DOĞRUYSA KAÇIRMAYIN BEYLER. fiyat oldukça iyi.. 12 binde üstünde OZ larda varmış...
Connecting site...
Printable View
DOĞRUYSA KAÇIRMAYIN BEYLER. fiyat oldukça iyi.. 12 binde üstünde OZ larda varmış...
Connecting site...
aynı speclerde gt ve rc ne oluyor dp yazılım egzos vs vs ? gt cok geride kalıyomu aynımı yürüyolar
gt aynı speclerde rc ile aynı yürümez,geride mi kalır,bence baya kalır:)
Neler olmuş burda böyle.
Arac Alana satana hayırlı olsun arkadaslar. Bu ortamda bugune kadar tatlı gerginlikler dısında bir tartısma yaşanmadı yaşanmasında. Gerekirse pmleşerek hallederseniz seviniriz 207 ailesi olarak.
İyi forumlar :)
ne rc ler varmıs maşallah maşallah :)
Kaçırma derim özgürün aracını böyle fırsat gelmez bırdaha
Ruhsatta 5 koltuk yazmasına 76 mm hks egsozumuza rağmen muaniyeden geçtik..
http://i61.tinypic.com/29mriqe.jpg
:hahaha: :icon_wack :D
http://i.hizliresim.com/djJQMn.jpg
bence yanlış yazılmıştır 230bin olamaz herhalde
arabayı aldıktan sonra boya korumasıydı tampon plastik boyasıydı filan filitre borusunuda 70 liğe cevirmek istedim ve yaptık komple 70 lik krom boru kullanıp sona hks 76 lık taktık inşallah daha iyi verim alırız cat out un sesini sevmiyorumo yüzden iptal ettik işlevi güzel ama bizim araçlarda bence filitre hiç hava almıyor diye düşündüm ve tampona bazı işlemler yaptım.
http://i57.tinypic.com/2vvsy7m.jpg
http://i58.tinypic.com/20h12eb.jpg
http://i58.tinypic.com/2s00ac8.jpg
bir umut belki kanatlanır
http://i58.tinypic.com/faqy9x.jpg
Kesilen yere koyduğunuz parça hazır bir parcami yoksa yapmamı
Güzel olacak gibi görünüyor
mukemmel olmus be :) maşallah
Tampona uygulanan ızgaranın arkasına su geçirmemesi için ve tozdan korumak için extra bişeler yapılabilir...hava filtresinin ömrünüde uzatır..
fakat ne hikmetse orjinal sistemin haricindeki tüm hava filtresi uygulamalarında dört dörtlük bi sonuç alınamıyor.ben yakın zamanda orjinal filtreye dönücem.atmosferikte neyse ama turbolu aracta demekki filtre pek bi artı sağlamıyor malesef.
kanka evet açık fitreler motor içinde bırak performansı orj filtrelere göre performans düşüklügü yaratıyorlar turbo atmo farketmiyor. açık performans filtresi uygulanacaksa ilk düşünülmesi gereken soguk havayı nerden alabilmek. kaput altındaki açık fitre orj fitreye göre - lere düşürür performansı.
serdarın sistemi çok iyi olmus..
Sertaç ne yaptinda verim alamadin? Turbo arabada da filtre gayet arti sağlıyor soğuk hava aldığı sürece
özgür asıl ben sana sorayım.değerleri elm ile izliyoruz.sen ne + aldın şuanki açık hava filtresinden ?..yazılım yapanlarında dediği gibi kaput dışı olmadığı sürece açık hava filtresi -2 yada 3 hp.yani kayıp.
gerci şuanki specte orjinal fitreyi takıp henüz denemedim yada ölçmedim sıcaklıkları..birde emme basıncı var tabiki ..yakın zamanda orjinal filtre ile İTA bi ölçeyim.sıcaklıkta ne gibi fark olacak.
Filtre öncesi sonrası değerlere bakmadım ama suruste etkisi farkediliyor arti olarak. Turbo agzinda tampondaki aradan yeterli havayı alıyor. Gazladiktan sonra kontrol ettiğimde motor yanarken filtre buz gibi
Motor sicagindan uzak olarak Tampon tarafında tabiki DAha iyi olacaktır
aslında bizim taktğımız şekildeyken filtre ve motor arasındaki boşluğa bi ısı kalkanı yapsak yanmaz malzemeden nasıl olur acaba ? filtreye gelen sıcak havayı baya keser sanırım.
ama ondan önce orjinal filtre kitiyle ne cekiyoruz motora ne veriyoruz bi görmek lazım.ita olsun çekilen hava akımı olsun..
sürüşteki etkiyide ben biraz filtrenin sesine birazda psikoloji bağlıyorum.ama elde veri olmadan konuşmak boş olur kardeşim.
http://i60.tinypic.com/c5bgg.jpg
arkadaşlar arabayı aldığım kişi böyle bir ısı kalkanı yaptırmış ne kadar sağlıklıdır sizce?
bakmadım dikkat edip dışarıda okuduğum için pek bakımda yapamadım motora pis baya :) gidince artık bakacağım peki açıksa nasıl bir önlem almam gerekir?
Görmeden bişi diyemem foto paylaşırsın ona göre çözum uretilir :)