Antalyadaki veya yolu düşen arkadaşlara bi çağrı daha çekeyimm :)) lara da laura avm ve terra city arasında sürma saatteyim.yolu düşen arkadaşları çayımı içmeye beklerim
Printable View
Antalyadaki veya yolu düşen arkadaşlara bi çağrı daha çekeyimm :)) lara da laura avm ve terra city arasında sürma saatteyim.yolu düşen arkadaşları çayımı içmeye beklerim
dostlar,
Stelios'un araçlarını tekrardan inceledim. adamlar Stage 5'de bile enjektör degistirmiş bobin yinede yok :)
Stage 5
Maximum power: 367.9 wheel horsepower (423.1 hp @ flywheel) @ 5950 RPM
Maximum torque : 450Nm (331.4lbft) @ 5750 RPM
Etuners stage 5 ECU remap (98 RON fuel) – Operating at 2.2 bars overboost and 1.8 bar constant boost @ the rev limit
Garrett GTX2867 Turbo kit on stock exhaust manifold
Upgraded Bosch injectors
CP pistons (stock bore & 9.5 compression)
Scat H-beam connecting rods
3-inch ATP decat downpipe and 3-inch custom Magnaflow exhaust
Forge manual boost controller
HKS blow off valve
Snow performance stage 2 WM injection kit (multi-nozzle direct port injection)
AEM custom cold air intake
Seat Ibiza Cupra intercooler
Forge boost pipes and silicone hoses
D1-Spec oil catch tank
Innovate AFR gauge
Autometer boost gauge
kendisinede mail attim bakalım, kısa surede cevap gelir diye ümit etmekteyim.
Arap saçı oldu bu bobin işi :D
Ozgun konuya bi aciklik getirsede bizde rahatlasak.ozgunn duysesimizii :)
Bobinler elime ulaştı. Okhan!a teşekkür ediyorum.
Resimleride bunlar..Takınca tekrar yorum yazırım..
http://imageshack.us/a/img5/7637/c0qw.jpg
http://imageshack.us/a/img543/743/raw7.jpg
Bobinler elime ulaştı. Okhan!a teşekkür ediyorum.
Resimleride bunlar..Takınca tekrar yorum yazırım..
Kesintisiz gazlamalar :D
peki :) beyler bu layı biz miniklerde yasadık neden boboin diyip duruyorlardı sona amerikalılar daa hasss benzinde oksijen yok dediği anda gap arasını sıkıştırın onu bunu yapin diyip durdular:)
bakın kendi benzininizle baskalarını karıştırmayın burda yapılan araç oraya gitttimi 4-5 dereceden fazla avans yer nedeni ise benzindir 335 bobini çok daha fazla sarımlara sahip jull ü daha fazla bunun aksini idda edemeyiz stelios a gelince onunda yaptığı arabalar var onlardada boboin kullandık burda ee ozaman sıkıntı ?
Yararlıdır kullanalım diyoruz 335 bobin ama kodlar karıştı. Hangisi faydalı? Hangi marka hangi kodlu bobin?
Tamm kankacım sorun çözüldü benim için:)
Gunaydin arkadaslar...nedir peki son durum? Hangi marka ve referans...ozgun ellerine saglik tesekkurler aciklama icinde...
hala net bobin numarası yokmu :) yada var benmi göremiyorum :D
evet Arda onun bayisi.
Aslında bu konuyu Ardayada sorabilirsiniz.Steliosla yediği içtiği nerdeysep ayrı gitmiyor.Face bookta takip edyorum.
Arda'da kendi 207 sini hazırlıyor ona sormak lazım oda bobin kullanacakmı yada kullanacaksa hangisini kullanacak diye ?
Özgün'ün kullandığı 3.35 bobinin numarası 5970.64 kesin net bilgi :D İsteyene en geç 2-3 gün içerisinde kargoda :D