba?
çançinçon