207 GT/RC torsiyon muydu ki?
Printable View
207 GT/RC torsiyon muydu ki?
doğru söylüyosun abide,belim koptu,bacaklarım ve kollarım ağrıdı 2 gün valla...ama değdi işte ilk denemem makineyle :) bidahakine senide kitliycem haberin yok :D
usta Antalya'da amma küçükk :D
5 lik eibach var
ben coil alıyorum belki satabilirim konuşuruz
naman yine 10 numara yazı olmus kutlarım kardeşim su işi tr de bayi caplı araştıran 1-2 insandan birisindir herhalde sektörden cıkman büyük kayıp bence ,fransa peugeot sıtsınde dun baktıgımda 208 gti üzerinde calısılıyor gibi algıladım bugun yarın cıkar donanım ıyı olmus bence ama xenon olmalıydı cd kaldırılması ıyı fıkır benım gibi kullanmayan çok insan vardır sanırım bluetooh ve diğer teknolojık oyuncaklar ulasabılır fıyat olmalı gps mutlaka olmalı en azından ust donanımlarda fıyat ayarlanması ıyı olmalı 55-60 aralığı makul fıyat olur bence ds3 racing gibi fantazi yapmazlarsa iyi olur :)
Yahu içi ne kadar güzel süperse dışı o kadarda çirkin ve itici. Yok böyle birşey. Halbuki ne güzel. Hem kilosu hafif. Hem güçlü 200 hp. Hemde 6 ileri. Tam arabamı bana unutturabilecek özelliklerde ama o dış tasarım çok kötü. :)
Bence motordu sorun :)
gençlik slmmmmm....
ya postlarda aradım ama tam emin olamadım yinede kucuk bir sorum olucak...
gelecek hafta intercooler projesine el atmaya karar verdim bi takalım artık yatıp duruyo ewde, yoksa buzdolabının arkasına takıcam :D
artık isin icine yazılım mazılımda yüklü girince buji sart olucak gibi?
thp 200 bujileri GT lere uyuyormu ve kodu nedir yada ne tavsiye edersiniz arkadaslar?
yardımlarınız icin simdiden tesekkurler herkeze
Citroen İstinye Bayraktar Otomotive sipariş vermek istemistim bi ara. 34.500 Euro fiyatı ve bu parayı sipariş basında pesin verip 3 ay bekliyosun. Araç Mini John Cooper Works' e muadil üretilmiş zaten. Ama Tr deki Jcw satış adedi ile Ds3R satışı adedinin alakası yok:soru:
Yaklasık 75 000 tl yi gözden çıkarsanız hangisini tercih edersiniz?
JCW ile aynı değildi yalnız motor. DS3'te sadece turbo büyük JCW piston kol tertibatı da farklı + daha güçlü, intercooler filan daha büyük turbo zaten büyük vb.
Yazılımı çok fazla güncellendi bunun. ki ben işi bırakalı 9 ay oldu. Bir ara bujilerinin peşine düştüm ancak sonra adam gibi bir NGK'cı bulamayınca bıraktım ben de.
JCW'de kullanılan motor için "EP6DTS HP"(bazı yerlerde EP6DTHP kullanılıyor ama bu yanlış)
DS3 ise RC gibi EP6DTS motor.. Ama setup kodu 5FY değil 5FD idi yanlış hatırlamıyorsam.
silindir, kapak vb. içlerinde veya Japon ağzıyla internallerde değişiklik olmadığı sürece motor kodu aynı kalıyor ama setup kodu değişiyor.
Bir de bu 5 adet satıldı mı onu hiç bilmiyorum. 5 adet getirip bir daha getirmeyeceklerini distribütörün direk kendi söylemişti. o 75bin TL dialogu nasıl oldu bilemedim, benim kaynağım pek sıkacak cinsten bir insan değildir halbuki.
Benim tercih edeceğim bir araç değildi, içerideki piano turuncu kaplamalardan ötürü.
Pazarlama ve Sınıflandırma Peugeot ve Citroën'in kronik kabızlığıdır zaten. Beceremedikleri için Fransa ve Almanya haricinde başarı elde edemezler. Türkiye'de %5'e peak atıp %3 ortalamalarda dolanırlar. Peugeot TR tamamen Fransa'nın kuklası modunda çalıştığından zaten ülke pazarını anlayabilmeleri mümkün değil. Bu konuda Citroen Türkiye hep daha başarılıdır, daha serbesttirler zamanında ve mantıklı hareketlerle Fransa'nın yanlış politikalarını daha iyi kıvırabiliyorlar.
Bu yüzden, bana göre, ürünler hakettiği satış rakamlarını yakalayamıyorlar. Yoksa şu anki ürünler gerçekten oldukça iyi kalitedeler.
Mesela şu an 208 bayilerde.. Ama lansmanı eyl-ekim de yapmak istiyorlar. 20 küsürden başlayan fiyatları var. Gerçekten iyi fiyat bana göre. Millet zaten duyacak bayilerde araba olduğunu. İsteyecekler.. Ama Peugeot lansmanı yapmadan araba dağıtmayacak. Acayip bir talep oluşcak ama kimse araba bulamayacak. 2013'ler geldiği için millet hemen diğer markalara yönelecek. Bu sefer Peugeot Lansmanı yapmış olacak piyasaya 208 yağdıracak fakat bu sefer satacak adam bulamayacaklar :)
Sonra ve yukarıdaki sebepten kaçırdıkları talebi karşılamak için abuk subuk kampanyalara girecekler. Lansman fiyatı dedikleri fiyatların altına araba bulabiliyor olacak. Bu sefer alanlar kendilerini kazıklanmış hissedecek. Marka imajı sadece bu yüzden yerlere inecek. Kimse Peugeot'ya bindiğine yine sevinmeyecek vs vs.
Talep yine yaratılamayacak. Bu sırada aracın fiyatı yükselmesin diye arabalar yavaş yavaş kuşa dönecek.
Bu hep böyle olur
Böyle olmazsa yönetici bünye nickimi Eşşşek olarak değiştirsin lütfen :D
Zamanında bununla ilgili genel müdürlerden birine(hepsi Fransız olup, Türkiye tecrübeleri sıfırdır ve zorunlu olarak 2.5 senede bir değiştirilirler) böyle yapmayın şöyle yapın dedik. Fransa kafamı keser dedi adam bizzat işittim. Ama yaptı. %6,5 pazar payı hedefi koyduğu yıl %9,1 sattı Peugeot. Bu kişi Türkiye'den sonra Britanya bölge müdür oldu. Şu anda EMEA genel müdürlüğüne oynuyor. Gittiği sene yeni genel müdürle pazar %4,5 a indi.
Yalın öncelde var 200 thp buji kodu balaban dan temin edebilirsin bro
200 hp lik hafifletilmiş bi gti ı kolay kolay her araba alt edemez... Hondacılar madara olur..Sadece dikkatli olup sente atlama gibi abuk subuk kronik sorunlar ın oluşmasına fırsat vermesinler...
ben bu motor ailesinin çocukluk hastalıklarını atlattığını düşünüyorum. yıllardır gelen bir tomar güncelleme, kampanya vs ile satmış oldukları motorları bile adam ettiler, yeni ürettikleri motoru bildikleri sorunlardan arındırmışlardır. öyle yapmış olsalar iyi olur.
200 lüğü merakla bekliyoruz..ilk müşteri ben olabilirim :)
Bu arada euro5 motorlarda ben hiç soruna şahit olmadım euro4 te yaşanan.. Ha ama şu var: Dışarıda millet 5-40 10-40 mertebesinde hatta 20-50 20-60 gibi fantezik seviyelerde yağ kullanıp motor kırıyorlar. Bu bir sorunsa evet, 5-30 yağa göre tasarlanmış motorda 20-60 sorundur.
RCZ'lerde çok denk gelmiştim buna. Gittiğim servislerde de gördüğümde soruyorum sebep aynı:)
Yalnız donanım listesinde bir şey dikkatimi çekti. JBL opsiyonu yok Türki2lik ye gamında.. Çatlasa 800 TL'lik bir opsiyon oysaki. 4m'den kısa arabada satmayacak 2000TLDeri+ısıtma Paketi opsiyonu yerine bu daha mantıklı olabilirdi.