birgun pişman olacan :) pangaaltında bayılıyordun kel alalım birtane bana ne olur dıye unuttun o gunleri :)
Printable View
[QUOTE=orhan_guney;7500366]stage2 bile rahat rahat gecemiyorsun gelmişsin stage 15 den bahsediyorsun altında gırtlak dolu typer var neyin kafasındasınız kanka ?
Evet kanka stage 2 tutundu biraz sanzıman bozuk baskı bitik arabayı yeni almışken :)
Simdi stage 3-5-15 farketmez gelsin görelim hadı burayada atar :)
Erken uyandık tercihi japondan yana kullandık, şimdi kendisi ile mutluyuz ciddi düşünüyoruz :D
Deniz dostum iş yoğunluğundan giremiyor sanırım kendisi ksk de oturuyor sabah işe gidip aksam mesai saati bitişi eve döndüğünden ve pek piyasayı sevmediğinden pek aracı izmir de bilinmez deniz eski peugeot yetkili servis ve bayi irde otonun sahibiydi oldukça bilgili ve özenli araç kullanan arkadaşımızdır sanırım aracı satılması için halil öztürk servise bıraktı aracı orda görebilirsin mersinli shell istasyonu karşısında selamlar.
öncel abi
bu ay içinde istanbulda olacağım dyno için hem gezmek istiyorum hemde arabamı görmek istiyorum 1 haftadır sanayide ugraşıyoruz daha iyi olsun diye birazda makyaj önemli ....gerek kalmayacak biz istanbulda olacagız isterlerse herkesle denerim
bu arada merhaba arkadaşlar ismim serdar 5 yıl önce 207 gt aracım vardı çok ciddi paralar döküp yürütemedim ve artık bıkmıştım 207 duymak bile istemiyordum ama çok yol kat edilmiş ve bence şuan gayet başarılı ve bende coğu şeyde tecrübe edindim ve mehmet in aracı fug 207 rc hoşuma çok gitti aldım...ilerleyen zamanlarda foto koyarım
La oran hepsi senin suçun :)
R yok arkadaşlar herkesle denemeye açığım ama sadece anadolu yakası
Serdar tekrardan hayırlı olsun, araç size geçtiği için artık bol bol denersiniz DBS ile ve diğer tsilar la :D:D:D:D:D:D Biz deneyemedik bir türlü çünkü..:D:D:D
Bir de istanbul a gitmeden bir DBN alırsan seviniriz, o aracın 100-200 unu herkez merak ediyor çünkü :icon_tup::icon_tup:
Allah nazardan korusun :icon_tup::icon_tup:
Erkay tamam bu cumartesi gecesi kankamla geliyoruz dediğin yerde deneme yapacagız 2 ye 2 videolu :) :icon_tup:
[QUOTE=ErK_aY;7500590]
Abi bn sizi anlamıyorum onbegenmedıgın yollarda gtr supra evolar subarular koşuya cıkıyor. Sen typrla yuruyeceksın kem küm ediyosun. Maslak tarafında buluşur basarz.
Alıntı yapımında sıkıntımı var, yazılanları okuyalım derken miyop olduk :D
kim kime ne demiş belli değil :D
İstanbulda Erkay kadar RC ile istikrarlı deneme yapan adam ben görmedim,
Rc lerin istanbuldaki gururu resmen :)
Özlemişim gonzimi :D
Araç Bornova'da satılıkta, ben Karşıyaka'danım. Üzerinde standart görüntünün haricinde ek yok(kısa anten hariç:)) dikkatini çekmemiştir :). İzmir'in 2. RC'sidir. İlki karsiyakaliozi'ninki idi.
Tr'ye ye resmi kanalla 50 araç geldi. Hepsi beyaz hepsi THP175. Başkaları siyah 150'lik filan da soktu grey'den. Bu 50 aracın 3 tanesi sıfır km olarak satılmadı.
Sadece ben İzmir'e 3 tane sattım 1 tane de İstanbul'a sattıydım. Ama fiyatı 48bin TL iken kampanya+ÖTV indirimiyle 32bin TL'ye inince çok kısa sürede manyak gibi sahip değiştirdi Le Mans'lar.
http://i.hizliresim.com/9X7v9Z.jpg
http://i.hizliresim.com/qqD9mZ.jpg
Vizeden gecti hayirlisi ile
6-6-2016 a kadar kafa rahat
Xenonlari sokup parklari normale cevirdik yetti
Coiller icinde turkay'a tesekkurler yarin takacgiz nasipse
Deniz seni ozledik dostummmm..Allah gonlune gore versin bu konuya en cok katki yapan sensin bugune kadar..
Ellerine saglik tekrardan...
deniz abi efsanemsin... emeklerının karsılıgını nasıl öderiz bilmiyorum. çok emeklerın var şu konuyu bastan okuyanların ustunde. hakkın ödenmez valla. çok sasırdım yazını gorunce allah allah dedim lan 300. sayfalardamıyım dedim aşşagı indim baktım güncel zaman :D çok merak ediyoruz seni abi 1000. sayfa hatrına çogu kişi fotografını paylasmıstı sende şuraya bir fotografını koyarsan cok seviniriz ya valla. evlilik , iş degişikligi vs vs bagzı şeyler üst üste geldi tabi dogal olarak baya bir ara verdin.. herşey gönlünce olur insallah abi seni özgür abiyi THP yi çok seviyoruz hiç unutmicaz..